🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 915
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 420
Абе, хора, наистина акъла ми не побира как може са вярвате, че предаване плаща за семейството на водещия. Естествено, че сами си го плащат, какво им пречи? Нито спират да работят, нито им спират доходите от рекламите, нито е са не могат да си го позволят. Рекламите при тях се плащат много яко. Пари си имат.
Официално може да не плащат, но и да каже искам апартамент с изхранване за трима, все е вид плащане за семейството.

# 3 421
  • София
Отказвам се Simple Smile Явно ви е приятна хейт тема, няма нужда да ви развалям удоволствието Simple Smile

# 3 422
Ох, къде е проблемът, че им се получава ли, че имат пари ли? Не мога да разбера!

Надявам се да не жалите толкова своите работодатели, че то затова после се държат със служителите като с роби. Да жалел момичетата и продукцията, ама да не жали жена си и детето си, вие чувате ли се?
А вие къде прочетохте той да жали момичетата? Казах, че е абсолютно безполезен като водещ и е нелепо да се влагат безумно много финанси в него на фона на орязания бюджет на продукцията и общоизвестно мизерните условия в които живеят участничките.

# 3 423
  • Галифрей
А аз не мога да повярвам, че има хора, които го харесват, че го и защитават. Като актьор е ниско ниво, но това натегачество и вечно изяви по тв е адски досадно. Той в кое ли предаване не се появи да разказва за "актьорството си" след това за мед. си образование пък после как щял да се жени и тн. Този човек иска да живее в телевизията и под прожекторите. И в инста всеки ден си разказва къде ходи и какво прави пък какви коли кара, пък как тренирал и още подобни глупости. Очаквам и от тоалетната снимки. Страшно досадно семейство. По едно време се състезаваха с Петканови по тв изяви. А в действителност нито е добър актьор, нито е лекар, инфлуенсър, водещ и накрая.. нищо.Актьори са дядо му и баща му. Това дразни хората предполагам. И лигавият му гласец особено в това шоу ме дразни "здравейте дами.."

Точно така!! Аз съм напълно съгласна! Той е един надут пуяк и с жена му са лика прилика досадници.
И аз не разбирам какво толкова някой го харесват и защититават. Нито е красив и харазматичен. Не е допринесъл с нищо смислено. Само се
 бие  в гърдите колко е “ велик”.  Това не е хейт а критика. Неговото поведение  е подмазващо.

# 3 424
Трябва да се спомене обаче, че няма значение що за имение вземат, все ще е малко за 30 жени и ще трябва да делят стаи😂🤣😂🤣 и колко пък кетъринг да им осигуряват. Нали са отишли да стават популярни и богати, трай маме за хубост 😂🤣😂

# 3 425
Какво значение има откъде се финансира престоят на Теа и дъщеря им там, какво се променя от това дали БТВ плащат 10к за него и 5к за хотел или хонорарът му е 15к (примерно)? Нека са готованци, безполезници, гратисчии и т.н., ще каже човек, че по принцип само пожарникари и неврохирурзи се изявяват по телевизията и в интернет.
Има значение, щото неговите примерно 15 к могат да ползват талантлив харизматичен водещ за 5к примерно и с разликата да подобрят условията за момичетата или да добавят някоя по атрактивна и скъпа ситуация или игра. Цифрите и при мен са съвсем случайни разбира се.
Предвид цените на хотелите в Шри ланка, няма да облагородят особено момичетата, ако хонорарът на Наум отиде за тяхното пребиваване.
Изискване на форматът е водещият да е публична личност със семейство и дете, не се сещам за много такива, които и да имат умения да са водещи, и да са лицеприятни, и да вземат по-малко пари от Наум. Така че к’от тако’а.

# 3 426
По темата за Наум, на мен ми беше безразличен като водещ. Винаги съм си мислела, че ако водещия е харизматичен, а ергена е бастун, действието няма да е в желаната посока. Та Наум е правилен за водещ, не може да конкурира и най-дървения ерген.
Но...стана ясно, че е бил вариант за ролята на адвоката в " Татковци", но е отказал, че парите не са били достатъчно добри. Взели са Буков, който е бил навит на каквито й да са пари, за да играе с приятели и да подкрепи проекта. . Заради това вече не го харесвам Наум, не си броят стотинките, но все смятат и пресмятат, да не се прекарат. И Наум и Наумица.

# 3 427
За мен май няма голямо значение дали Наум ще е водещ или някой друг. Свикнах с него, но не мисля, че би ми липсвал кой знае колко. Определено смяната му с друг човек не би ме хвърлила в такъв смут както, например, когато промениха водещия на Сървайвър в последния сезон (но то там целият сезон си беше трагичен и едва ли и Карамазов щеше да го спаси).
От друга страна, в случай че Наум е поставил покриването на разходите за живот на семейството си като условие да бъде водещ, аз го разбирам донякъде. Никой не е длъжен да работи даром или да се съгласява веднага с това, което първоначално му се предлага. В други държави за стигане до споразумение за условията за много позиции, роли и какво ли още не се водят преговори с разни адвокати, ПР-и и тн.
Тъпо е само ако му се покриват изискванията не заради самия него като личност и артист, а единствено защото е потомък на еди кой си...

ПП: Щастлива Нова година на всички Simple Smile

# 3 428
Изискване на форматът е водещият да е публична личност със семейство и дете, не се сещам за много такива, които и да имат умения да са водещи, и да са лицеприятни, и да вземат по-малко пари от Наум. Така че к’от тако’а.
Това къде го пише?

На мен също Наум ми е безразличен, но точно защото е и излишен и не се справя, започва да дразни.

Веднага се сещам, че именно заради прекрасната водеща Ники Глейзър (актриса и комик, сега ще води Златен глобус), гледах 1 сезон на FBoy island. Определено водещият може да допринесе изключително много!
И не мога да повярвам, че няма по-подходящ от Наум!
Разбира се, добре е да се помисли върху цялостното участие и да се направят промени, а не просто да се декламират на Ваня Щерева изтърканите фрази за розите, които никой не слуша..

# 3 429
А Ваня Щерева продължава ли и в този сезон? Че се сещам за една приказка за новия бардак... Надявам се,че не. Видяхме й възможностите.

# 3 430
Никога не съм виждала по-нелеп и безсмислен водещ, не мога да повярвам, че някои твърдят, че продукцията приритва за него, защото е много ценен. Явно имат някакви причини да го държат, не знам какви, но определено не са качествата му на водещ.

# 3 431
Не знам кой може да е този, който да трябва да казва малоумните реплики на Щерева и въпреки това да стои адекватно на екран.

По света е абсолютно нормално работодател да предлага помощ за настаняване за семейството при продължителни работни ангажименти, отдалечени от обичайното местожителство. Дали тази помощ ще е само административна, или още логистична, финансова или друга, е друг въпрос. Но си е съвсем обичайна практика.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:26 от Mößbauer-Effekt

# 3 432
Чисто откъм качества, нужни на водещия, съм учудена, че има кой да хареса декламирането на Наум. Застава с безинтересната си физиономия и се почва Ферман на розата. Това пък, че някой го слуша и се умилява "какъв актьор, какъв велик водещ, каква ведра история №92 за роза!" също не мога да го разбера, но хора всякакви (а и той спокойно може да вземе отношение и да върне обратна връзка към сценаристите колко клиширано звучат всички розови истории, но не го прави). Очевидно е и че не харесва момичетата, ей така, като мъж и човек да се усмихне с актьорска сърдечност, а не с преляло нетърпение да си върви при жената.
Скучен до болка.

# 3 433
Кой е казал, че се умиляваме, просто не ни пречи и не сме негативно настроени към всяко нещо на планетата.
За семейния статут на водещия казаха преди старта на първи сезон, възможно е да се е споменало и във видеото на самия Наум.

# 3 434
Наум никога не съм го харесвала . И до ден днешен незнам какъв е точно, актьор или водещ или доктор или инфлуенсър . Ако е чак такъв добър актьор защо не играе на театралната сцена ?? Явно там Тате не може да го бутне защото няма достатъчно талант . Още от Откраднат живот ми е доста неприятен , има едно такова поведение и самочуствие и мазна усмивка която настина страшно много ме дразни , и говоренето без никаква емоция докато изрицитира репликата която му е по сценарий в Ергена какво да ми хареса ?? И със него и без него предаването няма да загуби . Само той защото няма да се мъкне All Inclusive по почивки така както и той и барабар цялото семейство . Авантаджия и мазник а това че някой го харесва като актьор ми е напълно непонятно .

Общи условия

Активация на акаунт