🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 850
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Може всеки да  е празнувал Коледа със семейството си. Алек и Царина имам превид.

# 3 241
Алекс се бил разделил с Царина, не са празнували заедно Коледа.
Ако изобщо са били заедно. За мен демонстрирането на връзка с жена-двойничка на финалистките беше за да хвърли прах в очите на хората - вижте ме, наистина харесвам руси каки, но на онези вътрешното съдържание не ми допадна. Тя, мама Ксения си каза - стари са за Сашко, едва ли би се отметнала заради Царина.

# 3 242
Със сигурност са били заедно .
сигурна ли  информацията за раздялата ?

# 3 243
Абсолютно си е Диви и красиви.
Телевизиите са толкова безпомощни вече, че започнаха да крадат от онлайн риалитата.
Позволи ми да те поправя Diavolo
Точно Неделчо и екипа му са изкопирали .🙂Bachelor in Paradise е spinof на  The Bechelor .Предаване което започва още 2014 година в Америка.Така че това си е част от The Bachelor  обществото 🙂Диви и Красиви  очевидно е заимствано от него,а не обратното .

Даже ако трябва да сме съвсем точни.Ще добавя,че всъщност Дивите и красивите е напревен  по идеята на  Love island повече,а не толкова по The Bachelor.Така че в предаването на Неделчо и екипа му няма нищо оригинало,и нека не се преписват идеи на други🙂.Евалата, че правят нещо подобно особено за интернет пространството в България  ,но не са го измислили те !

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 12:35 от *Ани*

# 3 244
  • София
Много добре знам какво са копирали Диви и Красиви, те сами си го казаха. Wink А и аз правех темите все пак.
Така го написах, че не останах разбран може би, но идеята ми беше, че го вкарват това ново шоу точно сега след успеха на шоуто на Мишо и Неделчо, защото въпреки всичко което се случи и без почти никаква подоготовка и пари им се получи формата и той със сигурност пожъна успех. Така че сега за bTV е много по-малък риска от евентуален провал.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 13:29 от Diavolo

# 3 245
  • Разпиляна във въображението
Аз не съм гледала Диви и Красиви.

# 3 246
Много добре знам какво са копирали Диви и Красиви, те сами си го казаха. Wink А и аз правех темите все пак.
Така го написах, че не останах разбран може би, но идеята ми беше, че го вкарват това ново шоу точно сега след успеха на шоуто на Мишо и Неделчо, защото въпреки всичко което се случи и без почти никаква подоготовка и пари им се получи формата и той със сигурност пожъна успех. Така че сега за bTV е много по-малък риска от евентуален провал.
Абсолютно си прав. Само искам да допълня, че ДиК допуснаха страшно много грешки, които новият Ерген вероятно ще избегне. И може би ДиК ще приключи като формат.

# 3 247
Ако участва Александра, аз няма да гледам
С останалите сякаш нямам толкова проблем, но онзи енергиен вампир - твърдо нье
Усещам нова серия Валерия/Елена Joy би било шизофренно вече Joy

# 3 248
  • София
Има само една лоша новина за мен. Grinning
Риалитата, които ще трябва да гледам през есента стават три.
Сега някак си се оправях с Игри на волята и Островът на 100-те гривни, ама сега вече ще стане страшно. Grinning

# 3 249
Аз между другото понеже съм гледала доста сезони на Американския вариант  и на двете ,и просто с Българския така и не успях да свикна напълно .Просто не ме грабна.Все намирах кусури ,но истината е че има разлика от  земята до небето ,и от към каст и всичко останало.И между другото в Американския вариант е добре да се отбележи че не всичко е сценарии .Там има много успешни двойки ,и семейства с деца и т.н 😄Само тук още на цирк го обръщат😁

Та ми е интересно сега да видя какво ще измислят с новите сезони😁
Дяволче  Аз май приключих с Игрите 😂Там падението е пълно вече 😄Всеки следващ сезон по-зле .

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 15:06 от *Ани*

# 3 250
Да, не знам защо в американските формати е толкова различно. И там има такива, които са само за придобиване на известност, но повечето играят играта по правилата и самото шоу не се превръща в цирк и простотии като тук. Също ми прави впечатление, че там хората не се притесняват да говорят за чувствата си и да си ги изясняват. Тук - какви чувства, какви 5 лв...

# 3 251
  • София
Тия дни точно стриймвам 7 сезон на Bachelor in Paradise. Ми.. интересно ми е какво ще направят нашите, но предвид нивото на американското предаване, нямам особени очаквания. Disappointed

# 3 252
  • България
Аз след като почнах да следя сериозното риалити Гривните спрях с всички останали глупотевини като Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите. Диви и красиви ще залезе щом БиТиВи се захванат сериозно с телевизионната версия и се получи по-качествен продукт от шоуто на Мишо и Неделчо. Надявам се поне участниците в Ергенът в рая да са класи над тези в Диви и красиви. Ще видим дали ще става и дали ще го следя. Засега не влагам надежди. Могат да погребат Ергенът в Шри Ланка с ергенки, отпаднали по медицински причини, както се случи в Островът.

# 3 253
  • Разпиляна във въображението
Ние сме шепа народ, как да се направи качествен избор?

# 3 254
Да, не знам защо в американските формати е толкова различно. И там има такива, които са само за придобиване на известност, но повечето играят играта по правилата и самото шоу не се превръща в цирк и простотии като тук. Също ми прави впечатление, че там хората не се притесняват да говорят за чувствата си и да си ги изясняват. Тук - какви чувства, какви 5 лв...

Знае се, че по Балканите сме болезнено директни. Другото, което е че това шоу естествено прави дразги в територия като нашата в постоянен сблъсък между новия стил и традиционните ценности. Следователно хора не се вкарват много в роли и не пазят имидж до такава степен като на запад.

Общи условия

Активация на акаунт