🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 004
  • 6 705
  •   2
Отговори
# 3 450
Над 50 е , доста  се говори , че били заедно , на мен ми се вижда абсурдно , но знае ли се 🤣

# 3 451
  • Варна
Ааау, край на "любовта" 🤣🤣🤣🤣🤣

# 3 452
Кви са тез ужасии ве, Валката с чичко паричко, а Ергенито е с Ивка бейбе???? Уатттт 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

# 3 453
  • София
Изобщо не ми се коментират.
Толкова са фалшиви всичките, че на моменти дори се отвращавам.
Но да, изтече им договора и най-голямата лъжа лъсна, Генчо и Валчето се правеха на двойка (ама живеейки отделно, хахаха) като кукли на конци да заблуждават хората.
Добре че разкараха онова недоразумение Тушев.

# 3 454
  • София
Този мъж  се е снимал с 6 кучета.
На бас, че Валерия не обича човека, а домашните му любимци. Simple Smile Все тая на колко години е.

# 3 455
Биомета не ги ли подбира по-засукани и направени? Валерия не ми се струва подходяща.
Някак не ми е достоверно.

# 3 456
Не е достоверно, но пък каква бомба би било, ако е вярно, ще си намери майстора Ваньо.
По-вероятно нещо по линия бездомни животни имат общо

# 3 457
Той си ги прави засукани и направени , не си хи хваща такива

# 3 458
Ами явно с автобус ще прибира багажа от Генчовия гардероб.
Явно свърши и сезонът " щастието иска тишина". Но определено всеки ще открие това, което го влече. Трудно се живее в роля.

# 3 459
Ооо, жестоко. Браво на Валерия. Цветито много беше взела да го излага, Валерия поне ще си действа по каузите, не ми се вижда много да се промени заради него.

# 3 460
Пълен абсурд ми се вижда и на мен, а и беше излязла новина, че Ваньо е с Йолина, което изглежда малко по-реално, тя, като типаж доста повече се връзва с лайфстайла му.
Ваньо Алексиев, може да е спонсорирал някоя нейна кауза, приюта и да са в добри отношения, но не мисля, че Валерия би погледнала на него като на мъж(а дори не я харесвам).

# 3 461
Не ми изглежда като мъж,който би изтърпял "Махай са,ша снимам"  или каквито и да са команди от жена,ако ще и Първата да е.

# 3 462
И на мен Валерия не ми се струва , че ще играе параван послушно .

# 3 463
Моята позната е одобрена и след пет дни заминава за Шри Ланка. Предстои да видим как ще се развият нещата там. Simple Smile Здрава и успешна година ви желая!

Колко са жените този път?

# 3 464
Ивка в инстаграм каза, че не е с Евгени, а Евгени потвърди в подкаст, че са само приятели и каза, че Валерия имала повече дрехи в Пловдив, отколкото в дома й.

Иначе Ивка е много ниска топка, всеки месец пуска фотосесия как се целува с някой, това са последните й 2 снимки в профила. Все ми е тая дали Генчо и Валерия са заедно, даже за Валерия е по-добре да не е с този жаден за слава "творец", ама Евгени не си го представям до момичето от долните снимки.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт