🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 016
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 420
Ъъъ, аз съм малко объркана. Миналите години все е имало разнообразие, сега са клонинги, не знам как ще ги запомня.

Лина не изглеждаше ли по-добре във фермата или аз нещо не мога да се сетя коя беше точно?

# 6 421
Лина от Фермата участва 100%, и в трейлъра я видях, бях писала в темата, ето и от промото, май е тя:

Във Фермата последния сезон беше, отпадна първа и участието и мина като цяло безславно, уж с голяма заявка влезе.
Явно е влезнала да търси слава
Това създание не е онова от Фермата 🙄

# 6 422
Благодаря,момичета.Тоз Мелвис кой го излъга,че му отива това лицево окосмение,изглежда подпухнал.Във ВБ беше симпатичен. Simple Smile

# 6 423
Благодаря,момичета.Тоз Мелвис кой го излъга,че му отива това лицево окосмение,изглежда подпухнал.Във ВБ беше симпатичен. Simple Smile
Там изглеждаше хлапак, кога го одърти и той?! Преди колко години сме го гледали в тоя брадър, та е чичка вече?

# 6 424
Бях готова да напиша 10 години, ама явно преди 6. :д

# 6 425
Абе, Цвети и Биомета да не са заедно? Сори, че прекъсвам темата с това, но сега видях нейно клипче в доста луксозна гардеробна с бял мрамор как си показва коремчето.

# 6 426
Бях готова да напиша 10 години, ама явно преди 6. :д
Въх, а аз си мислех, че са повече от 10! Лошо живее този човек. Труден е лесният живот...

# 6 427
Тази със сълзите е Даниела Рупецова, която писа книга Момиче за милиони и ни обясняваше в коментари как една жена не може да живее с някой дето изкарва 2000 лв. и че ако тя му дава с*кс то и той трябва да и плаща всичко и да я обгрижва. И нейният мъж и давал не знам си какво и сега пляс в Ергенът. Мила, защо изпусна богатия мъж, ти тая книга прочете ли я? Чудех се защо я няма покрай Атанаска Бачорска, а тя била на лов за богаташи.
Много е зле това предаване. Дали Елвиса точно с нея не се кара? Пък и той нещо много остарял ми се вижда с тая брада.

# 6 428
Пробвайте 6 години нонстоп да обикаляте барове и да се наливате с алкохол, пък ще ви видим как ще изглеждате вие. Grinning

# 6 429
Е, аз какво казах накрая? 😁

# 6 430
Току що казаха, че Ергенът започна в неделя 09.02 от 20 часа.

# 6 431
Абе, Цвети и Биомета да не са заедно? Сори, че прекъсвам темата с това, но сега видях нейно клипче в доста луксозна гардеробна с бял мрамор как си показва коремчето.
Нененене, от сърце те моля, не отваряй кутията на Пандора. 😂 Стига сезон 2.

Наум също поства снимки - доста по-casual изглежда този сезон.

# 6 432
Тази със сълзите е Даниела Рупецова, която писа книга Момиче за милиони и ни обясняваше в коментари как една жена не може да живее с някой дето изкарва 2000 лв на месец. И нейният мъж и давал не знам си какво и сега пляс в Ергенът. Мила, защо изпусна богатия мъж, ти тая книга прочете ли я? Чудех се защо я няма покрай Атанаска Бачорска, а тя била на лов за богаташи.
Много е зле това предаване.

Възможно е и тя да е, аз нея за първи път я чувам 🤣

# 6 433
Обявили са първите две момичета.

# 6 434
Налъмов още по-смешен изглежда с този зализан перчем и цайси, като някой зубър студент.

Общи условия

Активация на акаунт