НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 070
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • тук-там
Ох, ами аз чакам наборката като дойде с гаджето, да се хвърли на това чудо. Сега сърф екуипмента отлежава в гаража и наемаме ново оборудване.
И аз най се спичам като трябва да паркирам пикапа в гаражното на фери-то. Разбирам те напълно!

# 511
  • София
Аз за критическата на мъжа няма да говоря, щото знаете при нас как протече.
Е, вашата критическа беше възможно най-критическата, не можем да ти отречем.

Не знам дали съм ви разправяла тази история /извинявам се, ако се повтарям/ за ММ и прехвърлянето на вина, но преди критическата:

Скрит текст:
На ски сме в Ливиньо. Там в хотела те хранят от сутрин до вече до пръсване, обаче той, да не прегладнее случайно, си купува саламчета и си е взел едно сгъваемо ножче да си ги реже. Аз съм в банята, той влетява в стаята и чувам: "Еее, какво ми е станало с ножчето? Къде му е винтчето?!" Излизам аз от банята, а той още на вратата: "Рязала ли си нещо с този нож?!" Викам: "Абсолютно нищо, дори не съм го докосвала." И той, някак примирено и с прискърбие: " Е, ти си му е..ла майката!" Joy

# 512
  • тук-там
Май в прехвърлянето на вина всички са специалисти! Най-ме кефи като тръгнем нанякъде (ММ шофира натам, аз наобратно обичайно) и пред колата той ме пита обвинително: не взе ли ключа? Simple Smile

# 513
MTZ,имаме гадже? Наред с всичкото учене? Евала на детето!Ама ти май нищо не си казвала.

# 514
  • тук-там
Още в 12-ти клас се загаджи, да не е капо Wink Дистанционна връзка - младежът е от СМГ и учи Софтуерно инженерство в СУ. Добро момче!

# 515
Няма как да не е добро момче.Кскто съм казвала, Наше лошо няма./за темата говоря/.

# 516
  • София
п.с. Вчера нарочно не исках да пиша за критическата ма ММ, че да не дърпам дявола за опашката, ама не  подействА ! Днес  качи всичките деца на джетове. Ноу коммент….
Ние сме на ваканционен режим от вчера:

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 11:14 от bibi

# 517
Да напиша нещо, което трети ден не ми дава мира. От онзи ден на седем км. От нас гърми и трещи, чули сте. Трагедия. Не познавам хората, кой Невинен, кой виновен. Знам само че едно от децата, наборчета, си отиде, баща му и едно друго, нечие дете на 22 го няма ... Cry

# 518
  • София
Изтривам поста за загиналата с баща си в пожара Криси. Ще го помним това мило, слънчево дете и ще се молим да е отлетяло на по-добро място!🙏⭐❤

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 10:39 от Skiorche

# 519
Да, това е ужасно!БеЗ думи съм!

# 520
  • София
Аз познавам собственика. Трагедия и за тях. Добри хора са. Синът им доколкото разбрах е загинал също. И днес разбрах, че е починало и момичето. Не вярвам в човешка грешка. Кураж за семействата!

# 521
Голяма трагедия!Момичето е набор 2004 и бях сигурна и усещах,че тук някой ще пише,че я познава.Заършила е 22 СОУ миналата година.Жалко за изгубения живот!И дано майката да има сили да продължи напред в името на по-малкото си детенце!

# 522
  • София
Може ли малко да ви се оплача?
Значи, моят тийн днес миткосва по София с един приятел /и двамата на 13 години/ и неговият брат, който е на 11. Хрумнала им гениалната идея да си наемат електрически тротинетки. И понеже тротинетките били само две, преценили, че е най-разумно 11-годишният да кара едната, а моят син да вози приятеля си на другата. В резултат накрая се пребили - не е много, но обелени лакти, колена, рамена... И какво съм се филмирала, нищо особено не било станало, не бил получил сърдечен удар, а само паднал от тротинетка. Rolling Eyes Проверих правилата за управление на въпросното превозно средство:

Скрит текст:
Движението с електрическа тротинетка трябва да става по изградената велосипедна инфраструктура, а при липсата на такава - възможно най-близо до дясната граница на платното за движение. Минималната възраст за водача на електрическа тротинетка е 16 години - по велосипедни инфраструктури и пътища, по които разрешената скорост е до 50 км/ч., и 14 години - само по велосипедни алеи. Водачите на този вид превозни средства под 18 години задължително ще трябва да носят каска. Забранява се превозването на други лица, както и движението по тротоари и други места за пешеходци.
Всичките ги е нарушил! До едно! Как пък поне едно ненарушено не остана? Тийнеджър-момче. Няма по-тъпа порода просто! Не че и наборката не се е пребивала с тротинетка, де.

# 523
  • София
Ама те по пътното ли платно са се движили? Добре,че само с това са се разминали. Тропическите за мене са много опасни и съм да ги забранят.

# 524
  • София
По велоалеи, но там, където е нямало - уж по тротоарите.

Общи условия

Активация на акаунт