🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 482 151
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 585

Даниела Рупецова само преди 4 години.

Ужас.. сигурно ли е, че това е тя, няма нищо общо със сегашната визия

Тя е, има клип в ютуб , когато напишеш Даниела Рупецова. Ето ви линк https://youtu.be/_Qf8NeaIFWA?si=A4kYSCWHSBsvrQxr

# 6 586
  • София
То хубаво изненади, но толкова ли не могат да намерят и що годе нормално изглеждащи момичета, които и да са интересни? Съмнява ме да няма, просто нарочно избират такива. Като извадени от кампания за запознаване с рисковете на естетичната хирургия.

# 6 587
То хубаво изненади, но толкова ли не могат да намерят и що годе нормално изглеждащи момичета, които и да са интересни? Съмнява ме да няма, просто нарочно избират такива. Като извадени от кампания за запознаване с рисковете на естетичната хирургия.
Кой ще се занимава да търси нормални момичета. Взели са списъка с “пациентки” на Д-р Гудз и готово - кастът е пълен. 😁

# 6 588
А, познато лице вътре 😊
Някой беше питал за инстаграма на Славена, ето:
https://www.instagram.com/slavena.gaydarska

# 6 589
Имението е друго от това което беше публикувано тук. Не е хотела.

# 6 590
  • USA
Вие на това ли му викахте симпатично преди няколко страници? Боже опази.

Скрит текст:

# 6 591
Хубаво е момичето, особено в сравнение с другите.😀 Аз знам за една, която прекара известно време в психиатрична клиника, искам да опитате да познаете коя е като почне.😂

# 6 592
  • Варна
Сега разгледах профила на момичето, на мен много ми хареса! Хубава е и естествена, тялото също е много хубаво, няма силикони, филъри и всички останали нашумели екстри.

Някой, беше писал, че черната роза ще е за най-лошо монтирания силикон,  обаче Ивка си е в България..... та не знам как ще си я получи.

# 6 593
  • София

Какво харесват хората, за бога? Този крокозъбел е с над 20к последователи. Защо? Да се снима както не изглежда на живо и да показва фалшив социален статус? С какво е интересна, че има последователи? Е това никога не съм го разбирала...

# 6 594
Пак ли почти само пластмаса, силикони, ала - бала... Това с надути устни вече ми е толкова противно, че дори започнах предварително да не харесвам жената, която си е сложила, а знам, че не е честно да оценяваш само по външен вид.

# 6 595
Имението на ергенките представено от Туджаров

# 6 596
Някой знае ли коя е дамата, която в промото отказва роза?

# 6 597
Никога не към харесвала предаването “Ергенът” съответно не съм го и гледала.
Вчера обаче ми излезе пост със снимката на Косара във Фейсбук и не можах да повярвам на очите си. Стана ми смешно от сърце, та този сезон ще го гледам само заради нея. Тя някога беше моя съученичка и още от малка предполагах кой път я влече и накъде ще тръгне. Да видим обаче как ще се представи пред цяла България и дали ще затвърди мнението ми, което имах за нея и за класа ми включително.
Това бяха най-отвратителните ми 5 години, когато трябваше да деля един клас с повечето от тях. Слава Богу остана в миналото и се отървах от някои персони. 👌

# 6 598
Тази Даниела Рупецова има качвани сторита от днес в Инстаграм. Или е отпаднала или и аз незнам

# 6 599
Видях клипчето с вилата… И на мен не ми харесва. Всичко изглежда някак си старо. Не ретро - просто старо. Направо ми лъха на мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт