🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 856
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 180
Иначе май споменаха, че ще снимат януари/февруари. Щом не вървят реклами за началото (нали?), явно няма да е в реално време.

# 3 181
Не са ли догадки това, че сезонът бил забавен от липсата на ерген? Може да са били други причините. Много ме съмнява да няма желаещи. За всякакви формати има кандидати.
Не е само догадка.
Личеше си и отстрани - въртяха реклама за кастинг за участнички, изведнъж спряха всичко и пуснаха реклама "Запиши се за Ерген" и то по време, в което предишните години вече се обявяваше кой ще е мъжът, за когото ще се борят.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 00:20 от Не се сърди, човече

# 3 182
Това не значи, че не е имало кандидати. Може да значи, че нямат финансиране , че са сменили мнението си, че има промени организационно: лицензи, график на снимане, концепция. Народът се тълпи за такива предавания, всякакви подкасти изникнаха, а желаещи за ерген да няма, изобщо не мисля.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 18:12 от Linda*kiss

# 3 183
Това не значи, че не е имало кандидати. Може да значи, че нямат финансиране , че са сменили мнението си, че има промени организационно: лицензи, график на снимане, концепция. Народът се тълпи за такива предавания, всякакви подкасти изникнаха, а желаещи за ерген да няма, изобщо не мисля.

Аз съм на мнение, че само Виктор беше наистина избран. Мастагарков е друг получил оферта, но не се е съгласил и като ги погледнеш тези хора, еми разбираемо е. Докато Ергени и Сашо магарето 100% си бяха платили да бъдат в ролята и не знам колко аджеба дивиденти обраха от изявите си. Също най-вероятно наистина трети сезон е изкарал най-малко пари, Шри Ланка при всички случаи е бая по-евтина от Гърция.

# 3 184
Всичко нелепо в тези формати се опитвам да разбирам, само не разбирам как "ергените" или по-точно някои от тях... ще си платят за влизане за да ги направят после "дармадан". Обикновено участничките в този го правят безплатно. На ергените уж им плащат, но те да си платят... вече ще е интересно, особено последният...

# 3 185
Всичко нелепо в тези формати се опитвам да разбирам, само не разбирам как "ергените" или по-точно някои от тях... ще си платят за влизане за да ги направят после "дармадан". Обикновено участничките в този го правят безплатно. На ергените уж им плащат, но те да си платят... вече ще е интересно, особено последният...

Евгени да си задвижи кариерата в България, Сашко да наследи имоти, бизнеса ако си намери невеста и направи потомство. Бая очевадно е защо биха си платили.

# 3 186
Пишете някакви измислици, Евгени даже се хвалеше че е предоволен от хонорара. По-скоро тоя Виктор новия е отишъл безплатно.

# 3 187
Май не разбираш много от наследяване.

# 3 188
Май не разбираш много от наследяване.
Абсолютно🤷

# 3 189
Нали масово се чудите кви са тез палячовци къде са ни изтъпанчили за "най-желаните мъже в държавата". Това е причината. Масово се видя колко намаза Виктор от първият сезон. Принципно има шанс и за жените и за мъжете да извадят изгода тук. Но да, очевидно е, че жените се трепят да стават популярни инфлуенсърки и дори им показват инстаграм акаунтите като ги представят.

# 3 190
Ок, ще задам директно въпрос: Това с плащането към формата на останалите двама "Ергенина" се знае от извора, или? Защото имам бегъл спомен, че и Евгени нещо е коментирал относно това/т.е плащане от страна на продукцията за него май при Тото/. А както знаем Алек почти информация за нищо не е давал, след "перфектния" край за него, или поне аз не знам.

# 3 191
Единственият извор, от който произтича тази информация, е бурното въображение на потребителя.
Ергените получават хонорар, а не продукцията. Не знам дали си давате сметка колко много пари трябва да даде един човек, за да рискува продукцията да създаде негледаем проект само и само да си напълни джобчетата.

# 3 192
Единственият извор, от който произтича тази информация, е бурното въображение на потребителя.
Ергените получават хонорар, а не продукцията. Не знам дали си давате сметка колко много пари трябва да даде един човек, за да рискува продукцията да създаде негледаем проект само и само да си напълни джобчетата.

И последният сезон наистина беше негледаем проект 😂🤣😂🤣 по едно време го зарязах, преди това спрях да внимавам особено в сериите. Сезон 2 беше най-добър, сезон 1 после понеже чисто и просто е първият и всичко е ново за зрителите. Много грешен подбор направиха с жените в последният сезон и Сашко само повтаряше едно и също на всички. Само Евгени всъщност беше наистина интересен с повече самоизтъкване отколкото режисура. Беше топ тиер комедия как цял ден стоя с Валерия, прибират се демонстративно пред всички и на коктейла пак нея вика и то пред всички. Или как ги заряза после всичките и тръгна след нея като тя се самопокани. Дали беше гадно и неуважително? Да. Дали е добра телевизия? Също Да 😂🤣

# 3 193
И 3те сезона досега бяха гледани и обсъждани, с висок рейтинг, продукцията беше доволна, така че пак пишеш измислици. Спри се вече, че става комично.

# 3 194
Добро утро, подкрепям мнението, че и трите сезона бяха с много висок рейтинг и много обсъждани. А що се отнася до С2, Генчо беше най-безинтересният участник и най-малката причина някой да да се заинтересува от предаването. Елена беше тази, която направи сезона. На неин фон изпъкна и Валерия, която сама по себе си не беше интересна абсолютно с нищо. Също и не съм съгласна, че Генчо толкова е бил заслепен от любов по Валерия, че е забравил останалия свят, справка - Боряна по пейките и Айлин, която се върна нахапана от среща с него.

Общи условия

Активация на акаунт