🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 242
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 150
Няма да завърши, ако не владее перфектно френски. Включително правната терминология, която хич не е малко.

# 6 151
На мен пък всички ергенки, участвали в "Елате ми на гости", ми бяха супер приятни. Което за три от тях ме учуди Simple Smile Бяха забавни, открити, мили, интересни и ненатоварващи. Киара я видях в нова светлина и мога да кажа, че компанията на Барбара в предаването не й се отразяваше добре. Пам успя и да ме разсмее, и да ме разплаче. Вики също ми хареса, дано си намери добър човек и се върне на работата, която обича. Лия е чаровница, а Мика се притесняваше доста, но отново си бе сладур и половина. И ми даде страхотна идея за десерт Relaxed

# 6 152
На мен само Пам не ми хареса, но там говорим за дълбоко вкоренено нещастие, което се изразява навън като злоба и това няма нищо общо с теглото ѝ. Виктория си беше симпатична в нейния епизод, в другите ми се струваше една идея по-хаплива.
Лия е доста интересна личност, жалко, че не видяхме нищо от нея в предаването.

# 6 153
Сега ми попадна статия, че Вал и Деди са се сгодили и тя си показва пръстена.

# 6 154
Хахахаха говорихте за Теодора бавачката днес и току що я видях в мола 😂

# 6 155
На 10.02 от 20.00 часа започва новия сезон. Качили са програмата за тв.

# 6 156
Ново дъно. Блокирам го тоя, не искам да му правя трафик повече. И без това или качва обиди, или клипчета от фитнеса, в които дори не може да клекне както трябва и криви крачетата.
Скрит текст:

Тъкмо и аз идвах да го постна това 😁😁😁.
Момчето е заседнало някъде в пубертета и това си е. Мама Светла да вземе да го скастри малко, че съвсем се закопа.

# 6 157
Някой знае ли точна дата/година на раждане на Евгени? Интересно ми е да видя там какво пропада 😀

# 6 158
23 юни 1989 г.

# 6 159
Здравейте, дружина. Не съм наминавала насам от много време, но ида с новината, че Алеко се е размножил. С адвокатката чакат бебе. Мама одобрява 😁 Ще ме извините, ако вече знаете, но не съм влизала в темата отдавна.

# 6 160
Току що видях клоунадата на Генчо и не мога да спра да се смея. Бесен е на Ивка. Явно е, че не е очаквал целия този хейт. Сигурно и от участия и подкасти са го резнали, та така си изпуска нервите. Май наистина го канселирaха.

# 6 161
Ами Ивка явно си е създала добро име сред колегите и общността и те я защитиха. Освен това може да се страхуват да не откаже и при тях излъчването на заснет подкаст.

# 6 162
На 10.02 от 20.00 часа започва новия сезон. Качили са програмата за тв.
Много жалко, че пак ще са по 3 часа епизодите...

# 6 163
Много смешно ми стана като видях това за СУ на предните страници.

Когато имаш успешна кантора и спрягаш детето ти за наследник, естествено, че ще го пратиш в Сорбоната, а не в СУ.

В СУ ходиш да се конкурираш с масата, която има-няма някакви връзки тук-там. И накрая ще се борят пред някой завършил в Сорбоната, шеф на кантората, да работи там. Естествено, че ще изпълняват всички изпити и квалификации, за да достигнат до тази възможност.

Радвам се за Алек и Царина. С целия хейт, който отнесе, сега се знае и времето показа, че е направил правилния избор. Очевидно, макар и да се влизали в някакъв физически типаж, Магдалена и Надежда не са били на Алек жените.

Има един такъв тип мъже дето много енергия отделят да се възмущават коя била държанка, с кого спала и как така без "работа" ще си живее охолно.

Очакваме ли наистина много красиви жени, като Айлин например, с всичките им реквизити, които ги правят такива, да се хванат с обикновен Петко-айти, който работи за заплата, и те са си работят за всяка стотинка и да си плащат сами дрехите, процедурите, пътуванията и тн? Ми за какво ѝ е Петко тогава? Тя ако е истинска жена просто много ще го обича ли? Хайде да порастнем. На теория любовта може да е безусловна, но не и връзките.

Както каза един пич в тикток на другите мъже - вместо да критикувате жените и да си хулите коя какво прави, и да им се сърдите за очакванията, които имат, си намерете някоя, която можете да си позволите, и се примирете. Естествено е всяка да иска да се уреди възможно най-добре, стига са опитвали да ме убеждават някакви лузъри, че аз съм кофти човек, ако си избера богат/млад/красив/да ме гледа.

В крайна сметка, дори статистически, е ясно, че бракът е институция, която има далеч повече предимства за мъжа - социални, здравословни, и кариерни.

За всеки влак си има пътници. Не ме кефят хейтърски и сексистки изказвания.

Искам да ме обича такъв какъвто съм, да ми готви, да ми пристава, да ми гледа децата, и да плаща половината сметки, ама и да е като Айлин/Валерия... хайде, да слезем на земята.
"Намерете си жена, която можете да си позволите..." Ужас. В какъв свят живеем...

Аз съм защитник на тезата, че ние жените можем да сме успешни за себе си и че истинско удоволствие носи да работиш и да си изкарваш парите сам. Няма да е лошо по-често да се пишат такива неща, че не се знае кой чете във форума и някак си е хубаво да се дава добър пример.

# 6 164
Как това ,че майка и е адвокат обяснява Сорбоната?
Когато не ти приемат детето в СУ специалност Право и така или иначе ще плащаш за платена форма на обучение и имаш възможност, естествено че ще го пратиш в чужбина, а не в Нов български университет, примерно. Сорбоната е добър избор. Обикновено това е избор повече на родителите, отколкото на децата.
Аз като родител, също бих го направила за децата си ако имам възможност разбира се.
Да не ти приемат детето в СУ право. 😂🙈Преди няколко години приемаха с тройки. Само да вметна, че образованието в България е по-лошо от реномирани университети в чужбина. Отделно от това, за да те приемат в чуждестранен университет ти трябва отлична оценка в дипломата за средно образование и сертификат с B2-C1 на съответния език. А самото следване в големите и известни университети в чужбина е по-трудно, защото от една страна държат ниво, също така няма да искат от теб да си купиш определен учебник и отговорите от изпита да са в него (истински случай точно от това престижно право в СУ) и родителите ти дори да имат връзки, едва ли ще са отвъд границите на страната. Така че ще трябва да драпаш сам.

Друг е въпросът колко ти трябва диплома по право от друга държава в България. За някои неща сигурно върши работа, но цялостно...🤔😐

Общи условия

Активация на акаунт