🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 605
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 915
Аз пък да питам,защо така дружно решихте,че вуйчо ще хвърля пачки по "каузата" ? Че обича кученца ясно,ама тези пачки надали ги е правил защото следва капризите на разни девойчета. Човекът е постигнал явно много в живота и има правото и парите да се перчи с младо гадже. Сега какво търси Валерия в тази връзка само може да гадаем.

# 3 916
Аз все още се чудя, Валката кога й остава време да ходи в приюта? То да снове постоянно от Пловдив, после в София, кога намира време да ходи на село? Пък от какво живее, как се издържа....? Или само на "спонсори" разчита цял живот?
Той деди, няма да я остави да спи навън, ще я покани в имението, ама се чудя тя ще лае ли там, на два крака ли ще подскача....?
Имам чувството, че всички критични коментари към каузата на Валерия са писани от хора, които не само, че не се припознават в каузата, ама дори не си правят труда да разгледат какво качва в инстаграм и патреон за каузата. Най-вероятно нито са дарявали, нито са я питали за конкретни казуси.

Иначе щяхте да видите, че спасените кучета далеч не са само тези в приюта, а и тези 12-15 кученца и котки, които  миналата година е спасила и са в софийски клиники и на повечето от тях вече им е намерила осиновител.

А как се издържа - момичето е модел и инфлуенсър, вижте колко много реклами има в инстаграм, бройте минимум по 1к на рекламен пост. Отделно сторита, но те са по-евтини. Отделно и LR дистрибуцията. Не й мислете парите, изкарва си повече от прилични доходи.

# 3 917
И добре извозена🤣

Валка един сополив Генчо не можа да командва. Вуйчо управлява официално 400+ подчинени. Особено ако е наистина ляв тротоар, няма женски полов орган на тоя свят дето да го командва при всичките му ресурси. Ако й позволи известно време, ще е само, защото получава удоволствие от това. Докато му доскучее
Ех тази Валерия, то произход, то възпитание, идеали, сега и добре придружена, завиждам, признах си.

# 3 918
Аз все още се чудя, Валката кога й остава време да ходи в приюта? То да снове постоянно от Пловдив, после в София, кога намира време да ходи на село? Пък от какво живее, как се издържа....? Или само на "спонсори" разчита цял живот?
Той деди, няма да я остави да спи навън, ще я покани в имението, ама се чудя тя ще лае ли там, на два крака ли ще подскача....?
Имам чувството, че всички критични коментари към каузата на Валерия са писани от хора, които не само, че не се припознават в каузата, ама дори не си правят труда да разгледат какво качва в инстаграм и патреон за каузата. Най-вероятно нито са дарявали, нито са я питали за конкретни казуси.

Иначе щяхте да видите, че спасените кучета далеч не са само тези в приюта, а и тези 12-15 кученца и котки, които  миналата година е спасила и са в софийски клиники и на повечето от тях вече им е намерила осиновител.

А как се издържа - момичето е модел и инфлуенсър, вижте колко много реклами има в инстаграм, бройте минимум по 1к на рекламен пост. Отделно сторита, но те са по-евтини. Отделно и LR дистрибуцията. Не й мислете парите, изкарва си повече от прилични доходи.
Значи вуйчо си е взел не само млада,но и заможна мацка. Браво,поне ще е сигурен,че не е с него заради парите му.Което е много хубаво за една пълноценна връзка. Не се шегувам.
А относно Валерия,пак ще напиша,че явно не е разбираемо. Никой не отрича,че е спасила животни,както и че лекува такива. Това действително го правят много хора. Просто  ореола идва малко в повече.

# 3 919
Еха някои сериозно минават границата със странните си представи за кучета на два крака и прочее

# 3 920
  • Street of Dreams
Ореол има, едва откакто взехте да омаловажавате всичко, което прави и опитите ви да я завлечете в калта по всякакъв начин. Много ви личи.

# 3 921
Няма как да се издържа от моделство и инфлуенсърство. С 2-3 реклами? Къде моделства ? Снимала  се е за 2-3 бранда и доходите са достатъчни? За да се издържа от тях трябва да е от ранга на Александра Богданска, а тя не е.

# 3 922
Поне са забавни, за разлика от вашите, които като ги чета имам чувството, че господаря ми се кара и ме назидава отвисоко.

# 3 923
Ех, къде е това чувство за хумор, когато се смеем на друга ергенка…

# 3 924
Ореол има, едва откакто взехте да омаловажавате всичко, което прави и опитите ви да я завлечете в калта по всякакъв начин. Много ви личи.
Ама защо така лично? Говорим си тук. Не вярвам някой от форум да може да завлече в калта някого. Положението е кой каквото си направи.

# 3 925
Ех, къде е това чувство за хумор, когато се смеем на друга ергенка…
Ех, как сами вадите двойния аршин, а ни се сърдите като ви говорим за него...

# 3 926
Ама що не казахте досега, че Валката е заможна мома. Сега вече разбирам дълбоките чувства на Генча и на Деди към нея. Ма казвайте ги тези неща бе хора.

# 3 927
Моля ви се, има огромна разлика между 6 години и 36 години. Grinning Такава връзка няма никакво бъдеще. Но може би някои жени просто обичат да си губят времето.

# 3 928
Валката взимала минимум 1К на рекламен пост?! Че и модел била! Че тя богата, бе 😀 Аз си знаех и Ви го казах много пъти, че не е с чичи заради милионите, ама Вие - щото имал пари било.
И престанете да вменявате вина, че някой омаловажава усилията и, защото нейната не е единствената кауза и Валерия не е единствена в тази кауза.

# 3 929
Валката взимала минимум 1К на рекламен пост?! Че и модел била! Че тя богата, бе 😀 Аз си знаех и Ви го казах много пъти, че не е с чичи заради милионите, ама Вие - щото имал пари било.

Глупости, той е с нея заради парите й!

Общи условия

Активация на акаунт