🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Остават ми някакви минути от втора серия. Мисля, че днес и трета ще мина.
На нетфликс сериите като семки вървят. Само да почнеш

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 21:36 от gerryto_2

# 76
От Cagatay Ulusoy North America
Çağatay Ulusoy и любовта му към камерата. Той превъзхожда както отпред, така и отзад!

# 77
Възпрепятствана съм и няма да мога да гледам сега.

Между другото Рибарче има голям спад в рийтинга,  но е една от най-продаваните продукции в света за 2023. Има мното големи продажби в чужбина, затова е подновен за трети сезон.

# 78
Излезна класацията на IMDb

# 79
Добро утро! Coffee
Нинче, Цвети, надявам се,че нямате нищо против,че коментираме "Kübra".
Ще чакаме с интерес и вашето мнение.
Тази сутрин ще представя още две имена от актьорския състав на "Kübra ".
Между другото, каста е много добър и всички актьори са много внимателно подбрани и изключително подходящи за ролите си.
По-нататък ще обсъдим актьорската игра на всеки един.

Онур Юнсал е актьор от театър, кино и телевизионни сериали, роден на 16 август 1985 г. в Измир. Юнсал, който навлиза в живота на изкуството от ранна възраст, учи в Държавната консерватория на Истанбулския университет и се дипломира през 2006 г. Ünsal, който започва актьорската си кариера на театралната сцена, участва в различни пиеси в Oyun Atölyesi, основана от Haluk Bilginer и Zuhal Olcay. Ünsal получи похвали от театралните критици, като участва в пиеси като "Сълзите на Азраел" и "Тестостерон"; Излиза и на сцената в пиесите „Опърничавата” и „Твърде далеч” и привлича вниманието с таланта и сценичното си присъствие. В допълнение към работата си в театъра, той стъпва и в киноиндустрията, като взема роли във филми като "Великолепната булка" и "Devrim Cars" и Кутията на Пандора (2008)

В "Kübra " играе ролята на Берк, създателят на Кюбра.

Meriç Rakalar- Асистент-режисьор, актьор.
 Роден на 24 ноември 1993г. в  Истанбул .
Актьор от театър, кино и сериали, асистент-режисьор. . Завършил е Театралния отдел на Държавната консерватория на Университета за изящни изкуства Мимар Синан. Той е част от екипа на Kumbaracı50 от 2017 г. Тъй като имаше неспокоен характер, Tuğçe Tuna му направи място в представлението, наречено En Worst Işş. Работил е в театъра на различни места, а в момента дава уроци на свои приятели, които учат в неговата въображаема школа по актьорско майсторство.

В "Kübra " играе ролята на Адем, компютърен специалист.
Той пръв разкри на Гьокхан истината за Кюбра.

# 80
Добро утро!
Аз не издържах и вече съм на финала на шести епизод. Ако не умирах за сън щях да го догледам. Историята така ме погълна, че забравих всякакви Гадари.
Във втора серия лудостта му се засилва. И на мен ми е трудно да се абстрахирам от всичко, което вече знам, но определено поведението му не е по-различно от на всеки друг терорист. Направо не мога да повярвам как от един хрисим, богобоязлив човек, Гьокан се превърна в това. В сърцето му няма и капка състрадание. Ще се върна да видя кое е точно от тази серия и ще продължа.
Ще кажа пак, че тази роля за мен му е най-злодейската.

# 81
Добро утро! Coffee

Гери, тук е повече гадар, от Дахан в Гадар.

Кюбра продължава да е на 1-во място в Турция

За съжаление, само в Турция е топ 10

# 82
Феноменална роля! Всеки път си казвам,че това е най- добрата му роля (без Дахан) и той успява да ме опровергае.

Гери, знаех си, че няма да успееш да го гледаш бавно. Wink
Тук наистина за първи път видяхме някаква жестокост в него.
Някакво хладнокръвие и жажда за величие.
Казват,че с какъвто се събереш, такъв ставаш, но не знам дали в случая Берк му повлия...
Мерве също видя промяната в него и вече е убедена,че някой трябва да го спре!
Въпрeки че, възможностите и са извън нейния контрол, тя осъзна, че могат да и отнемат всичко, което притежава, освен едно нещо – свободата да избираш как ще реагираш на ситуацията. Не можеш да контролираш какво ти се случва в живота, но винаги можеш да контролираш какво ще почувстваш и  какво да правиш с това, което ти се случва. И баща и много и помогна в това отношение.
А при Гьокхан  и Берк  желанието за контрол явно поражда все повече и повече идеи.
Те усетиха властта,която притежават.
Сякаш до такава степен искат да завладеят целия свят и всички области на човешкото познание, да знаят и контролират всичко, че на моменти се самозабравиха, насилвайки дори собствената си съдба, но без още да го осъзнават.

# 83
Аз първо се изненадах на това, че не пуснаха баща ѝ. Според мен той нямаше да предаде дъщеря си, а тя нямаше да си тръгне. Дори семейството му не приема промяната. Сестра му се съмнява, Майка му имам чевството , че го поддържа само, зщото ѝ е син, но и тя вижда промяната. Поддръжниците му почват да се питат защо седят в неведени, какво ги чака, какво ще правят. Имат съмнение относно всички, които са пострадали заради тях. А Гьокан действа като диктатор. Ако не си с мен, си против мен.
Много ми е мъчно за Марве. В предния сезн ме дразнеше, съдех я за това, че го подведе. Обаче винаги е била водена от любов към него.

# 84
Да, и на мен! Тя е като сянка покрай него.
Човек без  право на глас, който трябва да остане с него, заради брачните клетви, които е дал...
Останалите също започнаха да се питат,но все още нямат съмнения, че Господ е този, който диктува на Гьокхан какво да прави и сляпо му се подчиняват.
Иначе, не биха постъпили така с бащата на Мерве.

# 85
Чачо, наистина прави много добра роля в Кюбра.
Гьокхан не може ли да разбере, че го използват. Срещата с министъра, доказва, че го използват с цел.
Толкова му харесва да се прави на спасител, да има власт, че не разбира май в какво го забъркват, смятайки че той ги използва и ще спаси света. Не иска и да чуе Мерве. Не случайно е толкова притеснена. Сестра му и майка му също виждат промяната и се притесняват. Мерве стигна дотам, че го преде на полицията.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 11:27 от jackie.

# 86
А според мен той си мисли, че той ги използва. Те си мислят, че те го използват. А реално всички са прецакани и прецакват другите.
Аз разбирам защо масите се надигат, но начина по-който го правят не ги отличава от подтисниците им. Те реално използват същите средства и ги оправдават с желанието за по-добър живот.
Винаги съм се чудела дали има друг мирен начин да се промени статуквото. Нямам отговор, но не бих избрала пътя на войната. А това тяхното е откровена война.
Тръгнаха с добри намерения, творяха добро, разпределяха ресурсите за нуждаещите се. Попречиха им да вършат добро и те се възпламениха. Не остана нищо добро в действията им. Дори имам усещането, че Гьокан и Берк действат дори по-безкруполно и от сегашната власт.

Относно гледанията ще кажа нещо и не искам никой да ми се сърди. Искахте руки субтитри. Получихте ги и сериите до минути бяха свалени извън платформата. Много хора няма да ги гледат на нетфликс и тяхното гледане няма да се отчете за рейтинг.

# 87
Гери, ние които нямаме Нетфликс, така или иначе нямаше да го гледаме на платформата.
Ако нямаше руски субтитри, щях да чакам, когато има. Не е това причината. Сериала е с непопулярна тематика, явно има малко почитатели. Първи сезон също не беше уау, но беше доста по-добре от втори. Много вероятно е да не им се е понравил още от първи сезон и сега не са си го и пуснали сигурно.

# 88
Гери, и аз не мисля,че е заради субтитрите.
И "Терзи" имаше руски субтитри, но беше в топ 10 дълго време.
За съжаление много голяма част от феновени на Чаатай са фенове на външния му вид и ,когато той не е такъв, какъвто им харесва, подминават проекта му.
Тематиката също не е от тези, които са лесно смилаеми и гледаеми.
Аз специално, колкото и да харесвам как изглежда Чаатай, съм преди всичко фен на актьорския му талант. Такива роли, като тази ме впечатляват много и ме карат още повече да му се възхищавам.
Не всеки би изиграл това.
Още повече, че и той ,както и мениджъра му са наясно,че всички (поне повечето) искат да го гледат в някой романтичен, секси образ.
Относно втора серия исках да ви питам нещо.
Гледали ли сте испанския сериал  "Хартиената къща" ?
Намерих известна прилика с една сцена в този сериал- тогава, когато държеше реч на площада и дойде полицията.
Всички бяха със черни суитчъри с качулка и в един и същи момент сложиха качулките, така че да объркат полицаите и Гьокхан да се измъкне.
И там имаше подобен похват с червени гащеризони и маски. Wink
Кой кого използва? Интересен въпрос!
Със сигурност Гьокхан и Берк общуват много повече, отколкото ни показват. Това,че той е постоянно на лаптопа и разговаря с някого трябва да ни наведе на тази мисъл.
Очевидно мозъка на всичко е Берк, а Гьокхан е изпълнителя. Те не могат един без друг да осъществят плановете си.
Чудя се дали към  този момент  Гьокхан вече осъзнава,че е преминал етапа на добрите намерения или все още вярва в това?

# 89
Ех, че усмивка беее!

Нези, аз не съм го гледала този филм, но много ме изкефи сцената с качулките.
Във френския филм Такси 2 май беше, пък се бяха облекли като Дядо мразовци.

Общи условия

Активация на акаунт