🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 876
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 195
Че има гледаемост и рейтинг, има. Ала е очевидно, че сезон 2 е най-успешният с най-добрият подбор участници. Съответно събраха повече пари и направиха следващия трети сезон в по-скъпа дестинация Гърция. А ся сме у Шри Ланка 🤣😂 изобщо не си мислете, че не е заради нисък бюджет.

# 3 196
Дали са интересни участниците си проличава в хода на предаването. Сигурно има страшно много фактори, включително и предпочитанията на самия ерген. Аз много се дразня, когато кажат, че Сашко не е имал избор. Напротив, хубави и умни момичета имаше, но неговият вкус за жени е леко необичаен и затова сезонът беше толкова странен.

# 3 197
  • България
Алек нямаше избор от жени: имахме луди жени - Теа, Виктория, Милена, сестрите, имахме жени, влезли за цирка - Теа, Горджъса, имахме жени ала ескорт - Мария, Шермин, имахме жени с нулев интерес към Алек - Веска, Валерия, имахме откровено злобни и неприятнин с мозък жени - Надя, Йоана. И останаха Маги и Надежда, които участват, за да си търсят спонсор, като Маги беше обсебваща, а Надежда беше неискрена. Единственият избор беше Екатерина, но тя не отговаряше на вкуса на Алек.

На мен от Ергените най-умният и с дар слово ми се стори Алек. Евгени едва си отваряше устата и беше голяма котва, Виктор е обикновен фитнесджия.

# 3 198
  • Street of Dreams
Абсолютно - за финала е виновен кастинга, а не Алек.

# 3 199
Вие тия момичета ги описахте като някакви  пълни изроди, а всъщност, всички те са средно статистически жени, изключая Шермин, която дори не участва в шоуто. Алек не е неврохирург, та да му се търсят булки с IQ над 160, нито пък  във вените му тече синя кръв. Обикновено момче, дори без висше образование - какъв каст трябваше да му се предложи? Само защото е син на бизнесмен, 26 жени се оплюха тотално.

# 3 200
Абсолютно не съм съгласна, че жените бяха "средностатистически". По скоро Алек беше такъв. Жените от последния сезон, си бяха чудо на чудесата. Нито една "нормална нямаше". Каста беше много зле, но и Сашко за нищо не ставаше. Какъвто сезона, такъв беше и финала.

# 3 201
Трябваше да му се предложат обикновени, земни момичета, защото той беше единственият ерген с потенциал да води разговор и първоначално си беше доста ангажиран. Само че нямаше никой насреща. Кастингът беше супер потресаващ, мога да кажа, че продукцията сама си прецака сезона с тази сбирщина. И не, не са средностатистически жени, повечето бяха посмешища. Ставаха Катя, Надя и Йоана, само че последните две изтрещяха в течение на предаването. Всички други бяха с крещяща нужда от специфична помощ.

# 3 202
Е, как не са средностатистически? Момичета като Памела, Барбара и Васка, с лопата да ги ринеш. Надя и Силви бяха вишистки с кариера - и тях не харесхте, Йона - стюардеса, тц, не става, Катето и Валерия - красавици моделки - и те лош каст. Виктория я хейтиха главно заради външния вид, ама както знаем, 99.9 % от хейтърите не са по-красиви от нея. Коя трябваше да иде на каст? От първи сезон - Капитона, Дениз и Люса, или от втори - Валерия, Айлин и Джия? Коя от тях става за романтична връзка и брак с деца, че аз нещо не се сещам. Това все пак е шоу, а не рубрика за търсене на семейна половинка.

# 3 203
Е, как не са средностатистически? Момичета като Памела, Барбара и Васка, с лопата да ги ринеш. Надя и Силви бяха вишистки с кариера - и тях не харесхте, Йона - стюардеса, тц, не става, Катето и Валерия - красавици моделки - и те лош каст. Виктория я хейтиха главно заради външния вид, ама както знаем, 99.9 % от хейтърите не са по-красиви от нея. Коя трябваше да иде на каст? От първи сезон - Капитона, Дениз и Люса, или от втори - Валерия, Айлин и Джия? Коя от тях става за романтична връзка и брак с деца, че аз нещо не се сещам. Това все пак е шоу, а не рубрика за търсене на семейна половинка.

Много народ отказват да приемат, че девойките са доста добра представителна извадка в днешно време. Гримьорки, йоги, пилатеси, hr-ки, инфлуенсърки/моделки/кифли които драпат за мъже с пари и още последователи. А и как имат онлайн сергии за всевъзможни парцали, салон за красота. Писателстват някакви глупости. Толкоз лесни са за изреждане баш като рекламите за хазарт winbet, inbet, bet365, betano, palmsbet. 😂🤣

# 3 204
  • България
Вие тия момичета ги описахте като някакви  пълни изроди, а всъщност, всички те са средно статистически жени, изключая Шермин, която дори не участва в шоуто. Алек не е неврохирург, та да му се търсят булки с IQ над 160, нито пък  във вените му тече синя кръв. Обикновено момче, дори без висше образование - какъв каст трябваше да му се предложи? Само защото е син на бизнесмен, 26 жени се оплюха тотално.
Намери ми една от сезон 3, която да е харесвала Алек и да е била емоционално стабилна, да е можела да води разговор, да не прилича на чучело, да има IQ над стайната температура, да има интереси различни от грим, екстеншъни и нокти, да не е злобна и да не е емоционално изцеждаща като Маги.

# 3 205
Ама те много жени са емоционално като Магдалена. Просто сами трудно ще си го признаят. Приятелките им ако са същите, няма да ги коригират. Само мъжете и някои други ще го видят, че е така.

# 3 206
Не бяха токова зле момичетата в сезон 3 , той едва ли е разбрал какви злобарки са Надя и Йоана,  нищо ме опрадвава постъпката му . Както и да е , той си е щастлив в момента .

# 3 207
Хич не го мислете Алеко.Прибра си хонорарчето и отново при старото си гадже.Виктор продължава да изскача оттук-оттам и си осребри участието.Евгени-милият,ако наистина е бил един успешен пианист,сега е потънал в девета глуха.Май само той е за съжаление.

# 3 208
Не е при старото си гадже .

# 3 209
Евгени си намери Валерия, това е хубавото за него.
Не знам колко е бил известен в чужбина, но в България май има повече участия, отколкото преди Ергенът. И ако на него идеята му е била да се установи тук, значи пак е спечелил.

Общи условия

Активация на акаунт