🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 693
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 750
С последните новини за гаджето на Валерия започвам да си мисля, че вуйчо Ваньо е бил спонсор на Ерген 2 и е платил за победата на защитничката на животните. Нали е със същите интереси. Дежа вю с предрешетата победа на Капитанова. Пък кога и как Валерия и Ваньо са станали гаджета е една незначителна подробност.
Омръзна ми от нагласени победители в реалити предавания 🤮

# 3 751
Детето, което Валерия изтипоса публично, беше под 14 години, май на около 10. И наистина плати от Револют. Защо си измисляте и скачате срещу факти, които се пишат?
И пак държанието с нея все едно е бебе… в предаването беше на 24, сега ще става на 27. Нищо от това не е ранните 20.

# 3 752
Тази година става на 30, защото е 95-и набор, но все тая. Пак е предостатъчно по-млада от богатия Кен.
Тази информация за Цвети ли е, защото Валерия със сигурност е под 30?✌️🙂

Сега ще ми изтрият коментара😂, но аз най-накрая се сетих на кого ми прилича Ваньо - на граф Орлок от Носферату.
Скрит текст:

Тук изглежда добре. Може просто да не е фотогеничен и на живо да е по-харизматичен и симпатичен.😀
Скрит текст:

# 3 753
Че си беше нагласено, беше си (и двата сезона, то па третия победителка нямаше, явно никой не е платил). Обаче защо му е на вуйчо Ваньо да ръси пари Валката да се мляска с Генчо? При все че се носят легенди на неговата стиснатост? И тогава си беше с тая Цвети.
 Аз си мисля, че Валката и Евгени си влязоха като двойка и излязоха като такава. Като са обявили Генчо за ергенин Валката му се е натиснала, то на него колко му трябва. За продукцията добре дошло да имат готова двойка за победителка след провала на сезон 1 (а после и на сезон 3). В комбинация с Елена, която призна, че ѝ е писнало по едно време, но е решила да си доиграе играта, чудно се получи. Елена си игра убедително до края, Евгени му личеше, че освен Валерия, и още поне 2-3 не би върнал, ама той явно си е такъв - невидял. Валката имаше спокойствието и самочувствието на победител и цялата драма не я вълнуваше много-много, барабар със самият Евгени.

# 3 754
Хора, човека я качи 3 дни след като медиите гръмнаха, че са ги видели. Нищо чудно и статиите да си е поръчал сам. То стига в едно сайтче да се пусне и другите копи пейст. Та той директно я качи гушната на рамото му, тука чакат клюката да се ПОТВЪРДЯЛА. Да качи стори докато я обладава ли искате?😆

Само се чудя тия клюкарски сайтове къде спят та още не са качили общото им стори?🤣

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 12:45 от Анонимен

# 3 755
В клюкарската тема писаха, че новината тръгнала от това, че ги видели на НГ заедно в някакво заведение в София. Бг мамма детективките потвърдиха със снимки от кучешки празници и Коледа. Самият Биометов вчера се похвали и то съвсем с основание според мен 😃 Та не виждам и аз опция нещо да не е така.

# 3 756
  • България
Хаха, чета и се смея. Колкото и да е богат и запазен един мъж на 60 в никакъв случай няма как да е по-готин на вид и на мирис от 30-годишния. Валерия излиза с чичко-паричко и 35 години разлика е патология. В първия момент я съжалих, но в крайна сметка тя сама се е насадила на пачи яйца и ще си бере последствията. Със сигурност излиза с него заради парите и веганските му убеждения. Дано вземе колкото може че човекът често си сменя моделките.

На мен той ми прилича на доста студен, с нереално високи претенции и изисквания господин, който може да ти стъжни живота. Валерия ще се умилква в началото, но след време ще си покаже характерчето, и Дърт Вейдър ще я изгони.

# 3 757
Валката май малко наивно ги вижда общите им интереси. Че не яде месо ок ( нз дали е веган), ама не е екстремист като нея (не го бъркат кожени изделия явно). За него добре дошло Валка да не му иска кожени чанти за по хиляди евра, ама за нея колко е добре дошло не знам. Обичат кучетата, ама той си има няколко кученца с пет чистачки, готвачки и тн. Едва ли ходи да спасява животинки по канавките. Имат общи интереси ама само на пръв поглед. Малко като в ония невегански виц за съпричастната кокошка и отдаденото прасе.

# 3 758
Тоя просто има 5 кучета с 15 чистачки точно. Ако искаше да спонсорира приют, имаше ресурса сам да е направил такъв. Щом не е... Сметките й криви ще излезнат. Като сметките на Цвети че ще го върже с наследник. Валка може да иска да има неограничен бюджет за кучета, но в началото на връзката всеки е мазен и обещателен. След някоя и друга година като стане на 70 ще я видим.

# 3 759
Само ми е чудно Валка или Ваньо чете тука и качва съответно стори Joy специално за клюката ни Joy

# 3 760
На мен най-забавни са ми фенките на Валерия. Видиш ли, всички и завиждаме, че е с чичак, даже дядо на 60, само защото е милионер. Мне, мерси.

# 3 761
Щом се обичат... младите.

# 3 762
На мен най-забавни са ми фенките на Валерия. Видиш ли, всички и завиждаме, че е с чичак, даже дядо на 60, само защото е милионер. Мне, мерси.

Ставаше въпрос, че жени, които се борят за вниманието на богаташи й завиждат (бивши ергенки) .. а не "всички".... не мога да разбера защо толкова много съфорумки абсолютизират коментарите на другите.. Примерите бяха с руската школа.. според мен и жени като Дениз, Габи, Магдалена и не само, също не биха отказали да са на мястото на Валерия в случая.

# 3 763
Поредната възвишена любов на Валка.Joy

# 3 764
Валката се възбужда от намаленията за пенсионери, нищо не знаете вие 😂🤣😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт