🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 033
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
.... а Евгени потвърди в подкаст, че са само приятели и каза, че Валерия имала повече дрехи в Пловдив, отколкото в дома й.

Евгени каза друго, доколкото си спомням - че Валерия има повече дрехи от него в Пловдив.

# 3 466

Иначе Ивка е много ниска топка, всеки месец пуска фотосесия как се целува с някой, това са последните й 2 снимки в профила. Все ми е тая дали Генчо и Валерия са заедно, даже за Валерия е по-добре да не е с този жаден за слава "творец", ама Евгени не си го представям до момичето от долните снимки.

Да, то по тая логика Ивка е била с Кумбата, с Деян, с още кой ли не. Толкоз е жалка, как се зори всячески да е популярна, операции си прави по общоприет модел, сигурно най-евтиния калпав силикон си е взела, не знам как се оцелява след толкова подигравки навсякъде. Мега фейк е всичко, щом и Генчо и Валерия въобще не живеят заедно, па сигурно дори не са спали заедно и т.н. хонорари, договори, ще играете театри дъра бъра. Не видях снимка заедно на тия Валерия и тоя дъртака, и това сигурно са измишльотини.

# 3 467
.... а Евгени потвърди в подкаст, че са само приятели и каза, че Валерия имала повече дрехи в Пловдив, отколкото в дома й.

Евгени каза друго, доколкото си спомням - че Валерия има повече дрехи от него в Пловдив.
Да, общият смисъл е подобен - в подкаста Евгени внушаваше, че са заедно с Валерия. Защото веднага след това изречение каза нещо от рода, че това му бил отговорът дали са все още заедно или не.

# 3 468
Щото Валерия пък е много висока топка. Те тези  правещи се на много недостъпни, зад кулисите и където трябва са си достъпни. Даже съм сигурна, че за шоуто ѝ измислиха кауза, преди това само е позирала с кучетата. Тя  едва сега се занимава с тях.

# 3 469
Много ще ме накефи Валето да е с Биомета. Ще и оправи веднага всички дългове за животните и ще си живеят, тя с кучетата, той с Азис примерно. Абсолютно готина двойка. Сега Валето ще се подобри на външен вид, вече тренира усилено.

# 3 470
Щото Валерия пък е много висока топка. Те тези  правещи се на много недостъпни, зад кулисите и където трябва са си достъпни. Даже съм сигурна, че за шоуто ѝ измислиха кауза, преди това само е позирала с кучетата. Тя  едва сега се занимава с тях.
Още като започна сезонът,тук бяха качени снимки от приют с ужасни условия ( за който Валерия нито отрече, нито потвърди,че е неин) и входирана жалба за лоши условия до бг институция, така че вероятно се е занимавала с тази дейност и преди. Вероятно в много по- малък мащаб , защото в предаването всичко( включително и постиженията на звездите) са силно преувеличени.

# 3 471
Защото ми прави впечатление разликата, когато говори за животните. Сега тя в последните подкаст
много  добре се обосновава за животните и начинът как апелира за тях е различно. Докато след шоуто не можеше нищо да обясни. Аз виждам промяна в нея или си е взела поука.

# 3 472
Не знам колко ще са момичетата, знам само че ще са 18 коктейла.

За ерген знам само Виктор Русинов, не знам откъде е дошло това с двамата ергени, аз такава информация нямам.
В такъв случай, приятелката ти е била от избраните от Виктор.

# 3 473
Генчо и Ифка беше ясно, че не са заедно, за Валката и Биометов ще е странно, но е по-вероятно да е истина.

# 3 474
Генчо и Ивка ползват май една и съща пиар агенция, затова им е "заиграването" , въртят си хората помежду си. Ивка му е доста ниска топка и той и всички го знаят. Този чичак е на 60, държал жените му да са до 43 кг и ги теглел всеки ден. Валерия беше писала че  е 49. Но сигурно е дарител във фондацията й.

# 3 475
Има логика Валерия и Биомета да са заедно, макар и лично аз да не вярвам. За мен е по-вероятно Биомет да дарява за ранените животинки, които тя спасява. Иначе и двамата много обичат животните, даряват, приютяват животни. И двамата са вегани и отделят много внимание на какво ядат и спортуват. И двамата не са се засилили да създават семейство, двамата са много потайни са личния си живот.

Смятам, че едно от нещата, с които Валерия най-много дразни е, че упорито нищо не споделя за личния си живот - в кой град живее, с кого е. Много хора смятат, че Валерия трябва да е като Елена - да ни ъпдейтва за връзки, раздели, да рони сълзи по телевизията, че сърцето й отново е разбито, да става сеир покрай откровенията й. Инстаграмът на Валерия е 100% насочен към каузата й и изглежда, че така ще си остане.

# 3 476
Тя не дава информация за връзката си, защото това е единственият начин все още да предизвиква интереса на някои хора и да говорят за нея. Какво ще се пише, ако я нямаше тази сюжетна линия? Тука я изкарахте супер възвишена.

# 3 477
Валерия скоро сподели, че живее в Плевен и отскача до София. А за Ивка, според мен, съвсем скоро ще се разбере с кого е, защото като в гледам едвам се сдържа да каже името му. Аз лично мисля, че е Генчо, но ще видим. Относно това коя е ниска и висока топка, не мисля, че Валерия с нещо превъзхожда Ивка, дори напротив.

# 3 478
Е стига де , най-малкото не е станала известна с вулгарния си език и несполучливите корекции .

# 3 479
За Валерия не е непостижимо да свали едни 6 кг и да застане гордо до Биометов! 😃 Генчо-ергенчо да му мисли какви ще ги върши в Плаза с Ифка. Лично за мен Ифкапита е някакво своеобразно дъно и всеки я превъзхожда, но това си е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт