🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 330
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 315
Мартин е за формат Стар/заклет ерген
Никакво търсене на любов няма да има в такъв формат, а нещо като бг варианта, дето се бореха за Христо Сираков и той ги водеше в груб строеж къщи по Доспат и в крайно мизерна “механа” им даваше акъл за живота*

*сигурно най-мизерното риалити, от което се случи да гледам епизод

# 3 316
Мартин е за формат Стар/заклет ерген
Никакво търсене на любов няма да има в такъв формат, а нещо като бг варианта, дето се бореха за Христо Сираков и той ги водеше в груб строеж къщи по Доспат и в крайно мизерна “механа” им даваше акъл за живота*

*сигурно най-мизерното риалити, от което се случи да гледам епизод

В това е участвала Ваня от Игри на волята, където води подкаста сега. Също и една от София Ден и Нощ, дето игра Събина, една ниска чернокоса. 😂😂

# 3 317
Аз много се надявах да има по-възрастен ерген( в случая Марто май е на 38). С житейски опит, с деца и както се казва уредил се в живота.
Мартин няма да е груб в никакъв случай, но няма и да ги слушка кротко и да кима, просто не е такъв характер.
Самите девойки също ще имат право на избор, да връщат рози, да отказват срещи, да избират с кой от двамата да флиртуват и да канят..... поне така разбрах от моя информатор.

# 3 318
Аз много се надявах да има по-възрастен ерген( в случая Марто май е на 38). С житейски опит, с деца и както се казва уредил се в живота.
Мартин няма да е груб в никакъв случай, но няма и да ги слушка кротко и да кима, просто не е такъв характер.
Самите девойки също ще имат право на избор, да връщат рози, да отказват срещи, да избират с кой от двамата да флиртуват и да канят..... поне така разбрах от моя информатор.

То ако ще е тъй, как ще е различно от обичайното ежедневие? Ергените ще правят кво ли не да им се харесат на тез? Кристина в 2ри сезон абсолютно си изхвърча рано рано, баш задето не се съгласяваше на игрите. Забавното нещо тук е да гледаш жените как се унижават и хал хабер си нямат от наистина сваляне на мъж и правят секви глупости. Свалянето попринцип е да се наконтят и застанат отпред и до там.

# 3 319
Елвиса?! Simple Smile Не знам да се радвам ли или не, че пак ще ми отиде сума ти време, но това не е за изпускане!

# 3 320
Очертава се по-интересно, то какво беше това, особено третия сезон - нагласят се с роклите и токчетата и като на конвейер при Алеко кой на терапия, кой да се оплаква от другите, кой да се задъхва и да му спира сърцето и дъха. Ще е интересно да има ерген, който да си е право куме, в очи. Ама да не е и сопол като Генчо, който несправедливо се накара на всички момичета, че не са съгласни да се гаври с тях.

# 3 321
Мале, от стандартните спорове тук не съм видяла, че Елвиса е другият ерген. Аз съм доволна, него исках от началото. :д Трябва ми някой по-устат. Иначе той си е ходещ червен флаг.
И аз, и аз, сега трябва да връщам да видя къде се споменава за пръв път. 😅

Надграждат. Предната година ергенът беше от Френската - сега е от Немската. Очаквам повече сеир. 😁

# 3 322
# 3 323
Ооо собственик на джанъм? Пак ще имаме опашка влюбени златотърсачки със спрял дъх..

# 3 324
На мен пък този Мартин ми е неприятен. Чак се чудя, ако е истина това, защо биха го избрали. Аз дори не гледам ИВ. Но от малкото клипчета, които са ми попадали с него тук-там, ми изглежда като някой, който много обича да се прави на голямата работа и по-умен от другите.
А и като казаха, че ще е с нов продуцент предаването и ще е по-различно... Какво точно имаха предвид... Че този път освен момичетата, и момчетата (или поне единият) ще са скандалджии...
Пък и Ергенът беше едно от мнооого малкото предавания, в което поне самият Ерген не беше избиран на принципа да се показват все едни и същи хора навсякъде... явно и това се променя, но към по-лошо

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 01:44 от Geri2000

# 3 325
  • Street of Dreams
Най-после го видях. Очаквах да е по-атрактивен.

# 3 326
И аз очаквах да е по-атрактивен, но сигурно е харизматичен в действие. Ще видим.

# 3 327
  • София
На мен този Мартин ми изглежда гнусничък, а и предпочитам непознат образ да е Ерген.

# 3 328
Щеше да е интересно ергени да са Мартин и Мастагарков Grinning
Феновете на ИВ ще ме разберат Grinning

# 3 329
Щеше да е интересно ергени да са Мартин и Мастагарков Grinning
Феновете на ИВ ще ме разберат Grinning

Да и майката като дойде пак и Мастагарков пак да се оплаче, че Марто го тормози 😂🤣😂🤣😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт