🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 482 526
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 570
# 6 571

Даниела Рупецова само преди 4 години.

Ужас.. сигурно ли е, че това е тя, няма нищо общо със сегашната визия

# 6 572
  • Вестерос
Ни една не знам аз от тези звезди

# 6 573
Крокодили и един дебел Мартин.

# 6 574
  • софия
Ни една не знам аз от тези звезди
И аз така, Тиф. С изключение на Алекса от КнИ. Ще изчакам да видя първи епизод и тогава ще си съставя мнение. От едно промо не съм дорасла още да гадая, а момичетата ще ги видим, като се разгърнат в целия си блясък.
 Марто си беше така и в ИВ, просто с напредване на предаването изпосталя. Дано с напредване на това не изпростее. Ще плаче за дивата река ми се чини.😀

# 6 575
Абсолютно всички са ми непознати даже и Ивката Бейбе.Гледала съм и знам само Наум и Марто.

# 6 576
Понеже видях че се коментира по-рано, та да се включа и аз. Мисля че тази година ергените са участвали в кастинга. Не съм сигурна на кой етап точно са се включили, но една приятелка се беше записала и знам че имаше уредена индивидуална среща с ергена (не знам кой точно, не ми беше казала че са двама) в която ако много се харесат той символично ѝ дава билет за Шри Ланка/роза. Затова според мен има кадри от София.

От промото позната ми е само Даниела и ми е доста забавно как участието ѝ е антипод на всичко прокламирано в книгата ѝ, пълна с правописни и пунктуационни грешки. Joy

# 6 577
...и нека меметата започнат сега ! 😂

# 6 578
Много е хубава,надявам се и приятна за гледане и слушане. Макар, че не я виждам с Виктор, а за Мартин ми се струва малка.
Скрит текст:
Много хубава?? Естествена, може би. С дълга коса. Толкова според мен.
Пълно е с професионалистки и киборги.
Имаше една Елвира, май тя беше приятна.

# 6 579
Не ми харесва имението (в клипчето наричат вилата имението на ергенките). За моя вкус е прекалено....евтино.🤭 И тази музика в стил тинг-тинг... Единственото, което ми хареса, е дървеният гардероб, разположен в средата на стаята.😀
Скрит текст:

Би ми се искало локацията да бъде старо богато имение някъде във Франция. Представям си кадрите на момичетата, позиращи на вътрешното стълбище в семпли стилни рокли с голи гърбове. И най-големият киборг би се показал в друга светлина. Леглата в спалните ще са с балдахин, а вратите навсякъде ще са от масивно дърво. Ще снимат момичетата как си готвят в голямата кухня, на чиято стена ще са закачени 30ина тигана различен размер. Представям си кадрите на имението отгоре, снимани с дрон, и тучните зелени площи в близост до него. Индивидуалните срещи ще бъдат пикник край някой селски път или разходка по улицата на богатите в Париж.
Но това май по-скоро клони към научната фантастика.😄

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 15:24 от green_lizard

# 6 580
Елвира и тя е активна в профила си, така че наистина явно им поддържат профилите или е от първите без роза, прибрали се вкъщи.
Профила на Елвира:  https://www.instagram.com/elvira.yordanova/

# 6 581
  • Някъде там
Linda*kiss на фона на останалите и до тях, ами хубава ми е и естествена. Не е уау красавица, но ми е чаровна и симпатична. Предпочитам по обикновени  девойки пред Вики 2 и останалите показани тук.
На Славена иг имаме ли? И тя ми се струва приятна.

# 6 582
  • USA
Не ми харесва имението (в клипчето наричат вилата имението на ергенките). За моя вкус е прекалено....евтино.🤭 И тази музика в стил тикг-тинг... Единственото, което ми хареса, е дървеният гардероб, разположен в средата на стаята.😀
Скрит текст:

Би ми се искало локацията да бъде старо богато имение някъде във Франция. Представям си кадрите на момичетата, позиращи на вътрешното стълбище в семпли стилни рокли с голи гърбове. И най-големият киборг би се показал в друга светлина. Леглата в спалните ще са с балдахин, а вратите навсякъде ще са от масивно дърво. Ще снимат момичетата как си готвят в голямата кухня, на чиято стена ще са закачени 30ина тигана различен размер. Представям си кадрите на имението отгоре, снимани с дрон, и тучните зелени площи в близост до него. Индивидуалните срещи ще бъдат пикник край някой селски път или разходка по улицата на богатите в Париж.
Но това май по-скоро клони към научната фантастика.😄

Да, ама за Франция или Италия явно се иска малко повече пара, а и как ще ги изтипосат по голи гъзове по средата на зимата? Rolling Eyes Всъщност, тази Косара има много красиви очи и се вижда, че би могла да е красавица, но уви филърите са й скрили съвсем и без това малките оченца. За грима и солариума няма да коментирам. Не знам каква е тази мода в България да се черним толкова и направо да се преиначаваме на други раси.

Скрит текст:

# 6 583
# 6 584
Ще се дава и черна роза ли ? Може би за най- лошо монтиран силикон... 🤔

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:36 от Lili Roze 748420

Общи условия

Активация на акаунт