Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 38 261
  • 627
  •   2
Отговори
# 615
Аз също много го харесвам Бранков. Млад, надъхан, амбициозен и има подход. И много разговорлив. Имала съм няколко прегледа при него. И не на последно място беше насреща когато прокървих, когато бях бременна и на 700км от София. За щастие всичко беше наред. За мен са направили добър избор, като са го взели в екипа.

# 616
Много се радвам на тези новини!
И за доктор Сенкова много се радвам, че има възможност вече да вземе глътка въздух.
Успех момичета! И на момчетата успех!
Много бебета и щастие желая на всички замесени!💓

# 617
Здравейте!!! Доста хубави мнения има за д-р Сенкова. Може ли да ми дадете ориентировъчно информация колко излиза едно инвитро оплождане?

# 618
Случайно някоя от вас да има час за 9ти септември при д-р Сенкова,защото имам час в този ден,но е в 14ч,което не ми е удобно и търся нещо за сутринта?

# 619
  • Be realistic - plan for a miracle.
Неовитро, както бяха обещали, вече са с някакъв мега-гига-извънземен ембриоскоп Hug който ще снима проекто-бебоците без да се вадят и всякакви други иновативности. Много се кефя, хехе.

Антилоп, това сега го виждам - за в бъдеще да знаеш, че можеш при запазването на часовете да споделяш диапазон, в който ти е най-удобно. Ако има какъвто и да е шанс, винаги се съобразяват и те слагат тогава или максимално близо.

# 620
Неовитро, както бяха обещали, вече са с някакъв мега-гига-извънземен ембриоскоп Hug който ще снима проекто-бебоците без да се вадят и всякакви други иновативности. Много се кефя, хехе.

Антилоп, това сега го виждам - за в бъдеще да знаеш, че можеш при запазването на часовете да споделяш диапазон, в който ти е най-удобно. Ако има какъвто и да е шанс, винаги се съобразяват и те слагат тогава или максимално близо.

Много нови неща….
Уникални са 🥰

# 621
Момичета, изследвания на хормони в самата клиника ли пускате ? Имат ли лаборатория? А цитонамазка и микробиология?

# 622
Да, в самата клиника се пуска всичко това.

# 623
Благодаря, а резултатите в профила в joystick се публикуват,когато са готови ли,защото сега проверявам от днес сутринта дали нещо е готово и изобщо не ми излиза нищо от днес.

# 624
Там излизат когато са готови, да. Също така ще ти се обадят по телефона за коментар. Понякога звънят и след 18-19 ч. , но не пропускат.

# 625
Супер, много ти благодаря!

# 626
Случайно ако сте пускали цитонамазка в клиниката колко дни отнема за резултат и в коя лаборатория ги правят?

# 627
По спомен резултатите излизаха за 4-5 дни, а на последната ми пише СМДЛ д-р Йордан Кючуков.

Общи условия

Активация на акаунт