🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 769
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 855
Приютът го има в търговския регистър, може да проверите. Според мен наистина обича животните, но дали приютът функционира правилно - не мога да кажа.

# 3 856
  • Sofia
Дава ли някакви отчети за даренията?

Във фб и инстаграм следя собственичките на два приюта-на Меглена Дерменджиева-“Добрите феи” в Ямболско и “Горската приказка на Краси”около Трявна.
С постоянните призиви за помощ,много видеа от там,постоянно пускат и отчети за какво са били изхарчени дарените средства.

# 3 857
Приютът го има в търговския регистър, може да проверите. Според мен наистина обича животните, но дали приютът функционира правилно - не мога да кажа.

А тя фигурира ли в него в ТР? Защото очевидно не прекарва и един ден в него, та се чудех, като цитира някакъв приют, дали има нещо общо с него. Истинските любители на животни имат и кучета и котки и др. животинки, а тя има само Бъди. Щото аз също мога да цитирам някой приют, ама нямам нищо общо.

# 3 858
Любителите, които визирате, са по-скоро “събирачи” и най-често в един момент и на тях трябва да им се помага. Да наблъскаш апартамента си с животни не е добре за нито една от двете страни.

За мен каузата на Валерия си е достатъчно явна и ежедневно споделя информация, та не знам кое е това, което не се знае.

# 3 859
Е колко пък да е явна, щом толкова го крие този приют? Деди показва, но приют никога.

# 3 860
А тя фигурира ли в него в ТР?

Да, присъства с името си.

# 3 861
Любителите, които визирате, са по-скоро “събирачи” и най-често в един момент и на тях трябва да им се помага. Да наблъскаш апартамента си с животни не е добре за нито една от двете страни.

За мен каузата на Валерия си е достатъчно явна и ежедневно споделя информация, та не знам кое е това, което не се знае.
Не следя Валерия,но действително споделя снимки, показва ежедневието от приюта,за отчет на дарения не смея да питам или само публикува призиви за помощ и снимки  на животни? Да заведеш няколко животинки в клиника не е все едно да въртиш приют.

# 3 862
Е колко пък да е явна, щом толкова го крие този приют? Деди показва, но приют никога.
За мен тя е подставено лице. Води се на нейно име , но според мен друг движи конците. Тя няма и шофьорска книжка и как ги превозва тези кучета. Явно други вършат работата, а тя само призивите.

# 3 863
Джия била с бившия Динев на Емануела

# 3 864
Основателка е на Animal help - Pleven, сега там се помещава и тяхната организация. Честно казано, в сектора на нормативното съответствие съм, пари не се перат толкова лесно, колкото си мислите, а фондациите са най-висок риск и се гледат под лупа. Плюс това, колко си мислите, че струва гледането на болни животни? Аз примерно днес дадох 60 лева, за да ми кажат, че на котката нищо ѝ няма и ще ѝ мине температурата до 1 ден.

# 3 865
Друг беше споменал Миглена Дерменджиева. Ето тя реално се занимава с животните, а не само да позира. Отворете ѝ Фейсбука и вижте разликата с Валерия.

# 3 866
Май съм попадала на нейно интервю, с майка си ли живее или има интервю, на което и тя присъстваше? Харесвам я, ако е същата, за която си мисля. Но, тя не се ли премести в малък град в къща? Сега, това че някой има кауза, не означава, че трябва да си затрие целия живот, ако иска да продължи да живее в голям град, да работи и етц.

Честно казано, на мен ми е ясно, че няма как да повярвате за Валерия, а аз няма и как да ви убедя. Виждам, че споделя информация за животните, създава кампании, често я засичам в коментари по групите, че отива към дадено място, когато има бедстващо животно и така. За мен това е напълно достатъчно.

# 3 867
Валерия има любов май само към кучетата. Моля фенките на Валерия, да ме опровергаят с факти моля.

# 3 868
Е, влез в профила, спасява и котки. Любовта към конете е ясна, ама там е малко скъпа любов. Не смятам, че има нещо странно, че се обръща повече внимание на кучетата, това го прави всеки един приют, във Варна дори няма отделение за котки. Защо? Ами, котките са котки, в общи линии ако оцелеят след панлевкопения, когато са малки, малко неща могат да ги бутнат. Кучетата са обект на тровене, убийства, насилие и по-често са в безпомощно състояние. И това го казвам като любител на котките, който си има две.

# 3 869
  • Street of Dreams
Тежка кауза. Какъвто и да е приютът, със сигурност има много мъка вътре. Защото на кучетата им трябва човек - водач, за да са пълноценни, не само гранули и медикаменти.

Общи условия

Активация на акаунт