Отговори
# 120
Този смешник пък ще го плюя не с плюнки даже и аз не знам с какво ще го плюяяяя!

Емре се издаде ,че Онур пише сценария на сериала ачък
Цитирам:Това да напусна и да се върна беше решение на продуцента.Той каза:Аз искам така да свърши сезона.Правя го с искане.

https://x.com/TvDunyasii/status/1802761060740649417/video/1

Така се разлюляхме дано всички наоколо са наред.Беше страшно....

Сина е бая достоверен източник бакалъм какво ще е на есен.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 21:54 от x BlackRose x

# 121
Онур може дава насоки и да има искания, но едва ли буквално пише сценария, иначе нямаше да му трябват сценаристи, на които да плаща.

Нашите са се скрили в елитен пенсионерски клуб в Испания, за да не ги познаят и някой да не ги снима. Laughing Да се надяваме, че няма руски баби, шпионки.

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3392616821544878578/

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 23:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 122
Въххх така гледам към ситуацията :

# 123
# 124
Рамо я пита :Какво правиш?

https://x.com/betoculuk/status/1802793461147672985

Още една посреднощна от Испания отново с фенка

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 01:38 от x BlackRose x

# 125
Хубав летен ден на всички и повече течности в горещините.

Добре релаксират в Испания ,но турските журналя са уникални в глупостите хеле пък като искат внимание и популярност  и са горе на чИрешата..

# 126
Голяма драма че две рускини налазиха Мерт ейй боже и че не се снимаха с Афра.Велика драма как можело да я изолират и тн... 🙄
Да не коментирам какви глупости чета в Х от снощи... 🤷‍♀️Боже вразуми всички хубаво ще е...

# 127
Е, това вече е друго нещо. Аз го считам за обявяване на връзката и им желая щастие! Ако и сега започнат да шикалкавят и да усукват по килифарски, много ще олекнат.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 17:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 128
Някои хора се успокоиха мисля тези не са изолирали Афра ако въобще наистина някой я изолирал 🤣🤣🤣
В толкова топло с тоя дълъг ръкав на мен ми стана горещо бе Мердо 😳🤣
Но знаем че мечето е зиморничаво 👌

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 17:44 от x BlackRose x

# 129
Акиф като нищо ще ги чака на летището.
Само да не вземат да се появят поотделно 😁 Според мен пак няма да признаят, че са заедно.

# 130

Хубав ден!
 Мира, каквото такова 🤣🤷‍♀️
Бирсен казва че няма гласност за филма на този етап. Предлагам и да изчака още малко. 😉

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:13 от x BlackRose x

# 131
Добро утро и хубав ден! Heart Exl

Скрит текст:

Ако и този път се появят поотделно, ще е голям смях и излагация. Надявам се, че са разумни хора.

# 132
Може да не са сигурни във връзката си и нейното развитие затова да се криеха това пък на мен хрумваше. Да правят каквото искат мен ме интересува само частта Рам от АфРам. Щастието и любовта са хубаво нещо но не засищат стомаха 👌
Ще видим какво ще излезне 🤷♀
На мен дерт ми е професионалния живот живот на Мерт не с кой си ляга от самото начало тези които се молят да се провали проекта му не са никакви фенове.
Забога аз търпя този сериал заради него 👌🙄 да съм тръгнала да бойкотирам?
Буче също ще работи май това лято вай ваййй 😳

https://x.com/gull_401/status/1803351837057163388?s=46

Зад кадър на рекламата

И снимката от миналата вечер с хубаво качество тази не ми прилича на рускиня а на узбекистанка даже на мацката ми мяса с която танцувахме на кораба. 😳
Снеж я се вгледай! 🤣

# 133
И мен ме интересува само Мерт, Афра никак, независимо че е с него. Просто ще се старая да се въздържам от коментари за нея, защото няма да са ласкави, но няма как и хич да няма, де, защото в момента е в полезрението ми, след сериала... адио. Каквото и да излезе от тяхната връзка, не смятам да следя кариерното й развитие, никак не ме интересува това момиче. А иначе всеки може да прави, каквото си иска, Диде, не можеш да съдиш хората как действат, въпреки че някои са за доктор.

Тази жена - Гюлнюр Мамасарипова, е продуцент и сценарист, не е обикновена фенка. Твърди, че не е гледала "Рибарче", но е наясно, че Мерт има много фенове. Иначе е казахстанка, поне на такъв език пише.

# 134
Човек с човек си прилича и аз това казвах 👌
Другото и аз го мисля довечера ще подготвя седмична порция малко Ферит отдавна не сме го виждали 🤣

И нещо много важно забравих да споменая
Най-голямата помощница за двора ни 🤣👌

Общи условия

Активация на акаунт