🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 013
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 435

Ами тази Мартина и тя ми е позната отнякъде. Те с тия корекции станаха еднакви всички.

# 6 436
На Бачорски приятелката Даниела ,дето все казва,че мъжете трябва да я издържат и беше написала безсмислена книга ще се бори за Елвиса.

# 6 437
Според промото Даниела ще получи роза. Тя горката няма нищо общо със снимките в инстаграм профила си. Доста по-възрастна изглежда и съвсем не, като "Момиче за Милиони".
Другата на снимката е Мартина Петрова, бивша плеймейт и ескорт, на едно ниво с Деси Фотосесията  и Мартина Симова от миналия сезон.

# 6 438

Даниела Рупецова само преди 4 години.

# 6 439
Според промото Даниела ще получи роза. Тя горката няма нищо общо със снимките в инстаграм профила си. Доста по-възрастна изглежда и съвсем не, като "Момиче за Милиони".

Е на камерите няма филтри за съжаление.
Аз я знам покрай Бачорите, приятелка им е. Но ми стана смешно, че жена дето дава наставления как да си хванем богат мъж накрая се озовава в кастинг за ергенки. Въздух под налягане, както и мислех.

# 6 440
Въх, и двете са ужасни… сигурно Даниела ще получи, то хвани едното, удари другото.

# 6 441
Другата на снимката е Мартина Петрова, бивша плеймейт и ескорт, на едно ниво с Деси Фотосесията  и Мартина Симова от миналия сезон.

Леле, ужас...
Щом и компаньонка ще има вътре.
Ще ни липсват момите и от последния сезон, дето бяха най-зле.

# 6 442

Леле, ужас...
Щом и компаньонка ще има вътре.
Ще ни липсват момите и от последния сезон, дето бяха най-зле.

Да не се окаже, че повечето вече са опитани от Марто. 🤣🤣🤣

# 6 443
Тези са малко по-нормални от предните Даниела и  Мартина

# 6 444
Тази година всички са професионалистки JoyJoyJoy

# 6 445
  • България
Ергенът Виктор е облечен като участник от 100-те гривни. Налъм е много кежуал, като Малкия Мук. Ерген Елвис ми прилича да има коремче.

# 6 446
Сетих се коя е Мартина Петрова. Преди години имаше скандали с фолкпевицата Емануела и я канеха в " На кафе".

# 6 447
Продължават да пускат снимки на момичета. Тези двете са много по-симпатични.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 20:41 от Lilly_85

# 6 448
# 6 449
Яна е доста хубавка, и другата е симпатяга.

Общи условия

Активация на акаунт