🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 769
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 255
Абсолютно си е Диви и красиви.
Телевизиите са толкова безпомощни вече, че започнаха да крадат от онлайн риалитата.
Позволи ми да те поправя Diavolo
Точно Неделчо и екипа му са изкопирали .🙂Bachelor in Paradise е spinof на  The Bechelor .Предаване което започва още 2014 година в Америка.Така че това си е част от The Bachelor  обществото 🙂Диви и Красиви  очевидно е заимствано от него,а не обратното .

Даже ако трябва да сме съвсем точни.Ще добавя,че всъщност Дивите и красивите е напревен  по идеята на  Love island повече,а не толкова по The Bachelor.Така че в предаването на Неделчо и екипа му няма нищо оригинало,и нека не се преписват идеи на други🙂.Евалата, че правят нещо подобно особено за интернет пространството в България  ,но не са го измислили те !
Да, де да ... то при Неделчо няма нищо оригинално, но има нещо пуснато на бг пазара преди другата продукция, нали? Аз Диви и Красиви не съм гледала, не мога да ги коментирам само знам замисъла. Та, според мен, ако е 10 на 10, то е същият. Така че, си копират от бг пазара в момента...

# 3 256
Генчо започна да изскача от всеки храст, явно агенцията, за която говорехте, добре си върши работата. Сега ми излезе някакъв подкаст Genica News (абсолютно непознати за мен), в който той говори 99% само за музика. С превъртане стигнах до края, където Генчо разсъждава върху формулата за щастието и каза, че още не я е намерил за себе си. Също и че в момента е в ситуация, в която на неговото дърво има изсъхнал клон, който трябва да се отреже, за да поникне нещо ново. Отдолу, коментарите на фенките на Валерия са в пъти по-интересни от самото интервю. Една дама направо му се скара, че говори за музика, което тях не ги интересува, а не за връзката му с любимката им, а друга настоява, че след като я е избрал в шоуто, трябва да си стои с нея.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:49 от Анонимен

# 3 257
Оф, Генчо... на него обясненията са му изключително трудни за разбиране - то на всеки вече му стана ясно. Няма как от отявлен интроверт, който имитира екстроверт да се получи човек, който да привлича и увлича някакви различни хора/от постигнатите в "Ергена"/. Може да си го постигне с музиката си/т.е пианото/вероятно, защо не го прави не знам.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:03 от a.vasileva

# 3 258
Валерия не говори за Ергени. Самият факт, че Генчо споменава все с недомлъвки Валерия, но я споменава все пак, според мен значи, че той иска тази връзка да продължи, но я иска “опитомена”. Прави се на интересен. А в Ергена си правеше илюзии, че с много рационални и разточителни обяснения ще я убеди в крайна сметка в правото си и концепциите си. Няма да стане. И той по-екстроверт от нея няма да стане, както и да иска да й стъпи на врата. Което явно и не се получава. Както и връзката им в момента.

# 3 259
Аз пък мисля, че за да не се получи между тях, причината е в Генчо, той и затова я споменава, защото е гузен. Един мъж ако те иска, ще каже на целия свят, че ти си неговата жена и каузата ти ще прегърне, и приюта ще ти премести, а няма да се опитва да ти “стъпи на врата” и да те “убеждава в концепциите си”.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 23:34 от Анонимен

# 3 260
И аз не съм гледала Диви и красиви. Според мен онлайн реалитита имат доста ограничена аудитория. Естествено, че Диви и красиви е крало идеи от западните формати, а не обратното..

Относно Генчо според мен му писна да продължава да поддържа илюзията, че са гаджета. Вече и двамата си имат нови хора в живота според мен. Не е гузен, иска да осребри интереса на хората!

# 3 261
  • София
Не знам колко им е ограничена бройката, ама имат по 300 хиляди гледания грубо на епизод.
А пък КнИ напълниха зала Армеец за финала.
И участниците в КнИ и ДиК трупат повече последователи от тези в последния сезон на ИВ и Островът. 😣

# 3 262
Аз пък мисля, че за да не се получи между тях, причината е в Генчо, той и затова я споменава, защото е гузен. Един мъж ако те иска, ще каже на целия свят, че ти си неговата жена и каузата ти ще прегърне, и приюта ще ти премести, а няма да се опитва да ти “стъпи на врата” и да те “убеждава в концепциите си”.
Това са клишета и за мъжете, и за жените. И дали тя изобщо е искала да мести приюта?
Хората си имат характер и си имат възможности и ограничения, психически, поведенчески и финансови. Не всеки се нагажда по другия и като е влюбен изведнъж да си сменя характера и да приема нови идеи супер лесно. Нито Генчо, нито Валерия изглеждат такива.
Той говори, значи той е неспокоен и без ясни граници. Освен, че осребрява. Според мен на Валерия границите са много ясни.

И аз не съм гледала ДиК или Къщата на инфлуенсърите.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 09:44 от Linda*kiss

# 3 263
  • София
Евгени изглеждаше много влюбен във Валерия. Според мен, нейната фанатична праволинейност в много отношения, съчетана с противен характер, са тези, които могат да убият всяка любов.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:56 от Vivi

# 3 264
За всеки влак си има пътници. Вие пък с черпака. Някои мъже могат да устоят на това. На нея си й трябва по-силен и интересен мъж.

# 3 265
Според мен Валерия не беше влюбена в Генчо. Той - да и то много. Онова "Махни са" обобщава цялата им връзка. Ако си влюбен, ще гониш ли човека от обща снимка и то по такъв начин, че и публично? Ако пък не си влюбен, ще търпиш ли подобно унизително отношение? Не й трябва никакъв силен и интересен, а й трябва такъв, във когото е влюбена. Защото силния и интересния едва ли ще търпи подобна твърдоглавост, инат и неприятни крайности. Не съм виждала мъж, който "да не може да устои" на истерии и твърдоглавие, освен такъв като... Евгени.

# 3 266
Ами  нормално да не е влюбена - той не е нито силен, нито интересен 😂
Истерии обаче няма. Тя добре си говори и се аргументира. Доста от другите ергенки там ревяха, истерясваха, вкарваха се във филми и си изпускаха нервите, но не и тя.

Аз пък съм виждала много мъже с жени, за които се чудя как им търпят глупостите. За някои после разбирам как… Както и за много жени си мисля как търпят гаджетата си да ги унижават.
Но хората са различни и възприемат нещата различно. Няма такова - всички и никой.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:12 от Linda*kiss

# 3 267
Е тъй де, чехлювци... Евгени. Това казвам и аз. Нали уж й трябвал силен и интересен. Какъв ти силен и интересен мъж със Валерия...

Тя ли не истерясвала?! ОМГ, ами гледайте го сезона още веднъж тогава и то с очила и звук!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:00 от Spiritlight

# 3 268
  • София
Истериите на Валерия създадоха Вената. Simple Smile

# 3 269
Ааа, аз тези крясъци още веднъж не бих могла да ги изтърпя, благодаря Joy Щом чак и чехльото Евгени не е издържал, какво остава за нормалните хора като нас.

Общи условия

Активация на акаунт