🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 869
  • 6 705
  •   2
Отговори
# 3 210
  • София
Евгени най-после е прозрял, че ако иска да изкарва пари, трябва да плаща на някой, който да му осигурява присъствие на сцената и на екрана. Сега започна да изскача тук-там, но повече от година - след трите концерта - беше изчезнал, завалията.

# 3 211
С какво лелята на Алеко е по-хубава от Маги или Надежда, че каста не ставал? Алеко не ставаше, мама е била прекалено заета и е изпуснала отрочето, сега се опитва да го вкара в пътя, но вече е късно.

# 3 212
Орлицата на Алеко беше най-антипатичният участник. Може да се конкурира само с жената на поета от Тайланд.

# 3 213
Сега пък каста бил чудесен, да се чудиш коя да избереш, една от друга по-прекрасни. Алеко в началото с искрен интерес ги слушаше, на всяка намираше какво да каже, а те го обърнаха на дружинен председател и психотерапевт. Никоя не показа интерес към него, никоя не го попита как се чувства, от какво се интересува, правеха си шоуто на негов гръб и той много добре им го върна на финала.

# 3 214
Сега пък каста бил чудесен, да се чудиш коя да избереш, една от друга по-прекрасни. Алеко в началото с искрен интерес ги слушаше, на всяка намираше какво да каже, а те го обърнаха на дружинен председател и психотерапевт. Никоя не показа интерес към него, никоя не го попита как се чувства, от какво се интересува, правеха си шоуто на негов гръб и той много добре им го върна на финала.

Как ве, с "обичаш ли да пътуваш?" нищо ли не правиха? 🤣😂🤣😂🤣😂 Направо е тъжно как на сумати хора сега, 80% от същността им е това, обичам да пътувам хаштаг wanderlust foodie, и се имат за важни и специални.

# 3 215
Какво им е върнал ? Постъпката му накрая беше грозна и невъзпитана . Доста хейт отнесе.

# 3 216
Върна го на продукцията, която от самото начало се изгаври с него, именно с избраните участнички. Точно такъв финал си заслужаваха.

# 3 217
  • София
В началото имаше няколко симпатични момичета, които Алек измете с първите метли. Нищо не видяхме от тях. Една пожарникарка си спомням, едно русо момиче... забравила съм ги вече. Може и да бяха малко тези, които изглеждаха свестни, ама не е като да са били подбрани само кукувици.

# 3 218
Е на продукцията какво е “върнал”? Дреме им на тях , имаше рейтинг , себе си изложи най-вече .

# 3 219
Вие тия момичета ги описахте като някакви  пълни изроди, а всъщност, всички те са средно статистически жени, изключая Шермин, която дори не участва в шоуто. Алек не е неврохирург, та да му се търсят булки с IQ над 160, нито пък  във вените му тече синя кръв. Обикновено момче, дори без висше образование - какъв каст трябваше да му се предложи? Само защото е син на бизнесмен, 26 жени се оплюха тотално.
Намери ми една от сезон 3, която да е харесвала Алек и да е била емоционално стабилна, да е можела да води разговор, да не прилича на чучело, да има IQ над стайната температура, да има интереси различни от грим, екстеншъни и нокти, да не е злобна и да не е емоционално изцеждаща като Маги.
И защо трябва да има? Каквито ергените, такива и момите. Всъщност, имаше една такава общо за трите сезона, но според мен тя беше случайно попадение, а не търсен ефект.

# 3 220

И защо трябва да има? Каквито ергените, такива и момите. Всъщност, имаше една такава общо за трите сезона, но според мен тя беше случайно попадение, а не търсен ефект.

Тва ще да е Зори Джи-то с 20 дипломи.

# 3 221
Ааа... върна им си го на продукцията Алек, дори ги остави в "небрано лозе". Щом Тушев се появи накрая да се обяснява в кадър, това си е доста красноречиво.

# 3 222
Да, наистина им го върна, това им беше последен сезон на точно тези продуценти.

# 3 223
И аз мисля, че им го 'върна' - като им вдигна рейтинга. Сашко освен на себе си, не е навредил на никой друг. Дреме му на някой, че булка не е избрана, на тях им трябва рейтинг, а не романтика.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 07:13 от Анонимен

# 3 224
  • Вестерос
Не е ли последен сезон, че ще ги съдят Grinning Разследвани бяха.

Общи условия

Активация на акаунт