Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 38 320
  • 627
  •   1
Отговори
# 90
Не мога да отговоря дали е възможно онлайн. Аз лично бих те посъветвала да отидеш на място, ако имаш възможност. За разлика от други доктори, при Сенкова първичния преглед е около 1 час. Подробно се запознава със случая, записва всичко от предишни опити и история. И след това те преглежда с ехограф, разбира се. На мен ми хареса, че обсъжда варианти и обяснява подробно всичко.
Здравейте. Имам  въпрос относно първа консултация. Възможно ли е да се направи онлайн? И възможно ли е следенето тоест изследвания и фоликуметрия да се правят в друг град, а да се отиде само за пункция там? Така или иначе комукацията по мейл и тел не би трябвало да е проблем. Както и фоликуметрията също.

Благодаря много. Проблема е че няма час при нея в момента. За мен не е проблем и друг доктор. Все пак се обсъжда с нея доколкото прочетох стратегията. Но не искам да изпускам ефекта на екзото а явно някакъв има. А този цикъл не искам да го изпусна. Или поне следващия. Правя повече фоликули в момента и не ми се иска да изпускам. А тук в Варна няма шанс някой да свърши нещо кадърно.Аз цялата история  я имам писменно. По дата и час едва ли не. Така или иначе няма много варианти при мен. ЕЦ защото не отговарям на стимулации с нищо. Блокират ми се яйчниците. Предполагам новите лекари нямат този опит но пък са млади и са с пресни знания. все ще стигнем до консенсус и стратегия. За мен е важно пункцията, техниката и ембриологията. Варна няма такива. Турция вече им брах плодовете на грешките.Неовитро е следващата надежда. Има още една опция но дай боже да не се налага. Тук в Варна изпуснах 3 фоликула. Няма за къде да чакам.

# 91
Мисля че Сенкова не провежда оналайн консултаций, предвид факта колко е натоварена, а и най малкото за първа консултация трябва да отидете на място, не вярвам някой да се съгласи да ви поеме като пациент без да ви направи основен преглед,  в момента май се чака над 2 месеца за първичен.

# 92
  • Be realistic - plan for a miracle.
Съветвам ви да се обадите в клиниката. Щом нямате претенции да е Сенкова, има и други лекари и по-бързо ще получите час. За фоликулометрия и прегледи ще е ОК да се следите другаде и да ходите само за същинската част според мен. Но за първичния преглед силно ви съветвам да отидете и да погледнете лекаря си в очите на живо. Успех!

# 93
Съгласявам се със Sway. Идете при някой от другите лекари за първичен преглед, при тях има часове за веднага. После може да си комуникирате дистанционно (пращате изследвания по имейл и се обаждате на регустратура, лекарят ще върне обаждане да ги коментирате) и да дойдете пак за пункцията.

# 94
Благодаря на всички за отговорите и идеите. Плана е почти готов. Така ще направя на място е по добре.

# 95
Запазих час онлайн при Бранков. Обаче сега върнах назад в темата и чета всички имат въпросник. Та мисълта ми е грешно ли направих? Май трябваше да се обадя.

# 96
Аз ходя при Пиперкова, не съм попълвала въпросник, на първичния преглед си казах всичко и те ми отвориха досие.

# 97
Преди беше така, попълваш въпросник и чакаш. На мен ми казаха, че въпросника се разглеждал на оперативка и до 45 дена получавам обаждане с час. И докато си чаках близо два месеца се оказа, че с Пиперкова вече не се чака, и че не можеш да получиш час при Сенкова.

# 98
За първичен преглед предвиждат повече време и за моя ме бяха сложили накрая, за да не бавя реда. Просто можете да кажете, че сте за такъв, за да имат предвид. На моя първичен минахме по целия въпросник, въпреки че бях изпратила попълнен, така че и аз предполагам, че едва ли ще е от значение, но ако решите, може да попитате регистратура за всеки случай. Simple Smile Успех Ви желая! Flowers Four Leaf Clover

Запазих час онлайн при Бранков. Обаче сега върнах назад в темата и чета всички имат въпросник. Та мисълта ми е грешно ли направих? Май трябваше да се обадя.

# 99
Благодаря ви отново. Страхотни сте,успех на всички.!

# 100
  • София
др. Гогова явно се е върнала на работа, но е сменила града Grinning излезе ми пост от МЦ др. Минев гр. Пловдив, че от 1 юли е станала част от техният екип.

# 101
Най-добре се обадете на регистратурата да питате. Аз преди около месец звънях и питах дали може да запазя час през онлайн системата или по телефона и ми казаха, че за първичен преглед не може онлайн. Трябва да пишете на мейла и ще Ви изпратят въпросник, който попълвате и връщате. На мен ми звъннаха около 35 дни след това да ме запишат за час при доктор Пиперкова. Казаха, че ако запазя през онлайн системата ще ме отхвърлят, тъй като първичния преглед отнемал около час, а тези през онлайн системата били през половин час. Затова най-добре звъннете и питайте.

# 102
Най-добре се обадете на регистратурата да питате. Аз преди около месец звънях и питах дали може да запазя час през онлайн системата или по телефона и ми казаха, че за първичен преглед не може онлайн. Трябва да пишете на мейла и ще Ви изпратят въпросник, който попълвате и връщате. На мен ми звъннаха около 35 дни след това да ме запишат за час при доктор Пиперкова. Казаха, че ако запазя през онлайн системата ще ме отхвърлят, тъй като първичния преглед отнемал около час, а тези през онлайн системата били през половин час. Затова най-добре звъннете и питайте.

Прави бяхте Danimiami1 такава е процедурата. Днес звъннах и е така. Което е тъпо защото на страницата за първичен преглед пише звънни или тук онлайн. Но оправих нещата.

# 103
Някой имал ли е пункция при д-р Пиперкова или само д-р Сенкова ги прави? И ако може да сподели как е преминало всичко.Благодаря

# 104
Тук има ли дами правещи самофинансирано инвитро, интересува ме колко излиза като цена приблизително. След 4та инсеминация съм и реших да си пусна АМХ да видя дали евентуално ще мога да кандидатствам по фонд и за мой ужас се оказа че за половин година е паднало от 0.500 до 0.190, та това май отпада като вариант :/

Общи условия

Активация на акаунт