🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 482 557
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 600
  • Варна
На мен пък ми хареса имението. Много сте капризни.

# 6 601
Според мен снимат в Шри ланка защото е доста евтино там.
Не изглежда като и за къща да са се охарчили - сигурно най-скъпото е самолетните билети за всички.

Къде гледате участничките?

# 6 602
Даниела на живо изглежда много добре .
В инстаграм страницата са качени някои участнички 😘

# 6 603
Само аз ли не разбрах защо анонсът за старт на риалитито беше от вчера за днес? Пардон - от вчера за утре?
Някакъв рекламен трик ли е това? Помня години с анонси от по месец преди самото начало.
Тазгодишната селекция е пълен потрес - и ергенки, и ергени.
Социалният експеримент става все по-абсурден и подобен на фрийк-шоу.
Ще изгледам няколко епизода, но повече едва ли.

# 6 604
Надцакваха се с Нова за рекламодатели и заради Хелс Китчън, мисля.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 15:20 от Lilly_85

# 6 605
Аз имам чувството, че го решиха и след 5 минути го обявиха. Може би час по-рано гледах, че в програмата Ергенът е вписан в понеделник.

# 6 606
  • София
В коментарите под видеото с т.нар. "имение" някой е писал, че там е сниман и датски сезон на Момата.

# 6 607
Има нов рийл за предаването. Мира и Антоан (които и да са те) ни развеждат из вилата. Казаха, че е построена от архитект за жена му, но когато той умира, тя от мъка я продава. В двора има бар и там ставали клюките. Явно се пие здраво. Потвърди се, че няма гримьори и стилисти - момичетата сами били отговорни за това как изглеждат, за да е по-истинско. Намекнаха също, че има доста върнати рози. Разказаха и малко за Шри Ланка и времето - валяло ги често. Това е в най-общи линии.

https://www.instagram.com/reel/DF0FMMCytZR/?igsh=OXNiNjR6bTBpZWRl

# 6 608
Последно, кога почва Ергенът - утре, или в понеделник? Радвам се, че не познавам нито едно от момичетата, нито пък ергените.

# 6 609
Утре в 20:00 часа.

# 6 610
Освен външен бар има и барман,който ще е в ролята на душеприказчик. Кой е той,какво е той и защо нищо не знаем за него?😴😴😴
 Излагаме се момичета...😂

# 6 611
От промото позната ми е само Даниела и ми е доста забавно как участието ѝ е антипод на всичко прокламирано в книгата ѝ, пълна с правописни и пунктуационни грешки. Joy
Сигурно ли е, че тя е авторът на книгата, а не Атанасия? Тя си е намерила богат мъж.

# 6 612
От промото позната ми е само Даниела и ми е доста забавно как участието ѝ е антипод на всичко прокламирано в книгата ѝ, пълна с правописни и пунктуационни грешки. Joy
Сигурно ли е, че тя е авторът на книгата, а не Атанасия? Тя си е намерила богат мъж.
Ами нейното име, че даже и лице е на книгата. Но коя реално я е “написала”. Joy

# 6 613
Ами нейното име, че даже и лице е на книгата. Но коя реално я е “написала”. Joy
Едно е сигурно. Не е AI.Smile

# 6 614
Толкова мъжемелачки кзкоментирахме през годините на ергена…а успешните се броят на пръсти. Оказва се, че и това не е работа за всеки. :д

Общи условия

Активация на акаунт