🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 450
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 510
Добре де, Биометов защо е пуснал домашния си любимец да се развява като безпризорен, че после и двойка да го играе с някакъв сульо. Хич не ми е във ваньов стил това. Него от години го говорят, че си държи държанките на много къс повод.
Тази снимка не беше ли от на Валката рекламна кампания за въпросния бранд малко след предаването?

# 3 511
Абе, и Генчо с къщите в Тайланд и другите семейни бизнеси не беше за изхвърляне. Любопитно ми е защо не им се получи с Валерия.

Тия щуротии с ваканционни къщи в Тайланд нали се случваха след Ергенът 2, миналата година хаха

# 3 512
Не знам ама тия wanna be-та от 3ти сезон си късат нервите като ви четат - все едно изобщо не са били, а тук цяла тема валерия та Валерия 😆

# 3 513
Аман вече от тази Валерия !! Да не е единствената и неповторима участничка в целият формат .. 🤦‍♀️🤦‍♀️  Четири страници пишете за нея .. И да не е с Генчо вече голяма работа.. 😅😅😅 Не са нито първите нито последните който се разделят . 😅😅

# 3 514
Само Алеко получи някакво внимание в сезон 3. Ама май не му хареса.
Еми пише се за нея, защото има инфо, че си е хванала ново скандално гадже. Кажете за някоя с по-интересно актуално инфо и за нея ще се пише.

# 3 515
Или пък поредният, който не я е изтърпял, я е преотстъпил на следващият, който е решил да се пробва докога ще я изтърпи...

Win-win за тези, които могат да си позволят да прескачат от манекенка на манекенка...
Хаха Евгени така я е “преотстъпил”, че чак на опашка за него са се наредили още 10 дългокраки, хубави, във форма, дейни и емоционално стабилни жени. А той обикаля студията и се чуди как да се прави на интересен.
За Валерия новата връзка може да е по-интересна и по-интелектуално обогатяваща, отколкото с Евгени. И финансово също.

# 3 516
Не си спомням да се е говорило за Валерия и чичко-паричко по време на предаването, камо ли за Биомет. На мен първата новина ми дойде все едно Червената шапчица се е хванала с Дарт Вейдър, но сега разбирам, че всъщност имат общи интереси.

# 3 517
И да няма връзка с чичо Ваньо Валерията, достатъчно е да са си приятелчета по животинска линия. Никак не е зле, с оглед терзанията и за издръжка на бездомничета и болни животни.

# 3 518
Не 4 страници... 4 теми! 🙉😆
Може да й е Вуйчо Ваньо😍 по Чехов
Аман вече от тази Валерия !! Да не е единствената и неповторима участничка в целият формат .. 🤦‍♀️🤦‍♀️  Четири страници пишете за нея .. И да не е с Генчо вече голяма работа.. 😅😅😅 Не са нито първите нито последните който се разделят . 😅😅

# 3 519

Валерия и Цвети.Вижте светлините по шкафовете същите са.Тая малката още от ноември качва от там.Винаги ми е била противна.Още от Ергена.После сума ти време лъжеха ,че са заедно.

# 3 520
Всички прилики са случайни. 😃

# 3 521
А какво се е случило с Валерия, че е написала в инстаграм, че изминалата година е била ужасна за нея и нямала търпение да свърши. Не съм я следила, откакто свърши сезона с нейно участие.

# 3 522
Те всичките са там за мъже с пари и да рекламират боклуци в нета тъй че....

# 3 523
Още по пералнята AEG стана ясно. 😆

# 3 524
Ваньо май има достатъчно просторна къща, за да не се налага пералнята му да е разположена в кухнята.

А ако Валерия е наистина заедно с Алексиев (което не вярвам), то браво, че не пуска глупави сторита от скъпата му къща, скъпите му коли и тн.

Общи условия

Активация на акаунт