НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 063
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Напълно те разбирам, сестро!
И напълно съм съгласна с теб, че няма по-тъпа порода от тийн-момче!
Много съм говорила и аз за тези тротинетки, но не е като да не е карал, въпреки това, което съм говорила!!! У нас велоалеи НЯМА, но това го разбра чак като видя в Нидерландия какво означава велоалея...
И колело е карал от Люлин до Лозенец... Сега, след 1 година колоездене в градска среда, каза че го е страх да се качи на колелото в София...
Господ да ги пази!

# 526
  • В светлината на слънцето
Санчо, и още по-тъпо може. Моят преди време обясни гордо, как са се возили трима (!) на една тротинетка. И не някакви дребосъци, а по почти 2 метра магарета. Да им удариш по един задвратник значи (той знае обаче, че не му стигам врата Joy).

# 527
  • София
Абе не са само момчетата за бой. Дъщеря ми беше на 19 преди да замине, на морето се беше качила през нощта в една кола на автостоп. Призна ми го по-късно. Изуми ме. Толкова пъти бях говорила за какво ли не и тя какво свършила. Добре, че е попаднала на свестни двама мъже. Grin

# 528
  • София
А, говорете ми за тротинетките. Наборът напоследък основно така се придвижва. Има даже някакъв график - прибира се с някаква, от която остават примерно 15мин и на следващия ден (преди да са минали 24 часа, щото то се плащало за определено време, което да минеш в рамките на 24 часа) - я ползва за някъде, където е тръгнал. Чака го пред блока, нали, щото нощеска там я е зарязал. Докато караше основно колело, много се притеснявах и исках вече да го смени с нещо. Е, смени го...ама не стана по-малко притеснително.
Онзи ден гледах едни девойки на тротинетки по Сливница - там има велоалея най-близо до тротоара, след нея е бус-лентата. Та девойките караха във велоалеята, като се бяха хванали за един автобус, да ги влачи. Даже отваряха и затваряха някакви капаци по автобуса. Scream Не знам шофьорът как не излеза да им отвърти по един шамар.

Днес наборъът се върна от Пловдив с новината "представяш ли си, К. (съученик) чака бебе" Scream Ами, представих си го. На всичкото отгоре жената си бременее някъдеси, а той си е при мама - морета, фестове, мачове, насам-натам и търси начин да ѝ съобщи радостната новина, че ще става баба. Сутринта пък моя приятелка ми съобщи, че...чака бебе...на 50...от друг мъж, не нейният. Вече уведомила домашните (щерка на 22 и седмокласник и мъжа си, естествено). Брат ми и той щял да се жени - как ти хрумна това след толкоз години - ами...дете на българин и македонка било трудно документано, ако нямат брак. Аха, бебе. Събрах домашните и им казах, че ако някой от тях чака бебе, да ми го съобщи утре. За днес ми се запълни капацитета за подобни новини. Гледаха ме тъпо, ама никой нищо не каза - нито призна, нито отрече Joy А през главата ми прехвърча въпроса за кой от тримата бих приела най-лесно новината Joy

# 529
  • София
Мандариноо 😂😂😂
Залагам на мъжа, при условие, че бебето няма да го раждаш ти. 😂
Оххх... и аз все съм на тръни, ама иначе някой като се шегува с мен, че детето може да ме направи баба съм смела и казвам, че мен едно бебе не може да ме уплаши. 👻
От друга страна, ако младежта ме направи баба сега, ще си гледат бебето сами. Аз тамън ще се пенсионирам за пра-внучето. 😂😂😂

# 530
Ох, бе, мандариноооо, не мога… Joy

# 531
  • София
Чак почнах да се питам тротинетките ползват ли ги като реквизит в турските сериали. 😂
Мани, ти.
🤯

# 532
Ох, Мандаринке, много ме развесели

# 533
  • Варна
Леле, Санака, добре че с малко са се разминали. Изпитвам ужас от тротинетки. Моите двама тийнове непрекъснато опитват да прокарат идеята да им се купят и баща им почти се поддаде. Ама аз такава врява вдигнах, че се размина.
За бебета не ми се иска да чувам сякаш. Не че някой мен ще пита 😂
И да ви почерпя. Вчера пораснах и ми остава още една година до 25 😉😁

# 534
Антония, жива, здрава,щастлива!

Мандарини, хахахаха! Ама да дойдат здрави на бял свят бебетата!
  Санчо, за бой си е нашият любимец, ама пък такива отговори е дал.....Златен е!
  Онази вечер сме направили морско меню за вечеря и идва гаджето на набора.Предлагаме миди, калмари,скариди, некви риби -тя само бърчи носле и отказва. Питаме я не яде ли такива неща, вече не, ставало й гадно, миришели й гадно....
  Абе ,деца, нещо да имате да казвате? Те се хилят. Викам Ей, най -после ще ми подновят буквата,щерката не ще/имаме семейна закачка по въпроса, не държа/. Мне, преди няколко дни преяла с миди и сега й става зле само като ги погледне.
   Аз, както знаете, имам внучка на 2г и 8м, готова съм за още. Те си ги гледат, аз им се радвам.

# 535
Честита да си Antonia!

# 536
  • София
Антония, жива и здрава да си! И догодина да почерпиш за пълнолетието. Joy

# 537
antonia, честита да си! Много обич, здраве и късмет да има в живота ти! Heart

# 538
  • тук-там
Здрава и честита да си, Антония! Весел празник!

# 539
  • София
ЧРД, Антония - бъди здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт