НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 061
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Честита да си Антония, здлаве и късмет!

Санака, все тревоги да има значи. Важното е да минава бързо.

Мандаринке, твоите хора направо са те сразили с тези информации. Ама поне новините са хубави!

Марулетке, като ни дойде времето и на нас, ще ни даваш ценни съвети как да сме готини баби.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 16:53 от vany6a

# 541
  • Варна
Благодаря, момичета! Здраве и спокойствие за всички ни!

# 542
  • София
Честита да си Антония, много здраве и хубави дни!

# 543
Колкото по-малко се изживявате като баби,толкова по-готини сте.Живейте си живота, който има деца , да си ги гледа. Само тогава времето с внуците ви ще е ценно и незабравимо за всички. За още съвети , последвайте ме !

# 544
  • столицата
Марулетка, отдавна те следваме за съвети Simple Smile

# 545
Следвай, следвай! / В темата за свекървите такива като мен ги разлистват. Моята гледна точка е на тъща./
  В интерес на истината това,което ви пиша е истина. Въпреки,че през лятото щерката се пренасят в къщата, тоест делим един двор, има дни , в които не виждам внучката.Има си майка и баща. А ние имаме свой живот. Обаче детето адски много се радва на времето с нас, на всички лудории и " пакости."

# 546
  • тук-там
Мале, и тема за свекърва ли има?

# 547
  • София
Аз веднъж попаднах на тема за свекървата, меко казано ги хлебеха и избягах. Две свекърви съм имала и три зълви, които са като още две свекърви, ама се сещам,че и аз ще попадна в тази категория и някак съм по-склонна да си сипя, отколкото да се имам за идеалната снаха. Като се познавам колко съм темерут и си мълча.

# 548
  • Sofiа
Честита да си, Антония!
По темата с тротинетките, хъммм, какво да кажа? Моят преди 4 години се запали по електрически бордове и доста дълго време ми изправяше косата. Нямах търпение да навърши 18 и да му купим кола, че да зареже бордовете. Амиии, не помогна! Вече над 2 години притежава кола и си я ползва, но тая работа с бордовете не отминава, а напротив. Сега като работи и има собствен доход, бройката и подобренията се увеличават за мой ужас! Е тротинетки не кара, но мен ако ме питате, предпочитам тротинетка пред борда, в който краката са му закопчани за дъската!
Що касае внуците, аз не виждам вероятност за такива скоро, но ако някой ме пита, предпочитам да ги прави сега, а не като стане на 40, каквато е тенденцията напоследък.

# 549
  • София
Айде, да се поФаля и тук, където си ми е най-добре. Гмурнах се в трето класиране. Няма такъв стрес! Обаче се оказа печелившо и младежът е приет по първо желание - 2АЕГ с втори испански.
В момента полагам сериозни усилия да се напия безпаметно, че остарях с 5 години за 4 дни. И през 2 минути рефрешрам info priem, да не се промени нещо. Joy

# 550
Браво, честито на младежа!🩵

# 551
Ей, Санака, браво! Признавам си, че си мислех, дали няма да се пробвате и не съм се излъгала. Значи ти е време за голяма почивка, че този зор е нечовешки!

# 552
  • София
Браво Санака, рискът при тези 10 места във ФЕГ, си е бил съвсем премерен, за момче. Познато момче пък успя на трето във ФЕГ и са много доволни. Днес е хубав ден за някои седмокласници! Ти записа ли го или го отписа като видя местата? Моите познати въобще не се записваха и така писаха и мястото им от второ, но за късмет мръднаха нагоре. Това паралелката на голямата кака ли е?

# 553
  • София
Е, записах го и го отписах като видях местата и поагонизирах малко по дилемата. Joy Никога не се знае дали ще има свободни места в желаната паралелка, а и в твоето училище... Чак толкова рисков играч не съм. Ако нямаше толкова свободни места във ФЕГ, нямаше да посмея.

# 554
  • В светлината на слънцето
санчо, супееер! Браво на момчето, ще учи там, където иска! Отваряй направо втората бутилка, може и трета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт