🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 842
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Простете невежеството, но как се удължават пръсти?

# 181
С фотошоп, така се разпознават пипаните снимки. Аз се питам с фотошопа кого лъжат??? Себе си ли или другите? Ние много добре знаем, че Надежда не изглежда така.И тя също много добре го знае. И никога няма да изглежда ако ще 100 операции да си направи.

# 182
Не знам с на Магдалена брекетите какво стана, обаче Катето има нова усмивка. Сладурана е.

Потрисам се от историите, които пишете за Виктория. Има нещо ужасно сбъркано в тази жена, явно нещо й пречи да излезе от блатото... Жалко.
На мен Катетто ми беше по-чаровна с истинските й зъбчета и никак не ги намирах за грозни или някакъв недостатък.
Чудно ми е (да се изкажа като бабата пред блока Laughing) какви са тия комикони, лексикони, дневници, ремайндъри, мърчове на този или онзи... Вярно, че вече не съм тийн, а те са им аудиторията, ама гледам, че всички са юруш в последно време за под-над-около кастове и зироу съдържание в медийното присъствие. Ама, да, явно сега им е паднало на всички да лапат от новия инфлуенсурско-блогърско-кастово - тренд. Не, че нещо де..., някои направиха Инстаграм профил на нероденото се бебе, други влогват от родилната зала, трети се правят на клоуни, заради тийнеджърската си публика, други разливат уискита на гостите си. И те, така.
ХЕПИ ДЖУЛАЙ все пак!

Магдалена си изправя зъбите, беше казала, че ще ги сваля след лятото, Катето е сложила фасети, Надежда пък е с ново лице и нови пръсти на ръцете, тройно издължени.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 11:15 от Не се сърди, човече

# 183
Аз си гледам сезоните, но не ги следвам в социалните мрежи и не следя рекламите им. Само Елена следвам, но понеже рядко й харесвам и гледам писанията или по друга причина, алгоритъма рядко ми я предлага. Поглеждах Виктория, защото й симпатизирах в предаването, но за съжаление след това показа много странно развитие и насока и ме разочарова. И Милена поглеждах, но там май няма да има изненади и развитие, не съм гледала скоро. Но пък благодаря, че споделяте тук, да се осведомявам.

# 184
Не знам с на Магдалена брекетите какво стана, обаче Катето има нова усмивка. Сладурана е.

Потрисам се от историите, които пишете за Виктория. Има нещо ужасно сбъркано в тази жена, явно нещо й пречи да излезе от блатото... Жалко.
На мен Катетто ми беше по-чаровна с истинските й зъбчета и никак не ги намирах за грозни или някакъв недостатък.
Чудно ми е (да се изкажа като бабата пред блока Laughing) какви са тия комикони, лексикони, дневници, ремайндъри, мърчове на този или онзи... Вярно, че вече не съм тийн, а те са им аудиторията, ама гледам, че всички са юруш в последно време за под-над-около кастове и зироу съдържание в медийното присъствие. Ама, да, явно сега им е паднало на всички да лапат от новия инфлуенсурско-блогърско-кастово - тренд. Не, че нещо де..., някои направиха Инстаграм профил на нероденото се бебе, други влогват от родилната зала, трети се правят на клоуни, заради тийнеджърската си публика, други разливат уискита на гостите си. И те, така.
ХЕПИ ДЖУЛАЙ все пак!

Магдалена си изправя зъбите, беше казала, че ще ги сваля след лятото, Катето е сложила фасети, Надежда пък е с ново лице и нови пръсти на ръцете, тройно издължени.

Губят си идентичността и уникалността по с тези корекции тотално. Както една наша моделка, да не я назовавам директно, си направи принцески нос /нищо й нямаше на нейния/ и си загуби уникалното излъчване. След това не е странно, че на мама Ксения Надежда и Магдалена й изглеждат по един и същи начин. Хайде на Надежда може да й се оправдае ринопластиката, грозноват й е бил носът, но другите корекции?! За устните да не отварям дума. За този вид устни моят дерматолог, който е корифей в естетичната медицина, направи специално видео на възмущение как това няма нищо общо с естетиката и, който искал такива, да се обръщал моля към някой друг, защото той не си разваля реномето с такива визии 😂  той също пълни устни с хуалурон, но с мярка, с усет, с чувство за лице и пропорции.

# 185
За мен модата с устните е безумна, но аз съм от поколението, което иронизираше Мара Отварачката за тази ѝ визия преди 20 години.
Има разбира се случаи, където устните са много много тънки, но 99% не е така.
Мода, какво да се прави, но е много жалко млади момичета да се подлагат на процедури, които ще са за цял живот...

# 186

Бодат ми очите и това е.

# 187
И на хирурга й репутацията.. по-скоро ще се съберат на гърба от колкото отпред 😆🥹

# 188
Гледайки разстоянието се присетих..
Братовчедка ми си сложи силикон преди 2 години някъде. И ме пита за искрено мнение. Казах си го.
Раздалечени квадратни гумени "топки". Не мога да го обясня. Хем са квадратни, хем са топки... грозна работа.

# 189

Предпочитам Елена, ама... защо пък не. 😁

# 190
И двете не стават за мома. Ще се влюбят от първия ден с тия розови очила 😆

# 191
  • Варна
Ох, Кате, Кате, трудна работа да ти се намериш  мъж.

# 192
  • София /Абсурдистан
И аз смятам, че модата с устните като джапанки е безумна. Не съм много наясно, но се чудя, ако по някаква причина, финанси например, вече не може да се поддържат, какво се случва с разтегнатата кожа?

# 193
И аз смятам, че модата с устните като джапанки е безумна. Не съм много наясно, но се чудя, ако по някаква причина, финанси например, вече не може да се поддържат, какво се случва с разтегнатата кожа?
Тя май се свива до предишното си състояние след разграждането на хиалурона. Но пък, ако наистина е било много, например като при българското Барби, може би няма да е съвсем както си е било 🤷‍♀️

# 194
Кожата се връща към изходното положение, няма трайни щети. Като толкова се харесват със “сочни” устни, да слагат една камара хюалурон. Вкусове всякакви!  Аз се радвам, че нямам такива дами в обкръжението си и не ми се налага да се “наслаждавам” на корекции.

Общи условия

Активация на акаунт