🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 748
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 375
Според мен е супер момичетата сами да се обличат и гримират, така ще се разбере и какъв е техният стил и вкус, което си е доста важно за общото впечатление.

Обикновено не ми пука за разни връзкари, но сега и аз се подразних, че Наум пак ще влачи цялото си семейство. Детето му не тръгна ли вече на училище, че да не могат да ходят по това време за 2 месеца в комплект Rolling Eyes

# 3 376
  • На морето!
Наистина ли сами трябва да приготвят коктейлните рокли? Няма ли вече да им дават онези полу-разшити реквизитни корсети и поли? Явно целият бюджет е отишъл в самолетните билети на момите, ергените и семейството на водещия.

# 3 377
Науме, може и да не се познаваме лично, но сме четвърти братовчеди Satisfied
Вземи и мен на безплатна ваканция  pls Weary

# 3 378
И мен ме дразни.Не му плащаме ние почивката,но кога ще спре да се лигави всички щели да празнуват,а видиш ли той горканчо трябвало да заминава.И сигурно на нивата в Шри Ланка ще копае.

# 3 379
18 рокли??? ако трябва да са като в предния сезон това значи и 18 кредита  ...

# 3 380
Горките дами.... има да взимат назаем от тази и онази приятелка. Или да се молят на брандове срещу бартер и реклама на тоалета в предаването.
За Виктор знам, че се е спирал на по-естествени момичета с моделска външност, като една особено много си харесал...

# 3 381
А официално ли е потвърдено ,че ще има двама ергена този сезон 🙄
Мартин мисля че е идеален за такъв тип шоу,и защо не пък и да си намери половинка.Другото момче не го знам.Изглежда доста млад та  ще видим.
Е какъв ерген е Мартин - има две големи дъщери (те самите може да участват в шоу от такъв тип) и бивша жена, и още няколко покрай нея. Нещо не ми се връзва с профила на Ергена. Нещо като Ицо Стоте манекенки в по-млад вариант.

# 3 382

Е какъв ерген е Мартин - има две големи дъщери (те самите може да участват в шоу от такъв тип) и бивша жена, и още няколко покрай нея. Нещо не ми се връзва с профила на Ергена. Нещо като Ицо Стоте манекенки в по-млад вариант.

Още са малки хахах ама ще е голема интрига да участват дъщерите му и ергенът да е Мастагарков 😂🤣😂🤣😂🤣

# 3 383
С това предварително отсяване не става ли малко все едно шоуто започва известно време преди снимките...
Иначе за роклите се надявам да са по-ежедневни и естествени, хич няма да съжалявам, ако липсват абитуриентски рокли от Асеновград.

# 3 384
Кое налага цялата фамилия на Наум да пътува 9000 км, че и да ни се жалва тук? В смисъл ако ще ползва аванта семейството му, няма нужда да се тръби по социалките.

# 3 385
  • Варна
С това предварително отсяване не става ли малко все едно шоуто започва известно време преди снимките...

Е, нали точно този сценарий се пише(ше) и за втори сезон. Валерия му пращала снимки предварително, то списъкът с избирателната секция.

Почти идентични ситуации. Ми, тъпо, ако сега е така предварително да са избрани от ергените. Една хипотеза за връзкарство по-малко! Че май и следващи избори може да не съвпаднат със снимките. Уджъст!

Весело посрещане на 2025!

# 3 386

Е, нали точно този сценарий се пише(ше) и за втори сезон. Валерия му пращала снимки предварително, то списъкът с избирателната секция.

Почти идентични ситуации. Ми, тъпо, ако сега е така предварително да са избрани от ергените. Една хипотеза за връзкарство по-малко! Че май и следващи избори може да не съвпаднат със снимките. Уджъст!

Весело посрещане на 2025!

Хм тва не звучи баш същото, онова не беше ли, че вече се познават, много са си писали и т.н. после се превърнало в повече повреме на сезон 2.

# 3 387
Какво ви дразни, че Наум пътува със семейството? Няма ние да плащаме билетите им. Явно това си му е условие, за да поеме ангажимента, а продукцията държи на него и му плаща желаното Simple Smile Договор. Аз пък харесвам мъже, които държат на семейството си и не искат да пропускат ценни моменти заради работата.

# 3 388
Прекрасно е, че Наум държи на семейството си и иска да са постоянно заедно, но какво ще стане, ако всички поставят такова условие в договора си? Нима останалите хора от екипа нямат семейства или не държат на близките си... Представяте ли си една продукция с около 30 човека /нямам представа колко са, може да са повече/ да отидат за 2 месеца в Шри Ланка с всичките си близки Satisfied Предполагам, че тогава Ники Николов ще търси само моми и ергени не само за участници, а и за екип Smirk

# 3 389
Такива размишления са безпредметни. Може и други хора да си "мъкнат" половинките, но не са известни и не знаем за тях. Познавам хора, които са снимали реалити в България (по морето) и са били с жените си, нормално. Няколко месеца са. Щом продукцията се е съгласила, не виждам проблем. Може да не се съгласят и да си вземат друг водещ. Желаещи много. Наистина не виждам драма, че той си поставя условия.

Общи условия

Активация на акаунт