🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 822
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 345
Знаете ли, че най-добрата приятелка на Валерия от сезон 2 е приятелка с Тушев и Ваня Щерева. Не знам имало ли е любов, но това потвърждава, защо я добутаха до финал. Въпросната се казва Искра и е дизайнер. Тя е седнала до Валерия.

# 6 346
А как си решила,че това е  най-добрата и приятелка? Joy
И с Ваня Щерева била приятелка ,защото са участвали в предаване заедно?Joy
Какви съчинения по картинки .
Имат обща кауза с Валерия .

# 6 347
И Маги миналият сезон беше набедена за близка приятелка на Тушев, защото преди 15 години ги има на една снимка заедно. По-точно на някакъво събитие са, Маги се е снимала с нейна приятелка, а Тушев пуши някъде на заден фон с други хора. 😁

# 6 348
Човек да го е страх да се появи някъде (в заведение или гост на предаване), за да не го снимат и да си измислят разказ по картинки с хората на заден план.

# 6 349
Разбра ли се в понеделник ли ще почва 💗

# 6 350
Умницата от "Ергенът" 😁😁

# 6 351
Те така съм решила . Следя Валерия във Фейсбук и двете са от един район с Искра , и още от много отдавна забелязах по време на участието ѝ в предаването, но сега го написах. Честват си заедно рожденните дни  и се събират заедно. Имат заедно снимки. Тази Искра познава хора от бълрският шоубизнес пишат  й под постовете и материали могат да се видят. Вие ако искате вярвайте. За мен тези познанства показват,че няма нищо случайно.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 16:07 от Anvelope

# 6 352
  • Be realistic - plan for a miracle.
Майко мила, Рут какво си е причинила... мумифицирана от ботокс и филъри Rolling Eyes

ах, Елена. е изтрила постовете си в тредс, където пише за връзката от разстояние, дано се усети и се спре с това непрестанно споделяне в социалните медии.

С този цвят на косата много ми прилича на Рут Колева. И на двете не им отива този цвят

Rolling Eyes

# 6 353
Ох, това с Елена и маестрото е много смешно Simple Smile искрено ме развесели, особено като си представих как го е търсила Simple Smile
Дано й се получат нещата, че горката много се е фиксирала , макар и да се прави на много еманципирана и широкоскроена.

# 6 354
Човек да го е страх да се появи някъде (в заведение или гост на предаване), за да не го снимат и да си измислят разказ по картинки с хората на заден план.
Така е . Човек да не покаже ръка и се започва съчинение, че спамиш, че си фантазираш, че се буташ, че търсиш само мъже. Права, млада  с работа жена какво да търси. Може би катерички в гората.

# 6 355
Те така решила съм. Следя Валерия във Фейсбук и двете са от един район с Искра , и още от много отдавна забелязах по време на участието ѝ в предаването, но сега го написах. Честват си заедно рожденните дни  и се събират заедно. Имат заедно снимки. Тази Искра познава хора от бълрският шоубизнес пишат  й под постовете и материали могат да се видят. Вие ако искате вярвайте. За мен тези познанства показват,че няма нищо случайно.
Абе, ти не знаеше ли, че Валерия е чиста като сълза, та пишеш такива неща? Тя хич никого не е познавала преди предаването и се е записала в списъка за гласуване, само защото има будна гражданска съвест. И с Генчо се влюбиха от пръв поглед, даже още са си заедно.

# 6 356
На мен ми е смешно, че хората си мислят, че Тушев (или който и да било продуцент) ще рискува цялото предаване, само и само да направи победителка някаква приятелка на негова позната.

# 6 357
Не знам какво следите ,но Искра си живее в София , имат около 20 години разлика ,едва ли са си играли като малки .Sweat Smile Освен обща кауза едва ли имат общо.

Какво е трила Елена?

# 6 358
Те не са си играли заедно, но си имат приятелски взаимоотношения от отдавна.

# 6 359
Разбра ли се в понеделник ли ще почва 💗

В програмата на бтв го има от 20,00ч., да.
Все си мисля, че беше от 18-ти, но според мен заради Хелса са го дръпнали, което е глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт