🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 073
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 45
Ерген No 4 ще ни го покажат първо по btv, а не в някаква друга съмнителна медия,
Да, и ще се появи по-атрактивно и от Axl тук (дано поне не е с пола JoyJoyJoy)
А ако все пак не го намерят,ще попрегледат темата за идеи, след което мадам Туше ще се плесне по челото, ще каже “Туше, мадами”, ще си отвори бутилка вино “Ват”, и ще подбере 20-на необвързани несретници, жадни за слава, които ще изпрати в побългарена версия на последния ергенски запой, а случилият се сеир ще представи на публиката като шоу Joy

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 22:52 от ***n_a***

# 46
  • София
Еленко е яко изплискал легена и само конспирации са му в главата, ако наистина той е ергена, залагам че ще го отвлекат извънземни преди финала.
Иначе подкрепям идеята за дърт ерген (ама  и висок) и дърти ергенки. Да се наредят за последния влак. Grinning

# 47
Преди повече от 10 години го слушах от всяка тв как ни пръскат отгоре… доста подробно разказва. Яко се е филмирал.
Иначе…щом БТВ не са обявили, че е той, аз не вярвям

# 48
За стари ергени, като под стари имам предвид за шоуто, американците са направили друго шоу - The Golden Bachelor. Съмнявам се да видим стар ерген при нас, от Америка няма да го одобрят. А пък и бг продуцентите вече експлоатираха темата с възрастта през сезон 3. Еленко няма шанс и по другия критерий - външен вид. Ергените трябва да са все физически привлекателни и харизматични мъже, даже и да не са красиви като Кюрпанов.

# 49
Само заради единия Кюрпанов бих гледала. Даже и без звук ако ще да е форматът.
Такава наслада за окото е тоя расов гепард.
А спорната му ориентация я направи такава  бизнесдамата с неясен бизнес Червенкова, която му хвърли око в Брадъра, но знаейки, че няма шанс, почна да пуска злобни фитили в тази посока.

# 50
Катя и Васка на Лефкада - не подозирах, че са толкова близки, че и по почивки да ходят заедно.

Весело лято, съфорумци! Дано скоро обсъждаме нов ерген. Simple Smile

# 51
  • София
Това за Еленко е майтап предполагам?

# 52
Кой знае....кой знае.... Майтап, майтап, ама ....... току виж Еленко изкочил от храста зад Наумчо.

# 53
Току що попаднах на статия, че спират Ергенът. Нямат пари заради забрана на рекламите на хазарта.

# 54
Е какво общо има? 7 дълги блока с реклами минават по време на един епизод, най-много рекламата на уинбет със Стоичков да пуснат. Другите реклами не захранват ли достатъчно? А относно заснемането на предаването в Турция и Гърция, не помня някоя хазартна компания да е била спонсор, най-малкото щяха да излизат банери разни и в надписите да се вижда рекламата.

# 55
То май видяха , че затънаха яко този сезон и нямат пари за нов, та затова се оправдаха с рекламите. Всъщност само сладоледите фамилия и цикатридината май им бяха спонсори. Според мен заради ниския рейтинг се отказаха и добре ще направят, че ако трябваше и Еленко да гледаме.....

# 56
На мен ми харесва предаването и ми е интересно да гледам 4ти сезон. Но е факт, че парите покрай хазартните игри са голям спонсор за тв. Само с реклами не става. Телевизиите се издържат по друг начин. Навсякъде по света.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 10:29 от Linda*kiss

# 57
Ето тук я има статията, срещнах и на други места - https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Spirat-snimkite-na-Erg … ilo-skupo-2153691

Само от начинът на писане, дори и да не познава човек сайта, става ясно, че е пълна измишльотина.
Кога официална новина ще започва с "Би Ти Ви занапред няма да снима скандалното риалити, след като три поредни години замърсяваше ефира с него".

Телевизия имаше и преди хазартните реклами да залеят ефира. Просто вече парите няма да са чак толкова лесни.

# 58
Да, цитира се вестник "Уикенд" във втория абзац. Значи е ясна работата.

# 59
  • София
"Алек Младенов, който избяга от "Ергенът" не с мома, а с мама" JoyJoyJoy

А дали ще има нов сезон... ще поживеем, ще видим. Последният наистина беше доста зле като продукт. Остави впечатление, че са извадили голям късмет с интригата във втори сезон, а не че е плод на добър кастинг и продуцентски решения (след първи почти се бях отказала). Което пък води до заключението, че трудно ще повторят успеха му. Аз лично нямам особен интерес към следващ сезон и няма да страдам, ако го няма. Ако го има, може би ще гледам през пръсти за сеира, но ако пак е същата простотия - като нищо ще се откажа дори от това.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 10:54 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт