🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 402
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 495
Такива като нея едва ли не са били харесвани и сваляни от богати мъже 😃

# 3 496
Аз мисля,че са заедно. Може би са видяни заедно, за да избухнат Фейсбук и сайтовете изведнъж от нищото.
Хич не е за пари. Много възвишена е Валерия. Тя ми прилича на Глория, като поведение. И певицата е много себеуважаваща се и недостъпна , но се криеше по ъглите с богаташите и мафиотите.

# 3 497
Прочети отново.
Никой не е казал, че Валерия не е за такъв мъж, напротив, мен биха ми харесали като двойка

Но нали трябва бързо да се каже нещо против Валерия :eyeroll:

# 3 498
Не разбирам какъв е проблема и кое е несебеуважителното, ако Валерия е с него? Че е богат? Че е по-възрастен? Не виждам нищо лошо, и двамата да на достатъчно години да си преценяват. От това, което знам за тях, ми звучат като да си биха паснали доста. И е тъпо да сипваме някакви подобия на обиди към жените, които са с такива мъже. Мен ако питате, това е огромна стъпка напред и нагоре от Генчо позьорчето.

# 3 499
Аз пък изобщо не се учудвам, че е с такъв мъж. Според мен точно той е за нея - мъж с пари, за да и финансира каузата и обичащ кучета, за да изтърпи нейния начин на живот. Характера и няма да коментирам, защото за всеки влак си има пътници и на него точно това може да му харесва.

# 3 500
Може кучетата им да са гаджета и те просто да са като горди родители.

# 3 501
Сега решете последно дали Вялка е с Генчо и си се обичат или е с Ваньо Биомета и са супер подходящи, че се обърках.

# 3 502
Аз пък не знам ако имаш кинти що ще се занимаваш с такава като Валерия 😂🤣😂🤣 Ако наистина е маниак и има 5 кучета, еми това само по себе си е главното нещо, което ги тегли един към друг. Голем ти праз, че е млада като е хилава, плоска и нонстоп плямпа за псета.

# 3 503
Явно трябва да се повтаря, че да се разбере.
Или са заедно с Генчо и се обичат
Или е ред на Ваньо

Win-win за Валката 😄, има да избира

# 3 504
Или пък поредният, който не я е изтърпял, я е преотстъпил на следващият, който е решил да се пробва докога ще я изтърпи...

Win-win за тези, които могат да си позволят да прескачат от манекенка на манекенка...

# 3 505
Е той чичо Ваньо си е уинър в живота, ама за Валката не сме подозирали, че е такава скрита лимонка. В предаването показа флиртаджийски умения на умряла риба, а пък в реалността гледайте какво прави 😂 Като се сетя за конкуренцията от Габита, Капитони, Денизчета, Магита, кой ще ти се сети са Вялка. Ама роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на Генча.
Поздравления за снимките с кучетата, нивото на бг мама е топа в детективската работа.

# 3 506
Е той чичо Ваньо си е уинър в живота, ама за Валката не сме подозирали, че е такава скрита лимонка. В предаването показа флиртаджийски умения на умряла риба, а пък в реалността гледайте какво прави 😂 Като се сетя за конкуренцията от Габита, Капитони, Денизчета, Магита, кой ще ти се сети са Вялка. Ама роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на Генча.
Поздравления за снимките с кучетата, нивото на бг мама е топа в детективската работа.

Money money money,  той Генчо да не би да перчеше нещо? "Ще идваш с мен в бащиното огнище в Пловдив". Ваньо с ферарита, бугатита, ламбота. 😂🤣😂🤣😂

# 3 507
Абе, и Генчо с къщите в Тайланд и другите семейни бизнеси не беше за изхвърляне. Любопитно ми е защо не им се получи с Валерия.

# 3 508
Мили дами, Валето беше с чичко паричко още ПРЕДИ “Ергенът”
Няколко пъти съм го писала, но останаха в небосвода моите разкрития Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето и един подарък за скромната и възвишена жена с кауза…

# 3 509
Мили дами, Валето беше с чичко паричко още ПРЕДИ “Ергенът”
Няколко пъти съм го писала, но останаха в небосвода моите разкрития Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето и един подарък за скромната и възвишена жена с кауза…

Аз не помня такова нещо, може да са ти докладвани и изтрити мненията. Аз бях с бан за две седмици след като публикувах тук снимка на Валерия с някакъв чичка.

Общи условия

Активация на акаунт