Отговори
# 105
Поредните Шехерезади от Акай който уж доколкото разбрах Кадир е пребил.Май май с право го е пречукал ако е лъгал и по негов адрес по този начин...Не че подкрепям насилие. Не мисля ,че Афра и Мерт биха се оженили далече от мама и тате и семейството си някак си не ми се вързва особено с това семейство патриахално което има Мерт. Не знам какво да кажа ако е истина щастие им желая ,но ако не е истина е много долно да се лъже по този безсрамен начин за да спечелиш пари и да направиш пияр на нечий гръб.  Но нищо не ме шашка въобще.Нищо утре ще има плюнки безброй в Сойлемезсем Олмаз в това съм сигурна.
Мира да дойде да каже Билял колко пъти ожени Ханде и Керем защото тя е по навътре с информацията.
Не вярвам на тези хуморески и никой не длъжен да доказва нищо на никой камоли на тези двамата.

От Ерсин :

И лайк от Мердо

# 106
И те се ожениха. Подробности за сватбата на Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир.

https://www.youtube.com/watch?v=grELF3lfgw0

П.П.: Онур Акай е доста лудичък и ни хвърля на черешата... Ще видим!

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:05 от ·٠•Snejka•٠·

# 107

Лайкове от Неслишах и Али

Ох изгледах го този.Ама на колко ракий беше или на колко хашиш? Серенай му се обадила и казала,че била влюбена в Мерт Рамо...
Ало ти слушаш ли се???

Според мен връзката им точно е заради ей такива откачалки не беше на показ...
Това е безсрамие да се лъже по този начин само за едно нещо съм съгласна ,че плю ОГМ-то.

# 108
Ако връзката им беше на показ, нещата отдавна щяха да утихнат. Не знам защо го правят, защото им е ясно за шума, който предизвикват, именно защото се крият. Е, досещам се. А това със сватбата, ако не е ПР, на Ферхунде ще се прекръстя. Надявам се Мерт да не участва в тоя бълвоч. Абе, де не би във филма партньорка отново да му е Афра?

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:22 от ·٠•Snejka•٠·

# 109
Опровержение от Мюге!
- Казва ,че просто си почиват заедно в Испания и няма такова нещо.
Слухаря също е писал :Що за глупост е това

# 110
То е ясно, че е глупост и най-вероятно не е вярно. Въпросът е защо се прави и кой го поръчва? Едва ли на Онур Акай му е хрумнало, както си е стоял.

# 111
Онур Г беше велико оплют той твърди ,че Афра и Серенай му звънят.Смятай що за фантазия има човека...Определено трябва да си пие хапчетата много е зле положението.

Чакай да пусна много "влюбената" Серенай с Рамо при Юмюр за хумор

#mood!

# 112
Щом инфото е от ютуб значи е лъжа. Там лъжат на поразия. Така ще е докато има наивници, които вярват на това. 😁
Кирето и Ханечка ги женеха поне 10 пъти в годината. Първо ги женеха, после ги сгодяваха, така разбрах че можело и наобратно 😂😂😂

# 113
Поизгубих се пак, ама идвам да подкрепя Снежка (нали сме си дружи и по линията на Алпчи и Берко Wink ). Напълно съм съгласна с теб – ако искаха да се скрият, щяха, ако си бяха признали, отдавнада да са ги оставили намира. Ама не, ще се правим на интересни. Аз вече не съм сигурна кое говори по-зле в случая – че е истина или че е пиар цялата история. Общо взето, феновете нямат мира - сезонът свърши, ама шоуто не. Продължава с пълна сила чуденето и споровете заедно ли са, не са ли, истински ли са тези снимки, не са ли и т.н... Еми, ако искат с това да присъстват в медиите, мен лично ме губят, ама ето - имат си милиони други фенове, които точно това ги привлича. Иначе даже закъсняха да ги „оженят“, очаквам много скоро да почнат и да ги „развеждат“. Ама както и да е - „Да разлаем кучетата“ по турски - епизод пореден, да не забравяме и колко хора си изкарват хляба от цялата история. И  последно по темата - ако има нещо, не може да се крие безкрайно и ако няма, не може да се лъже безкрайно. Времето ще си покаже, споровете сега са излишни.
Дидко, има ли инфо за филма, който трябва да снима Рамо? За няколко моми, които са ми симпатични, четох вече, че ще работят лятото, та ме човърка коя ще му партнира на него в тоя проект.
Усмихнати да сте!  🙂🙃

# 114
Баба Гюлса е харесала новината че женитба йок

Валлах бакалъм уверих се че и Сезер е с тях от сторитата снощи еднакви с това на Афра. Бакалъм какво ще се случи след Байрям може би ще се обяви това нещо без повече криене....
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Едно е сигурно филм ще има даже и каста е ясен. Повече не мога да кажа нищо по въпроса тук нека изчакаме Бирсен.

# 115
Привет!

Джеси, Heart Exl

Мире, Диде, Kiss

И Сезер там... нормално, трябва да има свидетел на сватбата. Ама само един ли е придружителят? Абе, аз като гледах този клип, вярно Мерт подвикваше на някого пред себе си... Ясно!

Приятен ден!

# 116
# 117
Новичка от Испания.

# 118
Горката девойка разкостиха я за публикацията и...

#mood

Много е хубав Рамо Heart

Сладък коментар свързан с НЛО.

Този филм ме направи съвсем различен човек. Пуснах го с много ниски очаквания, но буквално се влюбих... и оттук нататък, Мерт Рамазан Демир има още един фен в мое лице приятели, той беше толкова сладко дете, погрешно го разпознах от глупавите телевизионни сериали, в който участва

- ИСКАМ ЛЮБИМ ОТ АДАНА, МНОГО РЕВНУВАМ, МНОГО МИ СЕ ИСКА И МНОГО МИ ХАРЕСВА.

ПП:Искам да кажа ,че на мен НЛО края велико ми въздейства и все съм разревана.Да не коментирам ,че първия път като гледах бях в бунт ,че Есе е умрял.
Много ми харесва точно Дениз която е здраво стъпила на земята и колкото да страда за любимото момче продължава по своя път и спазва обещанието което му е дала.

# 119
Онур Гювенатам, основател и продуцент на OGM Pictures, стана член на Международната академия за телевизионни изкуства и науки. Той отбеляза, че това отразява отдадеността на неговия екип и ги насърчава да доразвият своето разказване на истории. Това признание подчертава приноса на Гювенатам към глобалната медийна среда и неговия ангажимент за създаване на качествено съдържание. Международната академия, основана през 1969 г., връчва международните награди Еми за сериали и телевизионни програми извън Съединените щати.

Цитат
Журналистът Сина Кологлу съобщава, че ако в новия телевизионен сезон рейтингите на сериала "Златно момче" продължат да се понижават, създателите планират да го приключат предсрочно. В такъв случай третият сезон ще бъде най-краткият. Това решение е обусловено от стремежа да се запазят високите стандарти за качество и интереса на зрителите. Ако тенденцията на понижаване на рейтингите не се промени, зрителите могат да очакват завършване на историята по-рано, отколкото първоначално е било планирано.

Общи условия

Активация на акаунт