🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 081
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 270
Аргументирана и хладнокръвна беше Валерия, да не си измисляме. Имаше бърза мисъл и точна преценка, тя е човека, който заслужаваше профила на умницата и жалко, че сценаристите натиснаха в друга посока в името на образите

Оф пак ли сезон 2 задъвкахме…

# 3 271
Да, да, от най-хладнокръвните беше, спор няма. Тя тази вена от хладнокръвие се опъваше.

# 3 272
  • София
Абе, дОшинка е Валерия. Днес реших да видя какво е качила - сега се кара на хората, които се били свързали с нея, защото явно е качвала снимки на породисто куче, за което търси осиновители. И ги нагрубява, защото за непородистите кучета нямало такъв интерес, а за породистото - имало. Били Бай Ганьовци.
Особено хладнокръвна жена. Направо студенокръвна.

# 3 273
Помним колко хладнокръвно крещеше Валката, а за бързата и  мисъл, да не говорим. То, голям ум се иска да прокълнеш бременна в ефир, даже водещите се задавиха от хладнокръвието и. Умницата тя, Валерия!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 17:46 от Анонимен

# 3 274
Абе аз нямам обяснение.Хората които обичат животните попринцип са добри хора,с добри души и се отнасят човешки към всички .Валерия разбива този мит на 200%🤦 То бива такава жлъч,злоба и още много неща мога да изброя.Това момиче просто още от предаването е така и продължава до ден днешен .За някои момичета си променяш мнението оказва се ,че в реалния живот са различни и може би просто така са показани,но не и наша Валерия ,тя е чудо на чудесата.🤦

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 19:26 от *Ани*

# 3 275
  • Варна
Абе аз нямам обяснение.Хората които обичат жовотните попринцип са добри хора,с добри души и се отнасят човешки към всички .Валерия разбива този мит на 200%🤦
Не баш тъй според мен.
Моите наблюдения са, че хора които обичат фанатично животните, мразят хората.

# 3 276
Тъй като, гледам, че темата за пореден път е завила в посока Валерия - Евгени и от време на време Елена и Ивка Бейбе Satisfied Ще я разсея(само за момент, то е ясно Smiley ) с "Шок Бомба" новината за втория ерген в най-новия сезон.
След като, стана ясно, че младежа ще е красавеца модел - Виктор Русинов, то втория за разлика от първия е доста по-добре познат на бг зрителя. А и помня в някои  от предишните теми, беше дори предлаган за ерген от потребителки тук. Smiling Imp
Това е Марто Елвиса. Известен, като бизнесмен, ресторантьор, покер играч и предприемач и най-вече бивше гадже на Емануела Grin, но и брилянтен стратег от Игри на Волята. Сигурна съм, че Мартин ще ги развърти девойките и ще направи предаването доста интересно.
По-късно ще се включа с други подробности от кастинга.

# 3 277
Между другото има изследвания по психология, наблюдаващи, че фанатичната любов към всички животни на света, повтарям фанатична, е свързана с дълбока ненавист и злост към хората. Просто тази недадена любов трябва да се насочи нанякъде. Психопатия иначе казано..
Абе аз нямам обяснение.Хората които обичат жовотните попринцип са добри хора,с добри души и се отнасят човешки към всички .Валерия разбива този мит на 200%🤦 То бива такава жлъч,злоба и още много неща мога да изброя.Това момиче просто още от предаването е така и продължава до ден днешен .За някои момичета си променяш мнението оказва се ,че в реалния живот са различни и може би просто така са показани,но не и наша Валерия ,тя е чудо на чудесата.🤦

# 3 278
Eй, аз бях за Елвса .
Не са разделени Алек и гадже .

# 3 279
Абе аз нямам обяснение.Хората които обичат жовотните попринцип са добри хора,с добри души и се отнасят човешки към всички .Валерия разбива този мит на 200%🤦
Не баш тъй според мен.
Моите наблюдения са, че хора които обичат фанатично животните, мразят хората.

Това са и моите наблюдения. Такива клетви, от които, меко казано, тръпки ме побиват, само в групите за спасяване на животни съм виждала. Затова и излязох от всички такива. Изключително психопатско поведение имат тези кучешки фанатици.

Не познавам нито първия, нито втория ерген...

# 3 280
Т.е. ергените ще са двама шоумени, които със сигурност не си търсят партньорка.

# 3 281
  • София
Хох, ако наистина влезе Елвиса ще е супер. Мен много ме кефеше като злодей. Има дар слово и е много безпардонен. Рейтингите ще са много високи, защото ще привлекат и много ИВ фенове.
А двамата ергени ще са много голям антипод. Красавеца и релефния Виктор срещу милионера, нощен бохем и поразяващата уста, Марто Евлиса. Simple Smile

# 3 282
  • България
Без да съм гледала Игри на волята този Мартин ми е антипатичен, нахален и ми мутрее... Виктор е красавец, дано има акъл, изглежда симпатичен.

# 3 283
А официално ли е потвърдено ,че ще има двама ергена този сезон 🙄
Мартин мисля че е идеален за такъв тип шоу,и защо не пък и да си намери половинка.Другото момче не го знам.Изглежда доста млад та  ще видим.

# 3 284
И аз не познавам този Елвис, и по-добре, предпочитам да си съставя мнение от предаването.
Spiritlight, направо си ми взела думите от клавиатурата. Аз имам за домашен любимец взето от улицата животинче и с голямо умиление бях влязла в групите на 'спасителките'. Е, няма такава омраза и такива клетви никъде, при това от жени. Там са и с призиви за физическо насилие и саморазправа. Как да харесвам и подкрепям тази кауза?

Общи условия

Активация на акаунт