🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 296
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 480
  • България
Валерия е 1.70, 43кг ще й седят лошо. Биометов ще направи изключение за високо и младо гадже.

# 3 481
Надявам се да се шегуваш за Валерия. В момента тя е анорексично слаба, не виждам накъде повече да сваля. А Ивка, каквато и да я изкарвате, е супер популярна и нейния подкаст е най-гледаният в мимента. Момичето се развива и започва да участва във все по-големи проекти.

# 3 482
Аз пък си мисля, че са си заедно Валерия и Евгени. Не им следя изявите, нито някъде из социалните медии ги следвам, но и на разни препубликувани статии в някакви сайтове едва ли може да се вярва.
На мен са ми симпатични като двойка от Ергена. Но и обективно погледнато, не смятам, че са се престрували заради договори - твърде егоцентрични ми изглеждат за такова нещо.
А и знам от човек, който ги е засичал в неформална среда без камери и фенове, как са се държали един с друг. Та, все си мисля, че дори наистина да е приключило, каквото е имало, е било истинско.

# 3 483
Да, но Ивка успя да изкара преса с тренировки. Дори истинската любов не може да устои на това изкушение.

# 3 484
Хахаха
Еми, може и така да се е получило
Ама, не знам, нещо не ми се вярва 🤔
Но Ивка си изглежда пич по характер иначе

# 3 485
  • София
Ивка има ужасно телесложение, за което не е виновна тя, но с “подобренията”, които му прави, става още по- зле.
Валерия ако наистина е с Биомета, не знам ще сваля ли кила, но да се наблъска с де що филър има няма да ѝ се размине . Ама не вярвам.

# 3 486
Шега е за кг на Валерия 😃
Ифка не е нужно да я изкарвам никаква, изразявам си личното мнение и то не толкова, защото е станало дума за нея, а защото знам, че една нейна фенка веднага ще репликира какво стойностно развитие има Ифка 😃 Мисията изпълнена!
Между другото с Евгени са ми  почти еднакво антипатични (Ифка все още води) и смятам, че дори и визуално в своята набита късокракост ще са чудесна двойка.

# 3 487
Някои продължават да си вярват във възвишената любов на Гено и Валя.Падам! Grinning

# 3 488
Чак пък възвишена

И какво толкова ги мислите. Обичат си се.
Ако не - идва ред на Ваньо

# 3 489
Вчера започна "Островът на любовта" по bTV Plus, вижда ми се като комбинация от "Ергенът" и "Диви и красиви".
Има тема с анкета Wink

# 3 490
Тая Ивка бейбе ( не съм запозната с личността й, но я разгледах ) е изключително крива в лицето. И защо е толкова подпухнала? Мислех, че е голямо УАУ щом е толкова обсъждана, а мяза на ходещ хирургичен експеримент.
На снимки е по - нормална, но във видеата Close ужасно крива уста, напомпана много грозно, плуващи очи, едни воднисти...ужас... Да не кажете, че я соля, ще похваля пресата й пък Grinning защо решихте, че е с Генчо? Преди три дни е писала пост, че е сама и не е срещнала подходящия човек..

# 3 491
Не знам дали са заедно Валерия и милионера, но със сигурност са много добри познати след като Шушулка е на рождения ден на негово куче. Той май има 5 кучета, а на рождения ден на неговото куче е и това на Валерия (или поне мнооого прилича на Шушулка, даже и нашийникът е същият).

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:08 от vikimiteva

# 3 492
До преди Диви и Красиви изобщо не я знаех Ивка, но ми хареса като водеща и след това и следя подкстите. Не е сама, има мъж, с който е отскоро. Естествено, няма как да съм сигурна, че това е Генчо, но от изтървани някои фрази тук там, мисля, че е той. Не ми се обяснява, защото веднага ще се намерят хора, които да ме оборят и това ще ме вкара в безмислен спор. Ако връзката и е сериозна, както тя твърди, рано или късно ще се разбере кой е мъжът до нея.

# 3 493
Валерия пак кучето ще я издаде Grinning Обаче ми е много странно да е с този Ваньо, нещо не я виждам такава опърничава и избухлива покрай такъв тип човек.

# 3 494
Ми ето за ТАКИВА мъже са скроявани жени като Валерия, тя е категорична, самоуважаваща се, със собствен живот и цели; няма да прави всичко за пари, като досегашните ваньовици
Ако е вярно, ще са много интересна двойка

Общи условия

Активация на акаунт