🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 619
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Разпиляна във въображението
Всеки прави според силите си. Валерия не се натрапва по телевизии, не изкача от всякъде, за да размахва пръсти и да кани за даряване, опищявайки света. Публикува си в профилите в социалните мрежи. Не разбирам с какво дразни. Който иска отчетност за парите, които лично е дал за приюта и спасяването на дадено куче, е свободен да отиде и да изисква. Другото е просто лично отношение към нея, на което всеки има право, разбира се - не му харесва жената и това е.

# 3 901
Хайде, бе! Отдавна съм в средите на хората, които по един или друг начин спасяват или помагат на бездомни животинки. Знаете ли колко млади, умни и симпатични момчета са ангажирани с тази кауза, но почти по правило всички те не са заможни, да не кажа някои с доста ограничен стандарт на живот. Е, защо Валерия не се влюби в някой от тези млади хора, а в неприлично богат господин на годините на баща й? Да, вероятно любовта му към животните също има значение, но не е решаваща. Поне според мен.
Ама като почнете така да търсите сметка кой с кой е. Свободни са, решили са. Нали не мислите, че вашите познати задължително са и нейни познати. И обратното.
Не се знае колко такива млади и обичащи животните момчета е срещнала, колко от тях са били обвързани или пък са си допаднали и като характер? Да, освен парите, има и такова нещо като характер. Обаче някои виждат само парите ... мхм... Simple Smile Странни или не, явно Валерия и Биометов имат сходства в характера. Все още не съм убедена, че това е романтична връзка, но ако е - ок за тях.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 11:05 от Linda*kiss

# 3 902
А това със сходството в характера е много интересно. Аз за този човек не знам почти нищо,а това което прочетох тук не ми хареса особено ,но то е базирано на разказите на една изоставена жена. Вие,знаете ли нещо повече за характера на вуйчо?

# 3 903
  • София
Аз не бях чувала нито за него, нито за бившата му приятелка, нито за палата и колите му.

# 3 904
Единствено извинение е примерно Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс, тя вече си има пари, за кво са ѝ неговите и т.н. Ама Валерия сега се мисли за некоя от моделките къде са с Дикаприо примерно, или Брад Пит и той си взел бая млада последно. Ако ще съчинявате някаква друга причина, ми следва "модните тенденции". 🤣😂

Чакайте сега, годините ли са проблем? Или парите? Мхм... мхм... Защото явно за Катрин-Зита можело да има разлика в годините.

Значи реалният проблем е сакън мъжът да не плаща нещо и жената да не се вози в лукс, който тя сама не може да си позволи Wink
Забравяте ли, че Майкъл Дъглас е второ поколение актьор. Някои може да каже, че Катрин-Зита за връзките в индустрията си го е харесала.

# 3 905
Е това боде очите на всички, че баш Валерия, дето компромиси спрямо своите си разбирания не прави, се хвана с един от най-богатите (и добре поддържан физически) мъже в страната.
Точно Валерия, дето прави каквото си пожелае и не скланя ни пред свекърви, нито пред тълпа, присмиваща и се за вегетарианството.
Да беше която и друга ергенка, ще е ясно за какво се “жертва”
Но Валерия, дето не жертва нищо, хоп - приятелче със заможния мъж

Прекрасна е

# 3 906
Чакайте сега, годините ли са проблем? Или парите? Мхм... мхм... Защото явно за Катрин-Зита можело.
Забравяте ли, че Майкъл Дъглас е второ поколение актьор. Някои може да каже, че за връзки го е харесала.

И това може да е, но становището за парите го е казвала самата Катрин. Това е аргумент. Не е за парите ако жената вече си има доста пари.

# 3 907
Ами не, пак може да е за парите. Едно е да имаш 1 милион, друго е да имаш 100 милиона. Ама явно за едни може, но що се отнася до други парите, пардон, годините, са проблем.
Това малко звучи като Меган Маркъл, как тя била успешна преди да срещне Хари, затова на нея принц не й трябвало Grinning Те нямат голяма разлика междудругото. Тя е по-голяма от него с 3 години.

# 3 908
Като свикне на лукса няма да прави каквото си пожелае, а ще търпи желанията на чичи🤣🤣🤣

# 3 909
Ех тази Валерия, то произход, то възпитание, идеали, сега и добре придружена, завиждам, признах си.

# 3 910
  • София
Аз пък съм убедена, че вуйчото ще е този, който ще слуша. Ще му разкаже играта на него Валята.

# 3 911
Е това боде очите на всички, че баш Валерия, дето компромиси спрямо своите си разбирания не прави, се хвана с един от най-богатите (и добре поддържан физически) мъже в страната.
Точно Валерия, дето прави каквото си пожелае и не скланя ни пред свекърви, нито пред тълпа, присмиваща и се за вегетарианството.
Да беше която и друга ергенка, ще е ясно за какво се “жертва”
Но Валерия, дето не жертва нищо, хоп - приятелче със заможния мъж

Прекрасна е
Не вярвам на някой да е избола очите, по-скоро хората и се чудят заради разликата във възрастта. Аз се радвам и за двамата, за мен годините никога не са били проблем. Отиват си ужасно, направо са един за друг. Както се казва, търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

# 3 912
Аз пък съм убедена, че вуйчото ще е този, който ще слуша. Ще му разкаже играта на него Валята.
С удоволствие ще гледам това риалити, ако направят Grinning

# 3 913
Много надценявате Валерия и подценявате чичи. Няма как да се остави някоя да го командва.

# 3 914
Много надценявате Валерия и подценявате чичи. Няма как да се остави някоя да го командва.

Най-вероятно наистина е скръндза яка, както пише по статиите. Има огромна разлика за себе си да харчи яко, а за нея само стотинки, верно тия стотинки ще са десетки хиляди де, ама пак ще е супер малко на фона на генералното богатство.

Общи условия

Активация на акаунт