🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 258
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 285
То в нахапани от нестопанисвани кучета хора няма толкова омраза към кучетата, колкото в "природозащитниците" към хора🙈

# 3 286
И аз така. Дори веднъж станах свидетел на разговор между две спасителки, които спореха за пари от осиновявания на котета в чужбина. Нито слушах разговора, нито ще дам повече пари на доверие. В квартала си имаме жена, която кастрира котета и лекува . Знаем си ги животните и реално се вижда къде отиват средствата.
Знае ли се кога ще излъчват новия ерген?
И аз не познавам този Елвис, и по-добре, предпочитам да си съставя мнение от предаването.
Spiritlight, направо си ми взела думите от клавиатурата. Аз имам за домашен любимец взето от улицата животинче и с голямо умиление бях влязла в групите на 'спасителките'. Е, няма такава омраза и такива клетви никъде, при това от жени. Там са и с призиви за физическо насилие и саморазправа. Как да харесвам и подкрепям тази кауза?

# 3 287
Къде във Валерия видяхте омраза към хората? Че чак психопатии и всякакви крайности.
Съвсем нормално едни са й симпатични, а други - не. Но явно дразни, че тези, които не харесва в предаването, ги оборваше доста добре.
Мразела хората, ама реално само те с Джия и Айлин успяха да са си нормални приятелки там. Освен това се застъпи за Габи, когато не беше “популярно” да я защитава. Дори подшушна на Виктория да се осъзнае, преди да я изгони Евгени, че Ирина я плъзга по пързалката.
А другите все се сравняваха, съскаха и си личеше, че нямат симпатии една към друга, а само интереси и общ враг - Валерия Simple Smile и как се тресяха, че Айлин ще се върне хаха 😂 особено Виктория, Ирина и Елена. И Мика там им пригласяше неориентирано. Тези толкова човеколюбиви комплексарки.

Готина новина, че вече се знае и вторият Ерген. Ако е и с остър език, още по-голямо шоу.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:09 от Linda*kiss

# 3 288
Къде във Валерия видяхте омраза към хората? Че чак психопатии и всякакви крайности.
Бяхме свидетели на доста нейни психопатски и човеконенавистни изпълнения след предаването. По време на участията ѝ в разни подкастове. При нейни ИГ "изяви"...
Най-вероятно след приключване на шоуто не си следила темата, защото едва ли лесно могат да бъдат забравени всичките простотии, които тогава тя сътвори и които избълва...

# 3 289
Или просто хората възприемат нещата различно. Слушала съм й интервюта. Според вас е злобна, според мен е с доста трезва преценка. Мога да предположа, че твърдият й изказ дразни, както и не казвам, че е перфектна в мненията си, но чак пък обобщено злоба към хората и психопатии, това е реално фанатично. А нея обвинявате в това.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:38 от Linda*kiss

# 3 290
Ако приемаш за трезва преценка крещянето, че няма начин някаква бременна да не роди увредено дете, защото подразнила с нещо Валерия и че половината човечество не трябвало да се размножава, защото въпросната половина от човечеството дразнела Валерия с поведението си...
Ок. Приемай, че и е трезва преценката.
У мен тази жена предизвиква само и единствено отвращение и презрение.

# 3 291
Вие го приемайте както искате. Аз не го чух по фанатичния начин, по който някой го изопачавате тук.
А трезва преценка показа многократно срещу провокациите и на Евгени и на Елена.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:49 от Linda*kiss

# 3 292
Ако приемаш за трезва преценка крещянето, че няма начин някаква бременна да не роди увредено дете, защото подразнила с нещо Валерия и че половината човечество не трябвало да се размножава, защото въпросната половина от човечеството дразнела Валерия с поведението си...
Ок. Приемай, че и е трезва преценката.
У мен тази жена предизвиква само и единствено отвращение и презрение.
Така си беше в подкастите, тръпки да те побият. И продължава в сторита. Много е неприятно, чак зловещо на моменти.

# 3 293
  • София
Тя и в предаването имаше сериозни изцепки - като онази, дето по-скоро щяла да се самоубива, ако трябвало да избира между куче или майка си. Дори и да се съглася, че въпросът беше наистина провокативен, то отговорът звучеше фанатично.

# 3 294
То на толкова тъп въпрос какво да се отговори ?

# 3 295
Цитирайте, защото имам съмнение, че това са преекспонирани истории.
Както тази с избора куче/майка, пълни глупости и хиперболи относно мнението на Валерия, което си беше резонно за човека, който е; и отделно - да, въпроса беше тъп

Дори не ми се коментира гоненето на вещици, в което се превърна твърдението, че хората обичащи животните били едва ли не зли и ненормални…
Както чух веднъж от 4 лапи: насилието над животни води до/или е част от криминалния характер. Почти никога обратното.

# 3 296
Само че тук говорим конкретно за Валерия, а не за любовта към животните по принцип.
Тоя филм го играхме много пъти. Стара манджа е.
И да, много хора останаха с такива впечатления от нея. Което значи, че има нещо. Дали вярвам на своите очи и уши или на мнението на съфорумка, подклаждаща с провокация?

# 3 297
Едното ѝ изказване беше в Комеди клуба. Кълнеше една майка, да ѝ се случело нещо лошо на най-милото ѝ. Дори членовете на подкаста, които по принцип са често доста брутални в изказа си, се почувстваха много неудобно и се опитаха да замажат положението, но..

# 3 298
По скоро това беше в духа, че когато си кофти човек и не цениш живота (даже и кучешко да е) съдбата ти го връща. Аз не вярвам в кармата, ама пък във форума има тема, в която 90% вярват, сигурно и те са такива злобари, като Валерия. Иначе и аз съм на мнение, че безотговорните към животни не са готови да гледат деца.

# 3 299
Доколкото си спомням,жената е била бременна.Завела е кучето в приют,а не го е изхвърлила на улицата-това не е безотговорност! На някой от защитниците на тази постъпка на Валерия мина ли му през ума,че кучето може да е било агресивно или има по-особен,така да го нарека,характер? Естествено,че жената ще мисли за бебето си повече,в случая.Аз също бих постъпила така.А вие? Това в никакъв случай не е безотговорност и Валерия е стигнала дъното да си позволява да кълне майката.

Общи условия

Активация на акаунт