🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 408
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 615
Гледам сега видеото, в което показват имението, където ще живеят жените. Харесва ми идеята, че те ще имат правото да отказват рози и изобщо да имат мнение. В предните сезони бяха направо безгласни букви, като някакъв харем.

# 6 616
Освен външен бар има и барман,който ще е в ролята на душеприказчик. Кой е той,какво е той и защо нищо не знаем за него?😴😴😴
 Излагаме се момичета...😂
Очаквам да е Туджаров.

# 6 617
Пфф, Туджаров - барманът на ергенките, ще бъде черешката на тортата. Joy Ще го бъзикат повече, отколкото Наум.

# 6 618
Той правеше горе-долу същото в Надкаст, така че е перфектен за ролята. Може да предразполага хората.

# 6 619
Любов сме сигурни, че няма да има, ама тоя път поне сме сигурни, че и сеир, и дърпане на коси ще има. :д Надявам се да дойдат и майките на ергените. Може и тия на ергенките.

# 6 620
И какво, за пореден път ли ще гледаме нагласен Ерген? Мартин влиза с бившето/настоящето гадже Йоана, много тъпо е това.

# 6 621
  • София
Те и преди си имаха право да откажат розата. Ама пусто желание за слава, оставяха да ги правят на маймуни само и само да ги дават по телевизора. Сашка от първи сезон нали върна своята роза.

# 6 622
Хубавото е, че този път поне няма такова идеализиране на мъжа. И тримата предишни ги изкарваха сякаш са нещо уау, пък те не бяха. Този път изглежда различно. Двама ергени - конкуренция, момичетата връщат рози, а ако наистина се окаже, че са вкарали някоя бивша (а не настояща), очевидно е с цел да изкарат Мартин извън контрол. Ще има цирк.

# 6 623
И какво, за пореден път ли ще гледаме нагласен Ерген? Мартин влиза с бившето/настоящето гадже Йоана, много тъпо е това.
Ама дадоха ли я вече някъде, че е от участничките? От публикуваните снимки, нея не я видях.
Не съм знаела, че и преди са имали мнение. Мислех, че Александра просто реши да се прави на интересна като отказа.

# 6 624
Нямам търпение да видя тази, която е лежала в психиатрична клиника. Интересно ми е дали ще я разпознаем и как ще се прояви. Със сигурност не е Даниела или Косара.

# 6 625
Какво е това за психиатричната клиника, нещо съм изтървала май?

# 6 626
  • София
Мисля си, че отказването на роза няма да е нещо особено драматично. Представям си, че отказваш роза на единия, защото искаш да получиш от другия. Е, той може да не ти даде, разбира се.

# 6 627
Мисля си, че отказването на роза няма да е нещо особено драматично. Представям си, че отказваш роза на единия, защото искаш да получиш от другия. Е, той може да не ти даде, разбира се.
Да, но ще е удар по егото на мъжа и може да се изнервят. Което пък от своя страна значи повече сеир. 😁

Сави, някой по-напред беше написал, че една от 8-те е лежала в психиатрична клиника и ни подкани да познаем коя, когато започне предаването.

# 6 628
Да, но ще е удар по егото на мъжа и може да се изнервят. Което пък от своя страна значи повече сеир. 😁

Сави, някой по-напред беше написал, че една от 8-те е лежала в психиатрична клиника и ни подкани да познаем коя, когато започне предаването.
Нее, не е от тези, които качиха на страницата. От другите моми е.

# 6 629
Ахаа, ясно. 😁 Хм, ще видим. Ясно е, че не е под запрещение, иначе нямаше да я вземат в предаването. Може пък да не ѝ проличи.

Общи условия

Активация на акаунт