Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 38 356
  • 627
  •   1
Отговори
# 120
  • Be realistic - plan for a miracle.
Звъните по телефона и казвате, че сте пациент и че 2-3 ден на цикъла ви се пада уикенда. Те ви записват в списък и ви звънят до края на деня да ви кажат кой ден и от колко часа да дойдете за преглед. Винаги има дежурен лекар уикенда, а винаги има и прегледи, процедури, те не са само делнични дни… та не се притеснявайте, ще има кой да ви види, само звъннете да предупредите и да ви запишат.

Иначе, както други вече написаха, ако цикълът дойде следобед в петък, събота се брои първи ден.

# 121
Звъните по телефона и казвате, че сте пациент и че 2-3 ден на цикъла ви се пада уикенда. Те ви записват в списък и ви звънят до края на деня да ви кажат кой ден и от колко часа да дойдете за преглед. Винаги има дежурен лекар уикенда, а винаги има и прегледи, процедури, те не са само делнични дни… та не се притеснявайте, ще има кой да ви види, само звъннете да предупредите и да ви запишат.

Иначе, както други вече написаха, ако цикълът дойде следобед в петък, събота се брои първи ден.

Sway Много благодаря, това исках да знам. Страхотно е че са на линия за такива важни моменти. Да да за следобяда знам. Но имам съмнеж че или утре ще е или петък. Така усещам. Макар че съм на фемостон, а не съм свършила хапчетата и имам още 5 и нямам опит с този препарат. С циклопрогинова знех кога ще ми дойде, но фемостона го пия за пръв път.

# 122
  • София
Мисля, че имат рецепционист и през почивните дни вече.

# 123
Здравейте момичета,
знаете ли дали има Вайбър група(или друга чат група) за пациентите на др. Сенкова и Неовитро? Може ли да споделите линк, ако има?
Благодаря много 🍀

# 124
Знам, че някои от момичетата пишат в тази група във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/641107731442921 . Може да попитате там дали не са си направили и Вайбър група Simple Smile

# 125
Здравейте, момичета. След много чакане и невъзможност да запиша час за д-р Сенкова реших да опитам при д-р Пиперкова. Прегледът беше много обстоен, лекарката беше много внимателна и мисля да й се доверя. Тъй като съм с нисък резерв (АМХ - 0.36) се разбрахме да ме следи всеки месец и да вади яйцеклетки на естествен цикъл и евентуално лека стимулация с Летрозол. Въпросът ми е някой прави ли пункции при нея, дали присъства и д-р Сенкова и въобще как протича процедурата? На 43 г съм и нямам партньор така че ще замразява всеки път и евентуално с донор. Другият проблем е, че София ми е далеко - 4 часа в посока и незнам как да го направя във времето, дали да наема хотел, ако ме вика през ден, въобще колко пъти ще се ходи? Освен това работя макар и дистанционно, и там не искат да ме разберат. Благодаря предварително за отговорите.

# 126
Здравейте, чува ли се нещо за преместването в новата им сграда? Има ли обявена дата ?

# 127
Имате ли информация до кога д-р Сенкова е в отпуск?
Green cake знаете ли къде ще тази нова сграда?

# 128
До колкото знам до края на тази седмица е отпуск.

Сградата ще бъде в района срещу България мол.

# 129
Имате ли информация до кога д-р Сенкова е в отпуск?
Green cake знаете ли къде ще тази нова сграда?

Аз си записах час за нея за септември.
А знаете ли от кога ще се местят? Защото не знам сега септември в настоящата сграда ли да ходя или вече ще са се преместили?

# 130
Първият ѝ работен ден е 10ти септември след отпуската. За новата сграда не знам, но със сигурност ще го обявят на страничката си 😊

# 131
Аз бях при нея на 42 години (преди година и половина) и понеже всички показатели ми бяха супер, направих няколко инсеминации. Бяха неуспешни, незайно защо.

Иначе са много са мили всички там, но въпросът е и успеваемост. Тъй като вече съм на 44 се чудя дали да направя там ин витро - на фона на много други клиники, те не са с висок процент успеваемост, но това че те предразполагат е някакъв фактор. Всеки обаче гони краен положителен резултат, та съм в чудене и аз...

# 132
Успеваемостта зависи от много фактори, лекарят е един от тях. Ние успяхме от 1 опит ин-витро.

# 133
Аз бях при нея на 42 години (преди година и половина) и понеже всички показатели ми бяха супер, направих няколко инсеминации. Бяха неуспешни, незайно защо.

Иначе са много са мили всички там, но въпросът е и успеваемост. Тъй като вече съм на 44 се чудя дали да направя там ин витро - на фона на много други клиники, те не са с висок процент успеваемост, но това че те предразполагат е някакъв фактор. Всеки обаче гони краен положителен резултат, та съм в чудене и аз...

Много е важно отношението. Да се чустваш комфортно. Мисля че имат добри методи. Различно е от при светилата в инвитрото. Обстойни прегледи и комуникация с пациента. Стратегията никак не е лоша и обмислена. А и нямат толкова много пациенти и няма как да имат статистически висока успеваемост като примерно Надежда. Не случайно фонда иска 0,5 амх и ниски хормони. Тези случаи се водят леки или ПСКЯ и успеваемоста е по голяма. Всички тичат при светилата където се претупва,но по фонда примерно и това прави успеваемоста лесна. А за статистиката се използват главно случаи от фонда. Плюс те се хващат с много трудни случаи по това което съм чела, и аз съм един от тях, а това прави статистиката за успеваемост трудна.

# 134

Инсеминации на 42, не е незнайно защо няма успех... Всичко, което съм изчела до тук, на тези години инсеминация  е загуба на време... Здрава яйцеклетка да се появи, точно този месец на инсеминацията, е направо невъзможно... При инвитро се опитва с няколко яйцеклетки и вероятността за здрава е по-голям...
Аз стартирах инвитро опити на 44,5, също с показатели в норма и амх 3,2 - обещаващи за успех.... Вече съм на 50 и нямаме успех, само с  инвитро... Тук трябва да се действа бързо и безкомпромисно в избора на екип... Аз заложих на Бахчеджи, не успяхме там и това ми говори, че случаят не е така лесен и доза шанс е имало, разбира се... Независимо от показателите - годините са си години. С това и отличниците не могат да се справят.. Не се намира здрава яйцеклетка и сперматозоид, които да направят здрав ембрион... И, малък процент е в ръцете на отличния ембриолог, ако с е появят такива, да се срещнат и отгледа късметче....
Ако сега се върна на 44,5 бих опитала в Мемориал.... Там имах онлайн консултация, след неуспехите, която беше 1,30ч... Впечатлена останах, винаги прегледите на живо са около 10мин били.... Там имах някой изисквания за здравословното състояние на мъжа, на които не отговаряме... Затова не продължихме там...
Та, хубаво и бързо трябва да се мисли... Дори и тогава, успеха не е гарантиран...

Общи условия

Активация на акаунт