Отговори
# 645
Ооо да, Еми. Без съмнение, това е емблематичен проект за Чачо, които стана хит в цял свят. Няма кой да отрече това. И аз, която не съм фенка на този жанр проекти, го признавам и отчитам. Просто аз в онези години гледах различни продукции. Бях изгледала всички епизоди на американският О.С. и за това започнах да следя Меджезир и съответно Чачо. До тогава просто го знаех като един красавец, но не бях така запалена по актьорските му заложби, защото не следях Огледален свят. По-късно се върнах към клипчета и снимки от онзи период. Приятелството между Чачо и Хазал и техните взаимоотношения бяха едно от нещата, които ми харесват. Иначе аз и до сега не съм фенка на такъв тип продукции за клишетата на любовта между богатото момче и бедното момиче или обратното. Харесвам приказките, но съм фенка на сериали и филми по-близко до реалността. Иначе отчитам качествата на всеки проект и признавам успехите му.
Снимчици от мен

Чачо, който има слабост към аромата на коси😀
https://x.com/onlypeace23/status/1806779714041737500?t=R62mSuuts … lU-YhWSnREtA&s=19

Какво беше отразено в списанието от почивката на Çağatay в Бодрум  
#Cagatay Ulusoy

https://x.com/forcagatayy/status/1806997331495076156?t=B-yjSy1aR … dVJIb2SqH2Mw&s=19

И да споделя една новина за Салих Бадемджи.
Официално: Салех Бадамджи отхвърли предложението, което получи за участие в сериала Kalpazan ❌

Към проекта се присъединява Дениз Байсал и все още не е ясно кой ще е нейн партньор.

И още от Чачо на лодката си в Бодрум💥💥💥
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1807005067377082844?t=ijQT1 … Vy3ZwlhEusNw&s=19

Еми, разчитам на теб за визуализиране😉
 От 4та минута нататък говорят за Чачо и има кадри. Не знам това от кога е, аз сега го виждам като репортаж.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 14:24 от YoanaIv.

# 646
https://x.com/i/status/1807005067377082844

Чаатай от миналата седмица

Честита годишнина на АФК.

# 647
# 648
Йоана, журналистите обичат да предъвкват старо инфо, за да привличат внимание. А феновете продължават да си спомнят с носталгия и любов за Emir & Feriha. За тях ще продължа да пиша и в следващите си постове.
Видеата ми харесаха. Чачо е голям сладур в бяло.

# 649
# 650
Набързо ви редувам и аз от тел, защото поизлезнахме да се пошляем. После ще се включа повече.
Между другото, да ви препоръчам този последния сериал на Бергюзар на платформата. Момичетата от общата тема са пуснали линкове. Много е интерсен. Успях да погледна от първи епизод малко и нямам търпение да го продължа по-късно.
Там играе и нашата Ямур от Гаддар- Itir Esen.

До после, момичета😘😘😘

# 651
За  сериала на Бергюзар и аз четох много положителни отзиви.
Харесвам я като излъчване и като актриса.
Днес съм приятно изненадана от огромното уважение и любов, с която феновете си спомнят за FeMir.
А липсата на въображение, плагиатството и сляпото  подражание ме усмихва сериозно.

Цитат
World of CAGATAY ULUSOY Мир ЧАГАТАЯ УЛУСОЯ
HeartHeartHeart Преди 12 години, на 29 юни 2012, турските зрители гледаха последния епизод на легендарния сериал #АдиниФерихаКойдум (нарекох я Фериха). Главните роли в сериала се изпълняват от Чаатай Улусой и Хазал Кая.
HeartHeartHeart Те ни разказаха ЛЮБОВНАТА история на едно бедно момиче на име Фериха и “Принца на нощта” - Емир. Сериалът беше обичан не само от турските зрители, но и от милиони зрители по целия свят.
HeartHeartHeart Това е първият сериал в кариерата на Çağatay, станахме свидетели как Çağatay се превърна от модел в истински актьор благодарение на своя талант и упорит труд. . . С външните характеристики на Çağatay той можеше да продължи да играе героите на влюбените, но това не го интересуваше, той не избра лесен път. Всяка от новите му роли е уникална. И се надявам най-добрата му роля да е пред нас...

# 652
Привет на всички. Много ми е приятно да вляза отново в нашата уютна къщичка сред вас и Чачи. Извинявам се че не писах и не ви поздравих от моренцето , но нета беше ужасен в хотела , а наличния е ограничен и го пестихме . Прочетох ви с интерес и видях новостите. Като се освестя  от пътя ще разказвам. Границата много ни измори в тоя пек и жега..

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 20:23 от femmi2

# 653

Феми, добре завърнала се отново при нас!
Ще чакаме да си починеш, да събереш сили и да разказваш и показваш.
Да не забравиш и да ни почерпиш с турски вкусотийки, че ние тук ревностно поддържахме темата и сме отразили всичко, свързано с Чачо.

# 654

И да споделя една новина за Салих Бадемджи.
Официално: Салех Бадамджи отхвърли предложението, което получи за участие в сериала Kalpazan ❌

Към проекта се присъединява Дениз Байсал и все още не е ясно кой ще е нейн партньор.

Жалко за Салих , че не е приел, но и новото не е за изпускане, ще се гледа. "Водят се преговори с Тимучин Есен, за снимане в сериала “Фалшификаторът” в ролята на Адем и с Бурчин Терзиоолу в ролята на съпругата му.
Дениз Байсал, е първата актриса, която официално влиза в ролята на полицай Айше.
Чаалар Ертуурул е стигнал до етапа на подписване на договора за ролята на Картал, брат на Адем, който е пълна противоположност на неговата личност. Пътят му ще се пресече с Айше.
Сериалът разказва историята на Адем, баща на две деца и честен човек. Той работи във фабрика за печатане на пари и, живеейки в колелото на тежък режим, се превръща във фалшификатор и перач на пари.
✍🏻Бирсен Алтунташ"

# 655
Всички без Дениз ги тача това ще се гледа... Heart

# 656
Жалко за Салих , че не е приел, но и новото не е за изпускане, ще се гледа. "Водят се преговори с Тимучин Есен, за снимане в сериала “Фалшификаторът” в ролята на Адем и с Бурчин Терзиоолу в ролята на съпругата му.
Дениз Байсал, е първата актриса, която официално влиза в ролята на полицай Айше.
Чаалар Ертуурул е стигнал до етапа на подписване на договора за ролята на Картал, брат на Адем, който е пълна противоположност на неговата личност. Пътят му ще се пресече с Айше.
Сериалът разказва историята на Адем, баща на две деца и честен човек. Той работи във фабрика за печатане на пари и, живеейки в колелото на тежък режим, се превръща във фалшификатор и перач на пари.
✍🏻Бирсен Алтунташ"
Пипи, благодаря за инфото.
Момичета, толкова много  неща знаете за турските актьори, настоящи и бъдещи проекти, че аз съм като в "небрано лозе". Обаче ви чета с интерес, попивам всяка ваша информация и заделям в любими всеки сериал, който препоръчате.
Турците нямало да снимат летни сериали, това вече не ме интересува. Аз си подсигурих благодарение на вас доста интересни заглавия и ще има да си ги гледам до зимата.

# 657
И една красива Сю Heart

# 658
Емка, извинявам се, че спамя и пиша тук за други сериали, но Йоана ме провокира, а Феми си ме знае. Hug Аз гледам сериали, ох не помня вече годината на "Шехерезада". Тогава майка ми едва ли не насила ме накара да го погледна, по наша телевизия. И така започна всичко. Бях влюбена в, мисля Керем беше, не знам името на актьора, а и повече не съм го гледала май. Намерих сериала в интернет и го изгледах на един дъх.  Споделих с една позната от нашите турци за сериала, а тя каза "Оооо не е само този сериал в Турция, има много и по хубави". Не ми се вярваше, но... после открих "Любов и наказание", влюбих се в Мурат Йълдъръм. Продължих със сериалите- " До последен дъх", Фатмагюл", "Езел", "Времето лети" , "Великолепния век"и още и още, до "Карадайъ". Те тогава пропаднах, влюбих се в Кенан Имирзалъолу(и още съм Joy нищо, че вече е щастливо женен с две дъщерички Heart) и ей така заследих всичко в мрежите за него и др. актьори, колеги.  Той има малко участия след "Карадайъ", а аз започнах да гледам други сериали, стигнах до 12 на сезон, а миналата година и до17-18. Открих толкова много прекрасни актьори и от младото поколение, та любимците ми са много. Вече я давам по "яваш-яваш", някои новини ги пропускам, рядко коментирам, само в сериал , който си заслужава, а и има коректни и разбиращи, ценящи по различното мнение съгрупнички. Hug А, едно ново видео на Ali Av, не знам дали ще успея да го кача. Joy , не става, ама може би така Joy https://www.youtube.com/shorts/PpNMbTauiPE

# 659
Пипи, изобщо не ми се извинявай! Продължавайте да пишете с Йоана, Диди и Феми тук за други сериали и актьори. Аз с удоволствие ви чета и научавам много нови неща.
Фен съм на турските сериали и не го крия, нито пък се срамувам да споделям впечатленията си за красивите турски актьори и продукциите, в които участват.
С турските сериали се "зарибих" по телевизията. Всяка вечер с удоволствие сядах пред екрана, за да се наслаждавам на поредния епизод от сериал, който вървеше. Киво и Чачо ми бяха любимци, но не пропусках и останалите продукции. А необятните възможности на Internet открих едва след като изгледах "Огледален свят". Бях бясна за края на сериала, не можех да се примиря и започнах да ровя на компа, за да търся продължение. Така попаднах на "Пътят на Емир" и се започна. Виждам сериал по тв, харесва ми и се прехвърлям на компютъра. Гледам до откат, а на другия ден отивам на работа с подути очи.
Форума, Толгахан и Джан ги открих много по-късно. Видях епизод 1 на "Сега и завинаги" по бтв и след това стана страшно. Докато изгледам всичките 59 епизода вкъщи не можеха да ме търпят. За няколко дни животът ми беше - работа и после епизодите на компютъра. Друго не ме интересуваше.
Най-интересното е, че съм гледала много повече сериали докато работех, а откакто съм волна пенсионерка Stuck Out Tongue Winking Eye времето взе да не ми стига.
Когато гледам сериал задължително чета де що намеря за актьорите и личния им живот. Искам да изградя за себе си представа какви са като обикновени хора и доколко са искрени при изграждане на персонажите.
Момичета, Hands Pray извинете ме за това дълго отклонение! И продължавайте да коментирате!
Темата ни е за това - да споделяме, да се информираме и да се забавляваме. Всеки да може да изказва свободно личното си мнение и предпочитания, без цензура и забележки за правопис и пунктуация.  
Цитат
#EmirSarrafoğlu Той беше нашата първа любов. Той ни очарова с красотата си и ни превзе като буря #ÇağatayUlusoy 💘

Общи условия

Активация на акаунт