Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 41 927
  • 669
  •   1
Отговори
# 645
До колкото виждам инсеминацията е 600 лева, а ре- 300. Пожелавам ви успех и дано не ви се налага да ползвате тези услуги на клиниката изобщо 🤞🍀

# 646
До колкото виждам инсеминацията е 600 лева, а ре- 300. Пожелавам ви успех и дано не ви се налага да ползвате тези услуги на клиниката изобщо 🤞🍀

Много,много благодаря 🥰

# 647
Успех Геричка!
Дано успея да ти вдъхна кураж, но аз след първия успех/ неуспех се завърнаха някак по- силна, невярваща в успеха и непукист. Това смятам, че помогна. Като да не бях толкова пренавита, а то- взе че се получи.
Ще стане! Просто го изчакай:)
Прегръдка!

# 648
Привет момичета, правили ли сте ПИД тук и за колко време сте получили резултат? Също така обаждат се или резултата излиза в приложението?
Разбрахме се на 7-ми Октомври да изпратим 2 проби, не знам дали веднага са ги изпратили и от тогава минаха почти две седмици.

# 649
Успех Геричка!
Дано успея да ти вдъхна кураж, но аз след първия успех/ неуспех се завърнаха някак по- силна, невярваща в успеха и непукист. Това смятам, че помогна. Като да не бях толкова пренавита, а то- взе че се получи.
Ще стане! Просто го изчакай:)
Прегръдка!

Благодаря ти, мила ❤
Днес по календар трябваше да ми дойде , но теста ми е отрицателен което отново малко ме връща в изходна позиция . И точно в този момент имах нужда от такъв коментар като твоят.
Но вече събирам сили за предстоящите предизвикателства и без отказване .  🙂

# 650
  • София
Здравейте!

Включам се и аз - вече по сериозно. След 4 години неуспешни опити за второ детенце се завърнах към д-р Сенкова и Неовитро. Така и не открих друг АГ, при когото да съм толкова спокойна, колкото при нея...
Имам СПКЯ и никаква овулация.... На сегашния цикъл направих първа стимулация с Клостилбегит.
Днес комбинирахме изследване за проходимост в клиниката + фоликуметрия. Между другото.....доста неприятно преживяване беше, поне за мен (ама може би съм леко лигла Grinning ) , д-р Бранков го направи, тъй като д-р Сенкова е отпуск.
Надежда за заспалите ми яйчници явно има, защото за първи път от адски много време имам доминантен фоликул. Твърде смело е да се надявам от първи опит да стане, но пък знае ли човек.

И един въпрос - утре сутринта слагам Овитрел - д-р Бранков посъветва да сме активни утре вечер и в неделя вечер. Не трябва ли по-често от това да се опитва, може ли да споделите опит? Flowers Hibiscus

# 651
Додоха ли Ви други опции освен д-р Бранков за изследването за проходимост(д-р Пиперкова,  да изчакате отпускът на д-р Сенкова да приключи)?

Здравейте!

Включам се и аз - вече по сериозно. След 4 години неуспешни опити за второ детенце се завърнах към д-р Сенкова и Неовитро. Така и не открих друг АГ, при когото да съм толкова спокойна, колкото при нея...
Имам СПКЯ и никаква овулация.... На сегашния цикъл направих първа стимулация с Клостилбегит.
Днес комбинирахме изследване за проходимост в клиниката + фоликуметрия. Между другото.....доста неприятно преживяване беше, поне за мен (ама може би съм леко лигла Grinning ) , д-р Бранков го направи, тъй като д-р Сенкова е отпуск.
Надежда за заспалите ми яйчници явно има, защото за първи път от адски много време имам доминантен фоликул. Твърде смело е да се надявам от първи опит да стане, но пък знае ли човек.

И един въпрос - утре сутринта слагам Овитрел - д-р Бранков посъветва да сме активни утре вечер и в неделя вечер. Не трябва ли по-често от това да се опитва, може ли да споделите опит? Flowers Hibiscus
[/quote]

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:29 от White_noise

# 652
Здравейте, имат андролози, уролози и прекрасни ембриолози. Действайте защото новата клиника има всичко което е нужно за мъжки фактор!

Успех

Здравейте и от мен момичетеа,
Моята история започна 2020 г с д-р Владимиров и е следната:
С мъжки фактор сме - азооспермия обструктивна/мъжът ми изобщо няма канали през който да излиза материал и за да се вземе такъв му се прави биопсия/. Към момента има две направени.
Имам две стимулации и общо 7 или 8 трансфера.
От първата стимулация, имах 3 трансфера, но нямах успех и се наложи да правим втора. След нея на свеж трансфер забременях и родих живо и здраво дете, за което съм много благодарна. Родих 2022 г.
Миналата година правих нов трансфер, след който забременях, но в 15та седмица трябваше да се прекъсне бременността по мед. причини /синдром на Даун и други проблеми Sad ... и направихме аборт. Sad
Сега юни пак правих трансфер, но беше без успех.
Имам две останали ембриончета, които за 4CC и шанса за успех клони към 0... Все пак ще ги върна по настояване на д-р Владимиров и д-р Станулов, с който правих консултация, но за мен там надежда няма.
Със сигурност искам още едно детенце, въпреки че ме е страх, защото пак трябва да мина през всичко и пак трябва да се прави биопсия на мъжа ми.
Моля Ви за съвет.. До сега бях при д-р Владимиров, но мисля да го сменя, основно заради тежките стимулации, които прави.
Насочила съм се към д-р Станулов, но все още имам колебания.
В момента съм на 33 години, а мъжът ми е на 34.
Моля за мнения за д-р Сенкова и дали има успели с толкова тежък мъжки фактор.

Благодаря на всички предварително!!!

Успех на всички в пътя, който сме поели!!!

# 653
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте!

Повечето репродуктивни съветват за контакт през ден за оптимална "зрялост" на сперматозоида, макар че пък други лекари казват всеки ден. Както и за много други неща, и за това мненията варират... и има значение и конкретния случай (има ли мъжки фактор дори бегло и т.н.)

# 654
  • София
Додоха ли Ви други опции освен д-р Бранков за изследването за проходимост(д-р Пиперкова,  да изчакате отпускът на д-р Сенкова да приключи)?

Здравейте!

[/quote]

Да, разбира се. Можех да запиша час и при д-р Пиперкова, но си избрах д-р Бранков. А иначе не исках да чакам, защото комбинираме Кломид 5-9 ден, на 10-ти изследване за проходимост и таймиране на Ову.
Иначе при нас проблема е че нямам овулация след раждането, съответно и цикълът ми е нередовен и много слаб. Хормоните ми са наред, при мъжът ми нещата също са добре.
Цял живот съм със СПКЯ, отделно имам проблем с надбъбреците - хипералдостеронизъм, ИР и разбира се (за къде без тях) 9 мутации в изследването за тромбофилия.

# 655
Колко дни отнема за резултат микробиологията, която сте пускали в Неовитро?

# 656
  • Be realistic - plan for a miracle.
5-6 дни, но все пак зависи.

# 657
5-6 дни, но все пак зависи.

Леле, защо чак 5-6... Обикновено не са ли 2-3 дни

# 658
Здравейте!С кои банки за ДЯ в момента работят Неовитро!Предлагат ли свежи Я и има ли някой успял там със замразени?

# 659
Здравейте, да кажа за тепърва записващите се в клиниката. Записах се в списъка с чакащи за доктор Сенкова. За жалост в момента времето за чакане е още по-голямо. Около 2-3 месеца, защото декември ще има малко работни дни. Обясниха ми, че сега записват в списък, който ще се дореди или януари или февруари. Много лошо е това за мен като време за чакане, защото нямам никакво, но въпреки това държа да се запиша точно при доктор Сенкова, защото ми предлагаха и други от екипа. Поне засега така го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт