🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 837
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 705
Клюката с Валерия е топ. Странна двойка са. Обаче според мен ни най-малко не са притеснени, пък камо ли да се обясняват. Вижте ,че се заиграват с тия снимки в гръб. И така и трябва, нищо нередно не правят. Живеят си живота, докато другите цъкат с език. Това че имат голяма разлика, е и? На някои не се харесва. Ами ок. То те самите не се харесват на някои и без възрастовата разлика. Мислете ли, че им дреме 😂 точно на Валерия и него? Тя е млада и свободна. И й трябваше точно по решителен, идеен и деен партньор от заспалия Генчо.
Аз мисля, че ще се окаже, че си допадат по друга линия и Валерия няма да се задържи в имението като “гадже”.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:34 от Linda*kiss

# 3 706
  • # супернатурална #
Вярно е сочна клюката. А Валерия си играе с нас, може би и с него. От Вялка, както я наричахте, се превърна в Отвялка. Отвя ги всичките Grinning Не подценявайте силата на парите-голям афродизиак са. Сигурна съм, че много по-морални от нея биха се навили и на малко по-беден и също толкова дърт. Включително и от форума. Ама нямааа.
И както някой написа, ако наистина са заедно, и най-вече ако продължат да са заедно, по-скоро той ще прави отстъпките. Колкото до хейта-на такъв безпрецедентен се начетох по време на "Ергена", и то на стената и в ИГ, че едва ли ще бъде задминат. Има желязна психика. И си е самодостатъчна. Та...дреме и.

# 3 707
И съм убедена, че немалка част от випускничките на предаването супер много ѝ завиждат в момента.

В сезона отнесе много хейт за това, че още при влизането си тя вече му беше като гадже. Ама това е положението. Поразмишлявах над този казус, истината е че победителят ще си побеждава и хейтърите ще хейтят.
Валерия би била победител, само ако успее да го "върже" и впоследствие го наследи. Иначе ще е просто поредната жена за временна употреба. Защото, с такива като дядо ѝ Ваньо, поредното "ЦветЕ" е точно за временна употреба.

Не ми се вярва някоя от "колежките" от С2 на Валерия да ѝ завижда. Ако беше с някой по-млад и богат - да и завидят. Ама като се има предвид, че едно сравнително младо тяло ще трябва да задоволява едно възстаричко...

# 3 708
Кефи ме как вчера в сесията QA е имала сигурно 500 въпроса за ваньо и 200 за геньо но тя е подбрала едвам едвам 5 за животни и накрая благодари че повечето въпроси били за животинките🤣
А ваньо беше качил нацепено стори което качи и на пост и специално го изтри за да качи нея.

# 3 709
Вярно е сочна клюката. А Валерия си играе с нас, може би и с него. От Вялка, както я наричахте, се превърна в Отвялка. Отвя ги всичките Grinning Не подценявайте силата на парите-голям афродизиак са. Сигурна съм, че много по-морални от нея биха се навили и на малко по-беден и също толкова дърт. Включително и от форума. Ама нямааа.
И както някой написа, ако наистина са заедно, и най-вече ако продължат да са заедно, по-скоро той ще прави отстъпките. Колкото до хейта-на такъв безпрецедентен се начетох по време на "Ергена", и то на стената и в ИГ, че едва ли ще бъде задминат. Има желязна психика. И си е самодостатъчна. Та...дреме и.
Парите са най-хубави, когато сам си ги изкарваш и си постигал нещо. За радост много млади момичета и жени в България искат сами да успеят и работят без чужда помощ за постигането на целите и мечтите си. Wink А не чакат някой да им дава джобни и да ги издържа.

# 3 710
  • # супернатурална #
Е, има оцеляла след 10 години. А и сексуалните му психопатии са само предположение.
(Имах позната с подобна възрастова разлика, богат разбира се, и даже не така поддържан. Хора, наистина го обичаше. Вероятно И заради парите, но не само)

# 3 711
Хехе, да го наследи-кога, след 20 г, като тя самата е на 50? Дотогава ще си е изгубила младостта, а и не вярвам да го навие за деца щом от тази предишната не е имал . Но Валерия е висока топка за него,  знае ли човек…

# 3 712
Засега такава разлика не се усеща чак толкова. Но след 10-15 години... Колкото и да се опъва и да се поддържа не може да избяга от времето. Някои хора имат късмет да са изпълнени с живец и да са без здравословни проблеми до 80, но това е по-скоро изключение. Повечето нямат толкова енергия, залежават се, имат някакви здравословни проблеми и някой трябва да се грижи за тях. Но предполагам, че с Валерия до тогава отдавна ще са се разделили. 😏😉

# 3 713
Валерия едва ли мечтае за деца

# 3 714
  • софия
Голяма забава последните страници. Един за друг са си. Да си неутрализират взаимно психопатиите. Мислих си, че Генчо е добър избор, за да се тровят взаимно, но с тоз мумифициран Ханибал са си баш един за друг.
 Той ще вдига скорости с лачените автомобили, тя ще раздава правосъдие от СМ и ако случайно паk сгафи и пусне голи снимки на непълнолетно, поне няма да и се налага да бърка в касичкатата на pure love. Вуйчо ще покрива.

# 3 715
  • # супернатурална #
Слабе, извинявай, но отново пробутваш лични интерпретации за неоспорими факти. Ми не е ОК Grinning Сега вече ви даде реален повод да я хапете, защо пак измишльотини?

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 09:59 от Г. Краули

# 3 716
Аз очаквам сега Генчо да отвърне на удара. Тъкмо момент да направи една реклама с Еконт. Дрехи доставяме навсякъде.

# 3 717
  • софия
Слабо, извинявай, но отново пробутваш лични интерпретации за неоспорими факти. Ми не е ОК Grinning Сега вече ви даде реален повод да я хапете, защо пак измишльотини?
Кое е интерпретация? Факти: пусна гола снимка на непълнолетно, след което и спряха инстаграма. Поради тази причина си плати, като поп на един турчин хакер за да и го върне. И защото блести с акъл се похвали за това на всеослушание. Ако не вярваш на мен, предполагам, че на нея и вярваш.😉
 Би ли ми дала пример за това, кога съм пробутвала лични интерпретации и заблуждавала наивните потребителки на този форум. Стана ми интересно.

# 3 718
  • # супернатурална #
Да припомня: непълнолетното само си беше пратило голите си снимки, тя не го изтипоса чак дибидюс. Това, че е платила с пари, събирани за кучетата си е абсолютна не интерпретация, а клевета.

# 3 719
Мен тръпки ме побиват от този мъж, много е неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт