🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 938
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 435
Никой не му обръща внимание на Наум. Като някакъв дух е. Появява се чат пат и изчезва като почти не си го чул и видял камо ли да си запомнил и едно изречение. Наум невидимия.

# 3 436
Въобще знаете ли какви пари се изкарват от въпросната театрална сцена? Ще трябва да го карат на хляб и сол.

Нито ми е интересен, нито ми пречи, нито ми трябва друг водещ. Не е тип предаване, което да се нуждае от някакъв блестящ водещ.

# 3 437
Ааа,Петканова се снима за реклами и в чужбина.В Италия през няколко метра се усмихваше от билбордове. Симпатяга ми е тя.Виж,за Наум нямам много за казване. В Ергенът излезе,пусне някоя ароматна..притча за розата и се изнизва като още по- ароматна...

# 3 438
Представянето на Наум в Ергенът е изцяло режисирано и не е плод на лична преценка или решение. Тоест той прави точно това, което му каже режисьора, говори точно това, което са му написали сценаристите и скача в храстчето баш в момента, който им е удобен на продукцията. Щом Наум ще присъства и в 4-ти сезон на Ергенът, значи си върши точно работата, която се очаква от него.

# 3 439
Никой не му обръща внимание на Наум. Като някакъв дух е. Появява се чат пат и изчезва като почти не си го чул и видял камо ли да си запомнил и едно изречение. Наум невидимия.

Невидиимм, за мене сякаш си невидииммм 🤣😂🤣😂🤣

# 3 440
Никой не може да ме убеди, че режисьорът дава инструкции на Наум да рецитира безизразно и с интонация като от дублажа на едновремешните видеокасети, след което като безжизнен робот да изчезва в храсталака.

# 3 441
За мен Наум рецитира леко с подигравка и театрално, защото повечето моменти са комични в шоуто. Виждаме, че досега не се набляга на любовта и романтиката, а на скандала. И той влиза в тона на предаването.

Иначе очевидно няма какво интересно да се коментира сега, щом няколко страници се пишат само за Наум, а уж е безгласна буква. Да коментираме малко кого бихте искали да видите на негово място? Конкретни имена?

# 3 442
Почти всеки от улицата ще е по-добър вариант от рецитиращия Наум.
Дори бай Станко по елече и каскет ще каже две приказки по- на място от клет наумчо

# 3 443
Абе, седи като мармот отстрани и чака да се изниже на плаж с жената докато бабата гледа детето. Мен ме дразни, че са продажни. Коментирала съм го и преди. За някоя стотачка и лайно ще ти изрекламират в поредица от банално заснети сторита. Не ме кефят такива хора и смятам, че трябва да има доста по-добри варианти за водещ.
Но като цяло, да са живи и здрави, нали. Не всеки е почтен. Трябва да има и такива примери за моите деца.

# 3 444
Абе, седи като мармот отстрани и чака да се изниже на плаж с жената докато бабата гледа детето. Мен ме дразни, че са продажни. Коментирала съм го и преди. За някоя стотачка и лайно ще ти изрекламират в поредица от банално заснети сторита. Не ме кефят такива хора и смятам, че трябва да има доста по-добри варианти за водещ.
Но като цяло, да са живи и здрави, нали. Не всеки е почтен. Трябва да има и такива примери за моите деца.

И един мармот свива шоколад в станиол 😂🤣😂🤣😂🤣 те тва ще е рекламата.

# 3 445
Последното нещо за което мисля ,или виждам докато гледам Ергенът е  Наум SmileyНе знам с какво толкова ви дразни ,но различни хора явно  Smile.Нека си взима семейството няма лошо,особено щом има тази възможност.Ако и на мен ми предоставят такава не бих се замислила .

И другото което е, водещия е най-малкия проблем на това предаване Smile Избора на Ергенина през тези три сезона за мен е покъртителен .За девойките имаше чат-пат попадения.Надявам се този сезон да е по-силен от към каст Relieved

# 3 446
  • София
Аз също нямам проблеми с Наум. Не знам защо се шуми толкова, като това не са пари от нашия джоб (данъците). Wink
Да прави каквото си иска. За мен той не е класически водещ, такъв в Ергенът липсва. Не ми пречи Наум. Не му и отдавам особено значение. Дали бих го сменил с друг? Не, свикнал съм с него, а и не виждам смисъл.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:57 от Diavolo

# 3 447
  • Вестерос
https://dama.bg/article/veche-ne-e-sama-niama-da-poviarvate-koj- … JPs_hgY2UafKrRHJA

Валерия "пост" Генчо с ново гадже Grinning

# 3 448

Тъкмо влизах с тази “новина”, че я срещнах в съседна тема. Странна двойка сякаш…

# 3 449
Тоя чичка на 50 ли е? Най-богатия тип след Божков сякаш, има Бугати широн, собственик на Биомет.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 14:23 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт