НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 075
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • София
При нас мъжът ми от 1 година си е поставил за цел да се явим дружно на лятна олимпиада. 😂 Прави двуразови упражнения вкъщи и 3 пъти на фитнес при рехабилитатора, който му възстановяваше коляното след операцията. Купи си и ел. колело и редовно фучи с него из Витоша. Ако някой дръзне да се “цепи от колектива”( демек от него), бива заклеймен като безперспективен мързел. Всички трябва да са с “плочки на корема”. (Само наборът изпълнява това условие де, другите ще се трепем до живот😂). Децата му се връзват с колелото, а аз си намирам редовно извинения.😂. Ама сега няма да ми се размине 10 дни яко въртене след лежерното море. Естествено и кайт се кара тук, но според мъжа ми това само приличало на спорт😂.
С “нетърпение” очаквам подготовката за зимната олимпиада.🙈

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:08 от Skiorche

# 496
  • Пловдив
Скиорче, страхотен спортен дух има във вашето семейство. Значи само като те чета и се уморих. Аз и бившата седмокласничка ходим на народни танци от вече 6 години. Наборката и тя идваше, но от една година как е мома софиянка - не.

# 497
  • Варна
И аз ходих на народни танци до преди година. После нещо се разминаваха графиците за известно време и след това ме домързя. 😁 Сега се оглеждам за друга интересна активност в близост до вкъщи, но май най ме влече фигурното търкаляне по дивана. 😂😂😂

# 498
  • тук-там
Скиорче, и ние сме постоянно на спортен лагер. Няма искаш, не искаш! А моя наближава 60. Новата му страст - уинг фоил. Минахме през електрическите колела Simple Smile

# 499
  • столицата
Тук научавам много нови неща. Като например уинг фоил.
Аз съм от тези с народните танци. Височини, ветрове не са точно моето.

# 500
  • София
Божкеее, какви чудесии имало на тоя свят! Wing foil...ЖДНБ!
ММ (51) не знам дали да го класифицирам като "с двата крака в критическата", ама започна да дава отклонения а-ла баща си и да се пробва да ми вменява вина под път и над път. Много е досадно.
Последният път като бяхме на театър беше забравил. А му напомних по обяд със съобщение по вайбър, което той лайкна. Пристигам пред театъра и му звъня, че съм там и той заяви "е, сега ли трябваше да ми звъннеш, не можа ли преди 1 час? Много благодаря, че ме лиши от театъра!" И ми затвори! Лелеее, полудях! Стоях и си гледах телефона, чудейки се какво да предприема. Ама влезох и реших да не си вгорчавам деня заради чужди простотии. После се прибирам и му викам - да се благодариш, че с възрастта вместо взискателна и егоистина като теб, ставам "всеразбираща и всепрощаваща". Че тесен щеше да ти се види света, както пробва да ми вмениш вина за твои грешки. Той се беше наканил да е сърдит, ама взе да мига на парцали.
Друг случай. Ще ходим на конерт на Judas с една дружка и синовете си Joy Купуваме си билети за арената, долу. Питам ММ дали ще дойде - неее, не можел да стои прав толкова време в тълпа потни типове. Искал на седалките. Ок, ама ние сме долу, на теб да ти купя седалка ли? Сам или ще си намериш компания? Отговор - "е, щом предпочиташ да си там с едикоиси, а не С МЕН, явно сам". Ох, бееее, пиле шарено, не на мен тия. Аз отивам на концерт при тези и тези условия. Режимът е уведомителен. Ти идваш ли С МЕН при тези условия или не, това е въпросът. Няма да седя на седалка и да ръкопляскам, това да не е симфоничен концерт. Искам в тълпата да скачам, да пея, да куфея. Утре да нямам глас, но да са ми пълни батериите с емоции. Върти очи, време било да порасна. Айде, пак ли нещо криво правя. Що не сииии....седиш в къщи и да гледаш поредния епизод на Хорейшио.
Иначе, засега градинарства (но това е отдавна) и строи преобладаващо ненужни работи. Ама нищо, де.

# 501
  • Варна
И аз съм от тези с народните танци.
При ММ не съм забелязала още отклонения за тези 4 месеца откакто стана на 50г, по скоро аз се променям и то от около 2-3 години, а още нямам 50:satisfied: Той си е работохолик и не му остава много време за "критическата"
Една приятелка подари на мъжа си гайда за юбилея, ама още не са я подкарали SmileSmiley Другата седмица отиваме на Гайдарско надсвирване в Гела и го бъзикаме да си я вземе, че ще има безплатни уроци....

# 502
  • София
Значи гайдата много модерна при мъже в критическата.
Мандаринка, разсмя ме. Точно при някои, вкл. и ММ критическата е "седи вкъщи и гледа поредния епизод на Хорейшио", ама гарнирано с тънкообидност. И се дразни, ако му "насаждам" разни мои идеи за по активен живот и начинания. Обичайно се появи и почна бавна реализация за обновяването на селската къща, вероятно и с градинарска перспектива.
Моето мечтано критическо бягство е с кемпер, почвам да си събирам пари, ама май ще стане след като мина критическата Smiley . Но и аз при бягството май стигам само до дивана и някой епизод на сериалче.  Усещам, че животът се изнизва неусетно, а аз толкова неща още не съм направила.   И искам някакво друго образование да изкарам, обмислям какво ще работя след пенсия Smile

# 503
  • В светлината на слънцето
Аз за критическата на мъжа няма да говоря, щото знаете при нас как протече. Най ми е тъпо за децата, които станаха неволни жертви на егоцентризма и егоизма  му.

# 504
Хм, ММ е кротък.Аз обаче,откакто завърши и набора съм като отвързана.Дето казвам на една а приятелка,отбих ги моите, да се оправят.

# 505
+1 за кемпер!

# 506
Еее то човек да не ви каже нещо и ги зачекнахте тия мъже😃При вас критическа няма ли 😂В неделя съм там https://bulgaria.letapebytourdefrance.com/ Догодина на Витоша 100 ако съм жив.Да дойдете да викате за мен 🤣Тази година за малко ми се размина.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:04 от ico_3

# 507
  • тук-там
Ицо, забавлявай се с нас! Късметлия си - виждаш и другата гледна точка.
Мандаринка, твоят и моят комай една майка ги е раждала Simple Smile Имам безброй като твоите истории. По подобен начин на теб ги отигравам. Да вземем да ги запознаем Wink
Айде и моята приключи вчера. От днес е главен гледач на доматето и градината Simple Smile До началото на август, когато ние с ММ ще застъпим Wink

# 508
  • В светлината на слънцето
ico, догодина може и синът да върти на Витоша 100. Той искаше още тази, но нещо му се размина. Даже тренираше по междуселските пътища през май. Като ходехме до селото, въртеше по едни 60-80 км всеки ден. Това, заради продължителността. Иначе тренинг откъм неравен терен има, колкото искаш (нали беше състезател dh планинско колоездене),  та Витошата ще му е песен.

# 509
  • София
Ицо, моите и двамата са “абонати” на Витоша 100. Само мъжът ми тази година пропусна заради операцията ( по 50 км. кара, ама на 100 на пресечен терен не се нае), но синкото вече няколко години не пропуска.
Иначе черпя мечтаещите за кемпер с гледката през прозореца в момента докато ви пиша:). На 20 м. сме от водата.
Скрит текст:
Има и плюсове и минуси кемперджийството. Най ми беше трудно да стана тираджийка😂. И сега съм сама с децата, а ММ дойде за 4 дни “на гости” и си тръгна заради служебни ангажименти. Та на мен ми се наложи отново да кача чудото (>4 тона) на ферибота, този път на на заден ход с маневриране върху рампата.
😰😱. Значи за тези 5-6 минути, озвучени от крясъците на гърчовците (лефт, райт, но, йес, стоп, лук ет ми, лево, десно, вулгария? браво, атеншОн) усетих как от врата, през гърба ми на шофьорската седалка се стече около 2 литра пот. Поглеждайки през предния прозорец виждах под мен морето и си представях как ще се катурна всеки момент. УжасТ. Като пристигнахме по нощите и двамката заспаха, си сипах навън едно бЕло, двойна доза,  и както не бях яла цял ден, след този стрес се подредих като битов алкохолик и заспах на шезлонга.😂
Мандаринка, умрях от смях с твоя мъж:).
Mtz, шшт, с този уинг фойл.😂 Гледат го, но още не са го пожелали. Наборът се забавлява с кайт фойл само. Малкото и то се плющи из морето с кайта  и вечер маже коляното с разни помади. Но е добре де, да не са й уроки.Wink

Общи условия

Активация на акаунт