🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 299
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 300
Аз съм много разочарована от избора на Елвиса за ерген. Едно на ръка, че вече го видях в целия му блясък в Игри на волята и не ми е интересен. А освен това е нарцисист, егоцентрик и комплексар. Пак очаквам абсолютен театър и се чудя дали има смисъл да се гледа изобщо.

# 3 301
Мале, от стандартните спорове тук не съм видяла, че Елвиса е другият ерген. Аз съм доволна, него исках от началото. :д Трябва ми някой по-устат. Иначе той си е ходещ червен флаг.

# 3 302
В края на деня, Валерия помага на животни и не вреди на хора. И е факт, че някои хора не гледат нито животните, нито децата си отговорно. А тя даже в трудна среда си завърза приятелства.
Другото е голяма част екстремизъм в коментарите за Валерия.

И на мен ми харесва, че ще има двама Ергена, единият от които доказано устат. Това му трябва на едно шоу.
А и устатите се влюбват. Плувецът явно засега трябва да е антиподът. Даже и на външен вид. Ще е интересно.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 10:41 от Linda*kiss

# 3 303
Не ни дреме за скрийншотовете. Обсъждаме Валерия според нейните действия.

# 3 304
Ама вие сериозно ли говорите за това, че Марто ще е ерген в новия сезон? Не са спекулации? Та тоя е луд бе 😂🤣😂🤣 поне ще ги нарежда яко.

# 3 305
Да, то затова се гледат любовни формати, с надеждата да има мъже, които нареждат жените. Confused

# 3 306
Кажете нещо повече за този Марто. Защо да ги нарежда жените? Ергенът не трябваше ли да е мил и любезен с момичетата?

# 3 307
Що бе, според мен няма са ги нарежда. Марто е по-скоро хлъзгав, отколкото груб, особено пък към напудрени силиконки, тях си го тачи. Освен Виолета, ама там динамиката е по-сложна. :д

Марто е собственикът на Джанам (и театро?), беше гадже с Емануела, гледали сме го и в Биг Брадър, когато тя беше в къщата. Има 2 деца, май, чалга пеперудка от мъжки пол. Ама пък има забавни попадения.

# 3 308
  • София
Елвиса не е женомразец, даже повече мъже нареждаше в предаването и въпреки публичните обиди от Емануела, той всеки път казваше, че няма да отговори, защото я уважава и цени годините им връзка.

# 3 309
Да, то затова се гледат любовни формати, с надеждата да има мъже, които нареждат жените. Confused

Да, любовен формат пълен с бедни продажници. Кви ли не дебилщини говориха и накрая ги гледаш как всичките им нови публикации онлайн са САМО РЕКЛАМИ.

# 3 310
Може да вкарат Емануела да стане сеир в стил ББ.

# 3 311
Има процент ,далеч не е собственик. Професионален покер играч беше ,също така родителите му са  доста добре финансово. Има две деца.

# 3 312
Наистина ли очаквате Марто, където не млъкваше, да не им отговаря на жените? Абсурд. Ще ги захапва за тва онова, ще има яко сеир. Странен избор е за ерген, но за шоу бива.

# 3 313
Вие говорите за човек разведен с деца, после разделен с известна певица и участвал в реалити формат/и. Нещо не ми се връзва с образа на Ергена. От къде дойде инфото, че точно той ще участва?

# 3 314
Опа, прави сте, сега проверих - 15% има от джанъм.

Общи условия

Активация на акаунт