НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 010
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да са успешни малките ни седмокласници, да надминат наборите!
Нова ще вдигне гледаемостта с тая тениска Satisfied
Преразказът ми се стори хубав, простичък за двете момичета приятелки, аз нашият го забравих за големите, вие помните ли го?
Слава Богу не се вижда много.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Матуристката уж е доволна.
Според д-р В.Кръстева - лесна литература, но с 2-3 подвеждащи въпроса. По БЕЛ е трябвало да внимават повечко.
За мен е важно, че не я чувствам моята сдухана преди математиката. Най-важно ми е да се съхрани психически. Другото е вЕтър и мъгла!

# 121
  • София
Нашето Ейч Би О беше пълно с уловки, (още помня идиотските въпроси за снежната лавина), а после и преразказа, в който трябваше да се съобразят много внимателно употребяваните времена.
Задачите също бяха доста гадни. Всъщност това беше последната наистина трудна матура. От там нататък с всяка година нещата изглеждат и са по-лесни.

# 122
С вашия набор и на НВО, и на ДЗИ  имаше гафове, а после оплювки срещу МОН-човци. Затова след това замитаха с леки изпити. Още след миналогодишното ДЗИ БЕЛ очаквах за набор 05 много лесни задачи и така стана.

# 123
  • София
МинА! Пререши си теста, има 3 грешки, все на литературни въпроси, за общо 5т. Можеше да е само една, ако си беше преговорил Хайдути, ама не би. Smirk Доволен е от тезата и преразказа. Дано и да е пренесъл всичко вярно на бланката с отговори, че при него хич не е сигурно. За мен част литратура е по-трудна от миналите години. Къде ги забиха с тези Хайдути... Важното е, че ужасът БЕЛ мина, за математиката е далеч по-уверен. Дано пък това не му изиграе лоша шега.

# 124
  • София
Браво на момчето, Санчо! Трудното е минало! Ще стискаме палци за математиката.🍀

# 125
  • Варна
На мен никой не ми звънна, както се бяхме разбрали, не издържах и към един се обадих. Отговорът беше: " Добре мина. Ох ще полудея, абе добре мина" 🥴
Преди малко сам си е проверил и ми съобщи резултат 55-56 точки. Силно се надявам в петък да е по-внимателен.

# 126
  • Пловдив
На мен никой не ми звънна, както се бяхме разбрали, не издържах и към един се обадих. Отговорът беше: " Добре мина. Ох ще полудея, абе добре мина" 🥴
Преди малко сам си е проверил и ми съобщи резултат 55-56 точки. Силно се надявам в петък да е по-внимателен.

55-56 точки и 30 на преразказ примерно - не са ли добре за Варна?

# 127
  • Варна
Да, добре са. Ще чакаме 02.07.  и ще стискаме палци. Само да не оплеска математиката в петък. Че на ПИ има резултати от 40 до 90 т.

# 128
  • Пловдив
Да, добре са. Ще чакаме 02.07.  и ще стискаме палци. Само да не оплеска математиката в петък. Че на ПИ има резултати от 40 до 90 т.

Тази математика и при моята е непредсказуема. И тя така - от 63 т до 95точки предпоследното. Последно 84. Ха кажи на реалната колко ще е, като редовно има на първи модул вярно решени задачи и грешно отбелязани в бланката.  Simple Smile

Стискам палци до последно и дано се наредат нещата и за тях. Flowers Four Leaf Clover

# 129
Момичета, какви са плановете на вашите деца за лятото? Моят е студент в Пловдив, май не му се прибира към София, уж искал да работи там. Според мен не му се работи, а идеята му е да си кара лятото там.

# 130
Момичета, какви са плановете на вашите деца за лятото? Моят е студент в Пловдив, май не му се прибира към София, уж искал да работи там. Според мен не му се работи, а идеята му е да си кара лятото там.
Както съм писала и преди, не му се работи на моя Simple Smile и честно си го признава без да ме баламосва Simple Smile Рисува си, учи си сам немски, някакво портфолио за изкуствен интелект си прави (ама хич не ги разбирам тези работи), малко разходки из града и така му минава ваканцията...незнам как не му доскучава...карам го да върши и по някоя домакинска работа, за да си изкара хляба Simple Smile Wink Simple Smile

# 131
Както съм писала и преди, не му се работи на моя Simple Smile и честно си го признава без да ме баламосва Simple Smile Рисува си, учи си сам немски, някакво портфолио за изкуствен интелект си прави (ама хич не ги разбирам тези работи), малко разходки из града и така му минава ваканцията...незнам как не му доскучава...карам го да върши и по някоя домакинска работа, за да си изкара хляба Simple Smile Wink Simple Smile
При вас ли живее? Моят приятелите го влекат 😀.  Като си беше вкъщи, не можехме да го накараме да излезе от вкъщи хах

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 22:29 от Bory Ana

# 132
Аз не бих настоявала да се прибира, ако иска да остане. Това им е пътя на децата, да се отделят и някак си за мен е съвсем естествено да ги влекат някакви други неща.
Иначе мойта щерка каза, че другата седмица ще се прибере, ама в Студентски град няма да има никой и няма какво да прави сама.
До 15-ти юли е сесията, после се очертава нещо като стаж-море-стаж-море и ваканцията ще свърши Grinning

# 133
  • София
За лятото наборът е планирал да си почива, като ходи с приятели насам натам, море и малко да си домашарства. Чакаме го началото на юли, колкото и да ми се струва разумно да поработи, толкова пък и сърце не ми дава да му дудна в тая посока, че цяла година далеч от дома и сега за под два месеца да търси нещо да работи тук..... Има си някаква съвсем малка като часове и заплащане работа онлайн оттам, ако успее и лятото да си я запази и поддържа ще е добре, все е нещо. Трябва слънце и топло да посъберат холандчетата ни, витамин Д, да ги крепи в мрачните и дъждовни дни, които сега ми се струват оттук, от жегите малко примамливи Laughing

# 134
Работа, вече на две места бачка, две морета, Италия, концерти, езиков курс........

Общи условия

Активация на акаунт