🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 020
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 930
Ех, къде е това чувство за хумор, когато се смеем на друга ергенка…
Ех, как сами вадите двойния аршин, а ни се сърдите като ви говорим за него...
Тенденциозност се нарича: да казваме шеговито нещо, а вие да му викате “сърдене”

# 3 931
Моля ви се, има огромна разлика между 6 години и 36 години. Grinning Такава връзка няма никакво бъдеще. Но може би някои жени просто обичат да си губят времето.

Много моля, тя е на работа 🤣😂🤣😂 най-добре заплатената работа.

# 3 932
А защо да не взима 1К за рекламен пост? Виждала съм хора с по-малко последователи от нея, които ламтят за поне 2-3 бона на пост.

# 3 933
Те може да ламтят, ама някой дава ли им ги?

# 3 934
Някои им дават. Говоря за хора с 50 хиляди последователи. Така че Валерия ако иска само хилядарка, това не е никак много за такъв тип реклама.

# 3 935
Извинявам се предварително на тези, които не биха се съгласили с мен, но след като Валерия има толкова последователи и фенове, от които печели, би трябвало да има и някаква отговорност към чувствата им. В момента във фейсгрупите на Ергена е като на война. Две-три нейни фенки подклаждат останалите, че Валерия си е в Пловдив с Генчо и си живеят от щастливо по-щастливо. А на наивните хора колко им трябва? Какви грозни обиди и коментари прочетох, потресаващи са! Наистина ми е жал за тези, които запълниха празнотите си с една измислена любов, но не мисля, че е редно да бъдат оставяни умишлено в това заблуждение.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 17:25 от Анонимен

# 3 936
Извинявам се предварително на тези, които не биха се съгласили с мен, но след като Валерия има толкова последователи и фенове, от които печели, би трябвало да има и някаква отговорност към чувствата им. В момента във фейсгрупите на Ергена е като на война. Две-три нейни фенки подклаждат останалите, че Валерия си е в Пловдив с Генчо и си живеят от щастливо по-щастливо. А на наивните хора колко им трябва? Какви грозни обиди и коментари прочетох, потресаващи са! Наистина ми е жал за тези, които запълниха празнотите си с една измислена любов, но не мисля, че е редно да бъдат оставяни умишлено в това заблуждение.

Това че има хора, които са като обсебени от личния живот на риалити "звезди", не означа, че същите тези "звезди" им дължат каквото и да е обяснение.

Дори да обявят, че са официално разделени, пак ще има хора, които наивно ще вярват, че са заедно.

# 3 937
Тя не е звезда и не е чак толкова популярна.

# 3 938
Звезди има само на небето - заради това умишлено поставих думата в кавички.

# 3 939

Това че има хора, които са като обсебени от личния живот на риалити "звезди", не означа, че същите тези "звезди" им дължат каквото и да е обяснение.

Дори да обявят, че са официално разделени, пак ще има хора, които наивно ще вярват, че са заедно.
Е, да, тя и Валката каза, че обяснения на никого не дължи. Ама изкарва пари, все пак, от тези, на които не дължи обяснения.

# 3 940
  • Street of Dreams
Може да не й плащат за сеира и от любопитство за личния й живот?

# 3 941
Хората имат пълното право да ги отследват, ако не им харесва мълчанието им. Или пък да не консумират продуктите, които рекламират, нито да гледат участията им. Ще каже човек, че са опряли пистолет в нечия глава и насила изтискват пари от публиката.

# 3 942
Дайте да се върнем малко и в новия сезон. Елвиса си прави разни масажи все още по софийско. Възможно ли е да не е заминал и да е била грешна информация?

# 3 943
  • София
Дайте да се върнем малко и в новия сезон. Елвиса си прави разни масажи все още по софийско. Възможно ли е да не е заминал и да е била грешна информация?

Според мен е подвеждаща информация и надали той ще е Ергенът или ще е втория такъв. Според мен ще си е само 1 мъж и жени. А вече второто предаване ще са повече.

# 3 944
Май още е рано да заминават.

Общи условия

Активация на акаунт