🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 965
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 630
Според много наши познати ние с ММ също сме с диагноза,щом гледаме и се забавляваме с тази "простотия" Ергенът😂😂😂 Факт е обаче,че рядко нещо ме разсмива толкова,особено когато гледам в компания на мъже- брутални са в коментарите си

# 6 631
  • България
Тази черна роза ще да е за дамата, която да изпратим директно в психиатрията.
На мен ми навява мисли за смърт, не е добра поличба.

# 6 632
Според мен изкарват нещата доста по-драматични отколкото реално ще бъдат. То дори по това промо изненада няма, очевидно, че на Мартин бивша/настояща или каквато е там влиза. Отказват рози, за да получат от другия и изобщо няма какво да го умуваме даже, то са почти ясни нещата. Както ви казах, знам вече и коя е победителката, но ми казаха да не я спойлвам тук, защото някои от вас искат изненадата, макар че мисля, че само по промото вие сами може да разберете коя ще бъде.

# 6 633
При двама ергени не е ли очаквано да има две победителки?

# 6 634
При двама ергени не е ли очаквано да има две победителки?
Аз споменах коя е победителката на Мартин, за Виктор нямам информация , единствено, че май не се знае каква е ориентацията, но това е нещо с което се спекулира така или иначе

# 6 635
Е то не се ли снима още, за да се знае вече победителката? Или ще бъде предрешено?

# 6 636
  • София
Аз, без да претендирам за 100% достоверност, знам от приятел на Виктор, че си е хетеро момчето.

# 6 637
В коментарите под видеото с т.нар. "имение" някой е писал, че там е сниман и датски сезон на Момата.

Незнам дали е същото имение, ще поразгледам по обстойно тези дни, но със сигурност сезон на Момата ( с две моми) е сниман в Шри Ланка, гледах го до средата горе долу.

# 6 638
Ох, ако победителката наистина е тази, то много са го закъсали завалиите… това ще е най-грозната мома избирана някога.

П.П. Редактирах си поста, като ѝ изтрих името.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 19:15 от Rimmona

# 6 639
Е то не се ли снима още, за да се знае вече победителката? Или ще бъде предрешено?

Доколкото знам още се снима, но победителката си е ясна още от кастингите. Това е продукция, нали не мислите, че някое момиче ще спечели просто ей така..... За жалост така са нещата в Бг , колко пъти дадоха една и съща жена на промото, това е победителката и ни я набиват още от самото начало в очите, чиста психология

# 6 640
Тази евентуална победителка не трябва ли да я споменавате в спойлерната тема,така се разваля ефекта от гледането.Някои не искат да знаят.

# 6 641
Тази евентуална победителка не трябва ли да я споменавате в спойлерната тема,така се разваля ефекта от гледането.Някои не искат да знаят.
И аз помолих, но…

# 6 642
За мен коя я показват повече в промото не е индикация, че е победителка.

# 6 643
Редактирах се, не съм видяла, че така сте написали, но просто съм в потрес…

# 6 644
Ето я вилата - с 5 спални и 5 бани е. Поне няма 26 момичета да се блъскат в 2 бани, както беше миналата година. Но пише, че вилата е за максимум 10 човека - и на мен ми се видя, че холът и другите общи части са много малки за 20+ участнички. Ще видим дали ще им е удобно.

https://www.ministryofvillas.com/villas/pointe-sud/

Общи условия

Активация на акаунт