🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 869
  • 6 705
  •   2
Отговори
# 3 225
  • София
Новият сезон е с друг продуцент - Ники Николов.

# 3 226
Ще има spin-off на "Ергенът"! Озаглавен е "Ергенът: Любов в Рая"!
Вече от днес е пуснат кастинга: https://www.btv.bg/ergenat-lyubov-v-raya/
Най-вероятно ще бъде за есента на 2025 г. по bTV, тъй като сезон 4 на "Ергенът" ще се излъчва от февруари от о. Шри Ланка!

# 3 227
Какво ще рече това?

# 3 228
Да не гласят Танко?

# 3 229
  • София
В Щатите Bachelor in Paradise тръгва след няколко сезона на Ергенът и на Момата. Събират отпаднали кандидати и от двете предавания - по около 10 жени и 10 мъже, идеята е да са известни и да се знаят и помежду си. И ги оставят да се пробват всеки с когото хареса. За да останеш, трябва да си в двойка. Периодично вкарват и нови попълнения.

Тук явно смятат да го напълнят с изцяло нов кастинг, но няма да се изненадам и някоя от нашите любими кандидатки от трите ергена да влезе.

# 3 230
Дано не . Стига с тия еднакви муцуни навсякъде Joy

# 3 231
В Щатите Bachelor in Paradise тръгва след няколко сезона на Ергенът и на Момата. Събират отпаднали кандидати и от двете предавания - по около 10 жени и 10 мъже, идеята е да са известни и да се знаят и помежду си. И ги оставят да се пробват всеки с когото хареса. За да останеш, трябва да си в двойка. Периодично вкарват и нови попълнения.

Тук явно смятат да го напълнят с изцяло нов кастинг, но няма да се изненадам и някоя от нашите любими кандидатки от трите ергена да влезе.
Ще е интересно. Особено интригата , че трябва да са в двойка, за да останат.

# 3 232
Това много прилича на Perfect Match.

# 3 233
Ще има spin-off на "Ергенът"! Озаглавен е "Ергенът: Любов в Рая"!
Вече от днес е пуснат кастинга: https://www.btv.bg/ergenat-lyubov-v-raya/
Най-вероятно ще бъде за есента на 2025 г. по bTV, тъй като сезон 4 на "Ергенът" ще се излъчва от февруари от о. Шри Ланка!

Страхотна новина! Аз нямам против да гледам бивши ергенки, само да не участват Дениз, Люса и Елисавет. От първи сезон да поканят Капитона, от втори - Елена, Мони и Айлин, а от трети - Виктория, Силви и Маги. Може и Катето. Ето, наредих ги. Като сложат и някоя нова звезда и ще направят шоуто.

# 3 234
  • София
Това ми звучи нещо като Диви и Красиви или бъркам.

# 3 235
  • София
Абсолютно си е Диви и красиви.
Телевизиите са толкова безпомощни вече, че започнаха да крадат от онлайн риалитата.

# 3 236
Генчо беше в Кажи честно и каза, че на бившата му годеница, баща й бил тираджия. Дали на Валерия бащата е такъв?

Аз от любовните формати харесвам Live is blind по Нетфликс.

# 3 237
По-скоро си мисля, че са искали да вкарат Ергенът и в есенния сезон, но за да е нещо по-различно, са избрали този spin-off. Ако не беше това, щеше да е Момата. Не ми се вярва целта да е била, да копират ДиК.

# 3 238
Генчо беше в Кажи честно и каза, че на бившата му годеница, баща й бил тираджия. Дали на Валерия бащата е такъв?

Аз от любовните формати харесвам Live is blind по Нетфликс.
Да, на Валерия бащата е международен шофьор. Тя го каза в някой от последните подкасти. А Генчо вече омръзна с това криене и шикалкавене, сигурно си мисли, че така поддържа интереса към себе си.

# 3 239
Алекс се бил разделил с Царина, не са празнували заедно Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт