Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 38 297
  • 627
  •   2
Отговори
# 75
ооо и ние имаме последна процедура по последната заповед от фонда и аз освобождавам място ... с успех или без приключваме с инвитрото Sad

И ние сме така, току що получихме последната заповед за последните 4 опити на ЕЦ по фонд. Вървим заедно явно Simple Smile Хайде да видим Simple Smile

# 76
Успех момичета! Желая ви този път да е успешен и да гушкате накрая пухкави бебчета ❤

# 77
Силно стискам палци и аз! 💓

# 78
  • София
Juyii, ние имаме една пункция по заповедта, ММ беше категоричен, че за 4та заповед няма да кандидатстваме. Може пък да размисли, ама ми се струва малко вероятно.

# 79
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, рових много страници назад, както и старата тема, но не откривам - някой беше писал кога д-р Сенкова ще е в отпуска идните месеци, може ли ако знаете да ми кажете? 🤍

# 80
От рецепцията ми казаха втората седмица на Юли месец. На някакъв семинар мисля, че каза ще ходи. Отпуската и за почивка е края на Август, но не съм питала за конкретни дати. Тогава мисля, че 2 седмици няма да я има.

# 81
Здравейте. Вчера беше моят първи преглед при доктор Сенкова след втори пореден спонтанен аборт началото на май. Направихме някакъв план за още изследвания, резултати се разбрахме да пращам на мейла на Неовитро. Винаги ли успява лично тя да ги прегледа и съответно да върне отговор, имате ли представа?

# 82
  • София
случвало ми се е Стойчева да ми се обади за коментар.

Аз днес бях при Пиперкова за първи преглед, взе под внимание въпросите ми и след като обсъдихме нещата се обади на Сенкова, за да изкоментира с нея мойте желания.

# 83
Резултати от изследвания и въпроси, които не са ми спешни ги изпращам на имейл. До сега всички резултати от изследвания са прегледани от лекар и са звъннали да ги коментираме. И на мен Стойчева ми е звъняла, но предимно със Сенкова се чувам.

# 84
В повечето случаи ми се е обаждала  Сенкова, но е имало случаи, в които съм говорила със Стойчева или Валя, но всичко е било предварително обсъдено със Сенкова. Звънели са ми дори и около 20:00, когато вече почти съм    отписала, че ще получа обаждане....

# 85
Знаете ли дали събота или неделя може да се запази час за спермограма?

# 86
Здравейте, кои други лекари правят пункции освен доктор Сенкова, има ли някой отзиви? Доктор Сенкова ще отсъства няколко дни през юли, но каза, че има кой да я замести на пункции, спомена дори, че доктор Стойчева може да се върне за малко.

# 87
  • София
нямам представа кой друг прави пункции, но съм сигурна, че ще намерят решение.

# 88
Здравейте. Имам  въпрос относно първа консултация. Възможно ли е да се направи онлайн? И възможно ли е следенето тоест изследвания и фоликуметрия да се правят в друг град, а да се отиде само за пункция там? Така или иначе комукацията по мейл и тел не би трябвало да е проблем. Както и фоликуметрията също.

# 89
Не мога да отговоря дали е възможно онлайн. Аз лично бих те посъветвала да отидеш на място, ако имаш възможност. За разлика от други доктори, при Сенкова първичния преглед е около 1 час. Подробно се запознава със случая, записва всичко от предишни опити и история. И след това те преглежда с ехограф, разбира се. На мен ми хареса, че обсъжда варианти и обяснява подробно всичко.
Здравейте. Имам  въпрос относно първа консултация. Възможно ли е да се направи онлайн? И възможно ли е следенето тоест изследвания и фоликуметрия да се правят в друг град, а да се отиде само за пункция там? Така или иначе комукацията по мейл и тел не би трябвало да е проблем. Както и фоликуметрията също.

Общи условия

Активация на акаунт