🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 835
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 405
Така звучи все едно е била квантов физик, а не е работила в банка. :д Не знам кой се дърпа от повече пари и пътешествия.

Тва не е дърпане, по-скоро само затва е с него и го натиска да върви навсякъде с него 🤣😂🤣😂 ама сеедно де, да си живеят хубавия продажен живот, да рекламират всякакви глупости, ама поне да не се надуват и да се правят на важни. Кви ли не олигофрени са третирани като важни личности вече.

# 3 406
Те са заедно от сто години , не знам защо пишете такива глупости

# 3 407
И аз не знам, то голямо хейтене по Наум, все едно вашите пари харчи.
Даже не знам какво се обсъжда толкова, след като според всички, ролята му не е от много голямо значение.

# 3 408
  • Варна
Завист? Нещо човешко не ни е чуждо.

# 3 409
Аз съм чувала още един прякор за сем. на Наум- освен Телешопови и семейство гратисчии... защо ли?????? Имаше някакъв скандал, бяха отседнали в хотел, който рекламираха, ама им казали, че трябва да си платят престоя и моментално почнаха да хейтят хотела.
За мен Наум е тотално бездарен като артист, но има връзки и си намира лесното. Едва ли му се е случвало, да се яви на кастинг за някоя роля, те ги пишат за него.

# 3 410
Наум е съвсем излишен за шоуто, даже ако го нямаше с тънкия му фалшив глас, щеше да е много по-добре. Нали не мислите, че на собствени разноски ще вземе детето и жената? Да му иде 1/3 хонорарчето. Хич не е завист ами проста логика. Откъде идват парите за фамилията и Наум- от общия бюджет на предаването. Значи могат да кажат на жените да си осигурят на свои разноски дрехи, да ядат мизерна храна, която дори е вредна. Да се натискат по 5-6 в стая, но видиш ли не могат да спестят вероятно високия хонорар на безполезния Наум и издръжката на неговото семейство. И то не защото е талантлив, а защото вероятно по линия на родата познава правилните хора. На това му се вика подигравка със зрителя и с участниците.

# 3 411
  • София
По какво точно се разбра, че идват от бюджета на предаването? Трети път питам, ама никой не ще да ми каже.

# 3 412
По какво точно се разбра, че идват от бюджета на предаването? Трети път питам, ама никой не ще да ми каже.
Няколко отговора получихте на въпроса:Телешопови, Гратисчии. За втория сезон беше помъкнал и друга рода, балдъзата май, отделна къща имаха за тях. Четох, че даже поставил бил ултиматум, че трябвало със семейството да бъде.
И за скандала с хотела също четох и той е достатъчно красноречив. То реално Теа свърши най-важнатата работа за сезон 2 де- излъчи победителката в аванс Grinning

# 3 413
  • София
Тоест, никъде няма информация за това, само обидни прякори и жълтини. Както си и мислех.

# 3 414
Аз съм чувала още един прякор за сем. на Наум- освен Телешопови и семейство гратисчии... защо ли?????? Имаше някакъв скандал, бяха отседнали в хотел, който рекламираха, ама им казали, че трябва да си платят престоя и моментално почнаха да хейтят хотела.
За мен Наум е тотално бездарен като артист, но има връзки и си намира лесното. Едва ли му се е случвало, да се яви на кастинг за някоя роля, те ги пишат за него.
Беше обратното - твърдяха, че хотел в близост до техния е излишно скъп и ги поканиха да отседнат там, при което се разсипаха да го хвалят.
Аз лично не бих отказала да получавам безплатни неща, защо да отказват те. За рекламирането на всички е друга тема, но при тях не съм видяла тотален хаос като при други.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 22:16 от Clouded

# 3 415
А откъде да идват? Може би екипът събира хонорара му от собствените си джобове, или от дарения или СМС-и.
В киното ако бюджетът на един блокбъстър е 200 милиона долара и участват 3 големи звезди с хонорари по 20-30 милиона, то една трета от него заминава за тях.
И големия семеен мъж се извъдил, че не може на лукс два месеца без родата. Моряците нямат ли и те семейства, като бъхтят по 6 или 9 месеца по световните океани. Изобщо разлигавена работа.

# 3 416
А аз не мога да повярвам, че има хора които го харесват, че го и защитават. Като актьор е ниско ниво, но това натегачество и вечно изяви по тв е адски досадно. Той в кое ли предаване не се появи да разказва за "актьорството си" след това за мед. си образование пък после как щял да се жени и тн. Този човек иска да живее в телевизията и под прожекторите. И в инста всеки ден си разказва къде ходи и какво прави пък какви коли кара, пък как тренирал и още подобни глупости. Очаквам и от тоалетната снимки. Страшно досадно семейство. По едно време се състезаваха с Петканови по тв изяви. А в действителност нито е добър актьор, нито е лекар, инфлуенсър, водещ и накрая.. нищо.Актьори са дядо му и баща му. Това дразни хората предполагам. И лигавият му гласец особено в това шоу ме дразни "здравейте дами.."

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 00:28 от *Амбър*

# 3 417
Какво значение има откъде се финансира престоят на Теа и дъщеря им там, какво се променя от това дали БТВ плащат 10к за него и 5к за хотел или хонорарът му е 15к (примерно)? Нека са готованци, безполезници, гратисчии и т.н., ще каже човек, че по принцип само пожарникари и неврохирурзи се изявяват по телевизията и в интернет.

# 3 418
Какво значение има откъде се финансира престоят на Теа и дъщеря им там, какво се променя от това дали БТВ плащат 10к за него и 5к за хотел или хонорарът му е 15к (примерно)? Нека са готованци, безполезници, гратисчии и т.н., ще каже човек, че по принцип само пожарникари и неврохирурзи се изявяват по телевизията и в интернет.
Има значение, щото неговите примерно 15 к могат да ползват талантлив харизматичен водещ за 5к примерно и с разликата да подобрят условията за момичетата или да добавят някоя по атрактивна и скъпа ситуация или игра. Цифрите и при мен са съвсем случайни разбира се.

# 3 419
  • София
Абе, хора, наистина акъла ми не побира как може са вярвате, че предаване плаща за семейството на водещия. Естествено, че сами си го плащат, какво им пречи? Нито спират да работят, нито им спират доходите от рекламите, нито е са не могат да си го позволят. Рекламите при тях се плащат много яко. Пари си имат.

Общи условия

Активация на акаунт